- 25 Kasım 2007
- 3.326
- 20
- 46
Günaydın,
Evet canım bizim kreş içmelerde.Ama o söylediğim kreşi arkadaşlar çok övüyorlar.Pinokyodan alıp oraya vermişlerdi.Fiyat olarak daha ucuz, pinokyodan daha iyi demişlerdi.Ama onların oğlu bu sene okula başlayacağı için, bu yaz göndermiyorlar.
Geçen sene okulda kendi aralarında küçük sınıflar büyük sınıflara misafirliğe gidip çalışmlara filan katılıyormıuuş, ortak çalışmalar yağıyorlarmış.Ama bu sene öyle olamayacak tabii, 5,5 yaşında okula başladıkları için.Bizim çocuklar büyük sınıf oluyor artık:)))
Derya bende dün hazırladığım resimli ingilizce yazıları astım dolaba.Gidip gelip anne bu neydi diye soruyor.Zaten okulda bir kaç kelime öğrenmişti.Sayıları da 10 a kadar ingilizce sayıyor.Ben dün ilgilenince farkettim.Kreşte öğrenmiş, ama evde söylemiyor:)))
10 a kadar rakamları tek tek okuyordu.Onda da şok geçirmiştim. Gördüğü rakamları tek tek sayınca.
Ay ketum bunların hepsi ya ağızlarından kerpetenle laf alıcan ki ne yapmışlar anlayasın :))) çocuk ingilizce konuşucak yakında hiç renk vermiyo desene :))))