Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın sağolun kızlar deren iyi şükür bi daha çıkmadı ateşi ay ama çok huysuz zaten defne gibi değil çok hareketli defneyi mama sandalyesinde kemer takmazdım ama buna mümkün değil kucak istiyo ama durmuyo mama sandalyesine yürüteçe yatağa girmek istemiyo ayaklarını topluyo başlıyo kedi gibi miyavlamaya ama sırf inattan bağrındığı belli dün çorbasını yapıyorum nası bağırıyo annecim mama yapıyorum diorum mama sandalyesinden beni görüyo ama yok ağlıyo ama tvde reklam çıktımı tık yok reklam bittimi başlıyo şimdi buna inat demezsinde ne dersin ben mama sandalyesini çeviriyorum tvye bakmasın diye o aradan dereden eğiliyo çoğu zaman kapatıyorum defnenin hiç merakı yoktu bende uzak tuttum çocuk bu kış 3 yaşında öğrendi çizgi filmleri
günaydın kızlar
hastaa çocuklarımıza çok geçmiş olsun
Meralcim komşumla komşu oldunuz mu :) görüştünüz mü hiç ? iyilermi
Bizde de var hayaller bu dönem çocuklarının en önemli özelliğiymiş zaten çok normal hatta iyi hayal kurmaları beyinleri gelişiyor
Onatda havuz istiyor bu yaza kadar hiç denize sokamadık, bu yaz tatile gidemedik tutturuyor denize giricem diye geçen gün de havuz gördü tutturdu nasıl ağlıyor giricem diye ama ilk sorusu anne mayomu yanına aldın mı havuza girebilirmiyim akıllı sıpam benim biliyor mayosuz giremeyeceğini :))
derya biz oraya kahvaltıya gitmiştik hayvanat bahçeside vardı ama aynı yermi acaba havuzunu görmemiştim aynı yerse çooook güzel bende netten bakıyım hafta sonu için sağol canım
Hahahahah bende aynı şeyi düşünüyorum, üstüne para verseler almam.Ezginin cevabı süpermiş ama:))) O benim , bundan emsin...Oyuncak bebek olarak almak istiyor zaten, kardeş olarak değil.
Aynen gülce bende uzaktan seviyorum:))) İzmirdeki kızkardeşim doğum yapacak eylül ayında.O zaman severiz biraz bebek.Bursadaki kızkardeşimin kızı bebeklikten çıktı artık:)))
Geçmiş olsunlar için teşekkürler, şimdilik geçti bir on yıl sonra yine taş üretebilirim. abimin ki öyle oluyo çünkü :))
Hayaller konusunda Elif'te yapar ama çok fazla değil, bazen rüyasında gördüğünü veya birinin anlatıpta etkisinde kaldığı birşey olursa onları kendi yaşamış gibi anlatmaya çalıştığı oluyo, Elif televizyon seyretmez doğru düzgün, çok ilgisini çekmiyo, Duru ve Aslı mı peri tozu diyordu, ikiside bunu söylediğine göre seyrettikleri birşeyde var demekki. birde bizim evde uydu kanalı yok, uydu kablosu diğer oda da kalınca, bizde tv 'yle çok haşır neşir olmadığımızdan yaptırmayınca, elif sadece TRT çocuk seyretmek zorunda kaldı iyide oldu bence, diğer kanallara bakıyorumda resmen bilim kurgu film o çizgifilmler nekadar abartılı ve saçma şeyler var.
Ezgi 'ye bayıldım :)) oyuncak bebeği bile paylaşamıyorsa senle eyvah eyvah yani Derya :)
kardeş kıskançlığı çok fena, Elif'in üzerine arada bir ablalık geliyo; yeyim seni yeyim kııjjjjj diye seviyo, yatırıyo öpüyo gıdıklıyo kardeşini, kıkır kıkır gülüşmeleri, boğuşmaları öyle güzel oluyor ki, çağıracağı zaman güzel kaydeşiiiiimmmm diye sesleniyo falan, o onu pataklıyo, öteki burnunu ısırıyo :)) ama genel de Elif ondan daha bebek oluyo, konuşmaları bebekleşiyo sanki çok düzgünmüş gibi, Defnenin yaptığı hareketleri yapıyo, hatta bu ara iyice abarttı bebek olma işini benden meme istiyo, anne bi emiyimmi diye yalvarıyo yatıp kucağıma :))))
ay canım kıyamam ya :)))
ezgide de var öyle bir emme içgudusu hala... beni giyinirken falan görse salondan koşar gelir öpiyim dur diye :))))