- 3 Haziran 2008
- 4.439
- 3
serpil geçmiş olsun canım ...
biz dün duru ile gittik polenezköy e.... lastiğim patladı ay ilkkez başıma geliyo allah tan köy meydanına yakındım değiştirecek adam buldum :))tesistede sadece biz ve 1 aile daha vardı güzel geçti bu kadar güzel bir tesis olup nasıl bakımsız oluyo anlamadım ...
çok kötü olmuş ama iyi üstesinden gelmişsin :)) türk erkekleri bayana yardım konusunda çok iyilerdir...
polonezköyü ben çok seviyorum... ilerde bir evim olursa orada yada adapazarı olucak kesin :))
havuzda dediğim gibi lüks arama :) maglesef işletmesi kötü sanırım ... ama manzarası ve ortamı çok harika bence....çokta boşmuş rahat etmişsinizdir...
bende yakın diye bakırköydeki shretona götürüyorum ezgiyi havuza artık .. dünde gittik.... 50 tl girişi hafta içi .. orada bile duşlar tıkalı, tuvalet te hep yerlerde tuvalet kagıtları... havuz kenarında terliksiz yuru ayakların altı kapkara oluyor...
kötünün iyisi artık... inanılmaz keyif alıyor.. bayagı ilerletti yuzmeyi.. birkaç aya kollukları atıcaz artık ... ögretmende geliyor haftad bir kez bizimle 1 saat ... inanılmaz zorladı bu hafta ezgiyi.. bir düdük attılar buyuk havuza 4 kere dalıp onu aldılar... bırakıyor kenara dogru yüz şimdi diyor .. ezgi bata çıka tutunuyor kenara :)) çok guldum haline... o kdar ugraştıki... kolluksuz yuzmek hiçte kolay değilmiş dedi en sonunda :))))
ögretmen gitti hadi kolluksuz tahtayla yuz dedim ... sendemi ögretmen oldun anne dedi bana :))
aslında küçük havuzda dalıyor ve ayaklarını çırpıp bayagı gidiyor. yüzmeye başladı ama farkında değil hahaha