- 1 Nisan 2009
- 425
- 0
Günaydın sabah 7de derenin mızırdamasıyla kalktım gözü kapalı ağlıyo baktım ateşi var sahurdan sonra uyandı yatağında oynadı dolandı durdu kendi kendine uyudu hafif burun tıkanıklığı vardı pek rahatı yoktu sabahta ateşle kalktı çok değil 38 hemen dolven verdim ılık duş aldırdım keyfi yerinde alkış yapıyo çığlı atıp gülüyo benimde midem bulanıyo kasıklarım ağrıyo sahurda regl oldum
geçmiş olsun canım, İnşallah bir daha çıkmaz ateşi.
serpilcim en güzelini yapıyorsun hayat kısa, içindekileri şimdi söylemezsen bir daha söyleme fırsatı bulamayabilirsin....çok doğru yapıyorsun.
Bizim kreşte öğretmenimiz ayrılmıştı, şimdi başka bir kreşe geçmiş. Dün ziyaretine gittik, Aslı onu görünce çok mutlu oldu, o okula gitmek istediğini söyledi. Yeni okul daha sıcak geldi bize, eğitimi de şu an gittiği yer ile aynı seviyede. Bakalım öğretmenimiz deneme sürecindeymiş, deneme sürecinden sonra 2009'ları alacakmış, bizde belki okul değiştereceğiz bu durumda. Yavrum sabah bile öğretmenini sorarak uyandı, anne bugün de oraya gidecekmiyiz diye sordu. Tek olumsuz tarafı şimdi gönderdiğimiz yerden aylık 240TL daha pahalı. Gerçi etkinlikler ve geziler dahilmiş. Öğretmenimizin deneme süresi bitene kadar vaktimiz var, düşünmeye devam...