Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yakın sayılırım fırsat bulursam bakarım :) buyaka Gymboore de de indirim varmış kardeşim kızına elbiseler almış birsürü :) oraya da bakmak istiyorum
ama önce fırsat bulmam lazım :))
filiz bizim dr. pedivit önermişti ama eylül ayından sonra başlayın dediği için ben henüz başlamadım...
Gunaydin kizlar
Marmaris hala sicak :)) bizde parka geldik eceyle benim yerime spor yapiyo
Onceki gun eceyi k.b.b dr.una goturduk muayeneye suan icin ameliyata gerek yok dedi.. Bir bucuk aydir hasta olmuyo takip edelim krese baslayinca gorelim bakalim dedi...cok ilgiliydi dr. İstediginiz zaman arabilirsiniz vs..Krese baslamadan ameliyat ettirelim dedik ama olmadi.. Kafamiz karisiyo biri ameliyat diyo biri gerek yok diyo.bir de dvlet hastanesine gotureyim bakalim..
Bizim kiz bu aralar hastalik konusunda iyi ama iki kedimiz hasta ilac iciremiyoruz miy miy yemek yiyorlar onlarla ugrasiyoruz...
Hayvanin bile istahsizi buldu yani bu kadar olur:)))
Aylin ne yaptiniz ameliyat isini istersen baska bi dr. Gotur bu memorialde ki direk ameliyat diyo gibi geldi
geçmiş olsun Derya'cım Ezgi'ye ,havuza mı gidiyor Ezgi ben de göndereceğim bu kış hastalıklardan kurtulursak tabii..
Sporla uğraşmasını istiyoruz Ege'nin yüzmeden başlayalım neyi isterse ona karar verir sonra..Gerçi biz istiyoruz o ister mi bilmem :))
gidiyor canım 2 aydır... cumartesi pazar 1 saat... ama dudaklar mosmor çıkıyor. üşüdüm diyo koşuyor bana hemen sıcak duşa sokuyoruz kendine geliyor :)) aslında içersi çok sıcak havuzda sıcak ama yetmiyor işte kış ne de olsa.... ekim için devam edemeyiz gibi geliyor bakalım... inşallah eder...
Slmlar ara ara bakmaya çalışıyorum ama yazamıyorum defne öğleden sonra yok ama sabah ve akşam geldiğinde bayıltıyo beni ay konuşması sorması sorgulaması bitmiyo hiç o yokken saolsun deren aratmıyo durmuyo hiç bide regl oldum bugün tam oldu deren uyuduğunda yemekmi yapim makinemi boşaltim ütümü yapim yerleştirmeme yapim tersim dönüyo valla kendimi hizmetçl gibi hissediyorum bide defne bu ara tavrı değişti mesela süt ver süt ver dedim sana diye sürekli emir veriyo beni komutlamaya çalışıyo severken bile yok canım kızım de yok bilmemne deren bişeyini ellese anne şuna o ablanın elleme desene falan gibi
:))) çok güldüm ya kedininde iştahsızını buldun demek. nedir senin bu çektiğin yemkten.. gerçi ecenin son kilosu falan gayet iyiydi .. öyle hatırlıyorum :))
Bu arada dün çok güldüm, işyerinde bir arkadaş hamile 5 aylık, kaç aydır bebeğin erkek olduğunu söylüyo doktorlar ki ayrı ayrı doktorlara gittiği halde, arkadaşın bir oğlu var ve kız istiyordu bunu, okadar üzüldüki erkek olmasına, hem vicdan yapıyo üzüldüğü için ama içten içe de kendini yiyo üzüntüden, istem dışı ağlıycak nerdeyse :))
iki hafta önce yine bir başka doktora gitti doktor kız demesinmi, emin olamadı tabi, şimdi ayrıntılıya girmiş kızmış gerçekten.
Kızın olsun istiyosan adını Ayşe koyucam diyeceksin demişler buna, buda öyle demiş, acaba ondanmı oldu, şimdi mecbur adını Ayşe koyucaz diyo :)))
Dedim erkek olması için ne koymak lazımsa onuda öğrende belki lazım olur bana da :)
Çok ilginç oldu ama gerçekten, diyorum okudun üfledin kıza çevirdin oğlanı senden korkulur :))
Deryacım aldınmı mesajı bu arada, bak Ayşe diyorum, kız diyorum ona göre :)))))))
Geçmiş olsun canım yaaa, benim sancım olmaz, sadece o ay üşüttüysem olur.Onu bile çekmekte zorlanıyorum.Senin her ay mı oluyor böyle sancın_?Ağrı kesici kullan bari.
Aslında bize yapıyorlar bunlar nazlarını.Okulda kendisi yiyormuş. Hem de hiç sorun çıkarmadan.Evde dolma yediremem, başka bir yemek yediremem.Geçen gün okulda dolma yemiş.Yedi mi diyorum evet diyorlar.Ben kessem yemez, hem o çıldırır hem ben:)))Köfte yemez, pilavın arasına karıştırıp vereyim dedim geçen gün, bana köfte veriyorsun yemiyorum dedi sıpa.