Çağan'ın durumundan bahsedince aklıma geldi, Çağan'ın tam tersi bir durum var bizde, Elif'i çok dikkatsiz buluyorum ben ya, diğer çocuklarda da varmı böyle bir durum, mesela tepsiye yemek koydum yere oturttum ikisinide tv izlerken yedireyim dedim. O ayak yerinde durmuyo iniyo kalkıyo falan derken cup yemek tabağının içine, göz göre göre yani.
bunun gibi şeyler çok yapıyo,
yada evin içinde koştururken yürürken hiç bakmaz önümde sağımda solumda ne var diye yıkar devirir gider, kafasını birşeye taktığı zaman örneğin aklından başka şeyler geçiyosa yada sevdiği birşey seyrediyosa falan seslen seslen duymaz seni, yanına gidip dürtersen ancak bakar, öyle yapboz la falan uğraşmayı hiç sevmez, bir hevesle üçbeş tane koymaya uğraşır sonra başlar onları yırtmaya koparmaya, dağıtmaya, devam etmez, Daha yapboz yapabiliyomu yapamıyomu onu bile anlayamadım yani uğraşmıyo çünkü hiç, boyama da aynı şekilde yarısını boyamaya uğraşır, diğer yarısını karalar fırlatır atar, başladığı işi bitirmez.
Ama bunun haricinde ezberi falan kuvvetli birsürü şarkı biliyo, çabuk ezberliyo tabi eğer dinlerse, çocuk oyunlarını danslarını aynen kopyalıyo hiç şaşırmaz, pepe'nin bütün bölümlerinin konuşmalarını ezberlemiş onlarla aynı anda aynı tonda konuşarak izliyor, normalmi acaba bunlar.