Meşhur görümcemin oğlu yüzünden eşimle görümcen dün iyice bir tartıştılar sonunda, eşim kızkardeşini çok sever normalde eniştesini de seviyo, ikidebir tutturur gidelim onlarla biryerlere gezmeye, tatile falan, ben elimden geldiği kadar uzak durmaya çalışıyorum çünkü dediğim gibi çocuklarına yan bakman bile alınmaları için yeterli bir sebep, eşimde asabidir fazla tahammül edemez, biliyorum ki eninde sonunda kızacak çocuğa ve alınacaklar küsecekler, buna mahal vermemek adına az görüşmenin yerinde olduğunu düşünüyorum ama böyle söyleyincede kardeşi ya neticede alınıyo tabi eşim.
dün parkta oynarken, kaydırağın merdivenlerinden Elif'i iter, eline birşeyler alır vurmak için kovalar göya oyun oynuyomuş, en son eline plastikten ince çubuk gibi bir şey almış onunla kovalıyomuş Elif'i vurmaya çalışıyomuş, eşim sonunda dayanamamış, almış o elindeki plastik şeyi aç bakiyim elini demiş vurmuş eline onunla, bak gördünmü nasıl acıtıyomuş sen bunla Elif'e vurmaya çalışıyosun anladınmı şimdi acısını demiş :)) Görümcemde bozulmuş tabi, ben Elif'e hiç vurmuyorum kızmıyorum ama biliyomusun demiş eşime, yani sen benim çocuğuma nasıl kızarsın demek istemiş, eşime gelmişler iyice, ben bunun dayısı değilmiyim ne demek kızamıycam, sende kızılacak birşey yaptımı kızacaksın Elif'e halası değilmisin falan diye bir başladı, tartışma büyüdüde büyüdü. sinirler iyice gerildi öylece kalktık, ve bukadar şeyin üzerine arabada çocuk ortaya oturmuş bacaklarını açmış, Elif'e sıkıştırıyosun beni oturma diye bağırıyo yer vermemeye uğraşıyo, ölürmüsün öldürürmüsün yahu, bu kadar sinir olabilirmi bi çocuk :))
şimdi olacaklar kesin şöyle, görümcem hergün annesine gelir normalde, şimdi gelmeyecek bir süre, bunun üzerine k.valide başlayacak zaten istemiyodunuz çocuğumu, gelmesin diye yaptınız, işte gelmiyo, ne yapmış benim çocuğum size falan filan bir sürü laf söyleyecek, artık hastamı olur yataklaramı düşer bilmem, sonunda eşim annesiyle de tartışacak amaaan hep aynı can sıkıcı senaryo işte.
Bende eşime kızdım, gitmeyelim gelmeyelim az görüşelim dostluğumuz pekişsin, biliyorum böyle birşey olacağını ne gerek vardı şimdi dedim, ses çıkarmaya çıkarmaya böyle oldu bunlar, anlasınlar biraz bişeyleri boşver diyor.