2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ADRES: A.Dudullu Mah.Cami Cad.Koyici Mevkii.Nergis Sok.No:2 Umraniye/ISTANBUL

Tel:KK43:216) 612 63 94 , Fax: (216) 612 61 64 görüş istersen
 
kuzi duru nun yaşına göre çocuk kulübü oluşturulmuş saati 2.5tl den okul 2 katlı bahçeli ilk başta babası ve ben götürüp getiricez ekim ayında servise vericem 0-3 km 150 tl miş bizim 4 km uzaklıkta ama olsun ben beğendim sizin oradaki dahada güzel sizin okul tam günde olabilir bizimki fiziki şartları dolayısıile yarım gün klüb taha pahalı oluyo sınıf olunca 85-125 arasında oluyomuş aylık ücret..
 
Gülce aradım da fiyatlarına inanamadım dediğin gibi yarım gün aylık 85 , tam gün 180 dedi, okulda gayet iyi görünüyo, bu fiyata nasıl oluyo hayret, ama sitede 2007 ve 2008 doğumlu aldıklarını yazıyolar, kontenjan olmadığı için 2009 almadık dedi, kayıtları dolmuş bile, kayıt olanların listeleri açıklanmış, sen nasıl yazdırabildinki, kulüpten falanda bahsetmedi bana, çekmeköydemi sizin okul, cumhuriyet anaokulu bize çok ters zaten, biz ümraniye merkezdeyiz.
 
bizimki çekme köy de ama yol sorunumuz yok bakıcı ablada devam edicek..
bizimkide tüm gün değil ama seneye duru yu tam güne alabileceklerini söylediler sadece oyun kulübü:)) valla bende inanamadım eşimde bugün görünce beğendi okulu :))müdürehanım çok hoş anlayışlı bi bayandı son öğrenci duru dedi zaten onlarda doldurmuş
 
günaydın..
bronşit olmuşum bu sıcakta hiç çekilmiyo öksürmekten kaburgalarım ağrıyo:KK43:klimadan oldum heralde...
kimse uğramamış topiğe???
 
merhaba kızlar
uzun bir aradan sonra hepinize tekrar merhaba, yeni döndüm eve annemlere falan gitmiştim yine
komşum da gidiyor marmarise bugün, merale komşu olacak artık, çok üzüldüm çocuklarımızla beraber büyümüştük 3 yılımızı birlikte geçirdik , yolu açık olsun mutlu olsun huzurlu olsun gittiği yerde inşallah, Onatcım çok üzüldü asansörde ağlayacaktı az daha '' ama anne ben eceyi o kadar çok seviyorum ki, ama anne ben ecenin evini çok seviyorum taşınmasınlar '' diyor yavrum , 6 aylıktan beri her gün beraberlerdi kardeş gibiydiler zaten sitede de en çok eceyi seviyor nereye gitsek bir tek onu özlüyor

Elagülce dediğin kreşin adını bana mesaj atabilirmisin çekmeköydekini
 
merhaba kızlar
uzun bir aradan sonra hepinize tekrar merhaba, yeni döndüm eve annemlere falan gitmiştim yine
komşum da gidiyor marmarise bugün, merale komşu olacak artık, çok üzüldüm çocuklarımızla beraber büyümüştük 3 yılımızı birlikte geçirdik , yolu açık olsun mutlu olsun huzurlu olsun gittiği yerde inşallah, Onatcım çok üzüldü asansörde ağlayacaktı az daha '' ama anne ben eceyi o kadar çok seviyorum ki, ama anne ben ecenin evini çok seviyorum taşınmasınlar '' diyor yavrum , 6 aylıktan beri her gün beraberlerdi kardeş gibiydiler zaten sitede de en çok eceyi seviyor nereye gitsek bir tek onu özlüyor

Elagülce dediğin kreşin adını bana mesaj atabilirmisin çekmeköydekini

hoşgeldin... buldumu hatice ev.. hadi hayırlısı olsun... gönülüne göre olsun hersey
 
Merhabalar,

Gülce geçmiş olsun canım.Klima çok tetikliyor bu tür şeyleri.Ben yazın klima kullanmayı sevmiyorum.

Hoşgeldin emelcim sende.Geziyorsun bakıyorum, annemlerdi tatildi derken:))) Doğduklarından beri bir arada olmaları onları iyice birbirlerine yakın yapmıştı.Üzülmüştür tabii çocuğum.

Evet derya, geldiklerinde bir eve bakmışlarıd, istanbula dönmeden tekrar bakmışlar, tutmuşlar orayı.İnşallah hayırlı olur onlar için.
 
gülce geçmiş olsun...
emel hoşgeldin, onat için üzüldüm, gerçi çabuk unutuyorlar, bizim gibi değiller...
Hatice için herşey umut ettikleri gibi olur İnşallah.
 
Gülce şanslıymışsınız valla güzel denk gelmiş, bu sene geçti ama sene bakalım bizde bari, hemde sen denemiş olursun bu sene bakalım tavsiye edersen. Yani bizim yazdıracağımız okulun bir aylık fiyatına bütün dönem gidecek süper valla, keşke daha önce haberimiz olsaydı.
Geçmiş olsun ayrıca, klimayı bende hiç sevmiyorum, inşaallah çabuk atlatırsın.



Hatice için hayırlı olsun inşallah, aman bir mecburiyetide yok zaten baktı olmuyo kalkar gelir, tatil yaptım der enazından negüzel.



Bende bugün Elif'i işe getirdim, görsün dedim işyeri nasıl biryermiş, ne yapılıyomuş, kendince anlam veremiyo çünkü işin ne olduğuna, her sabah ağlıyo, bir hevesle geldi, iki saat sonra başladı mızıklamaya, bittimi işin bittimi başımı yedi :)) uykusuda geldi, sonra saat 5'te noterin odasındaki koltuğa oturttum onu uyudu kaldı, mesai de bitti şimdi onu bekliyorum bakalım nasıl uyandırıcam, birdaha gelmek istemez herhalde :))
 
selam kızlar. emel hoşgeldin evet onat için de senin için de zor olmuştur ne diyeyim içmelerde bi kapınız oldu fena mı sıkı dostlar ne olursa olsun ayrılmaz. onatcım da ne çok sviyormuş eceyi öyle kıyamam
biz de de var nezer bi durum. yaz dönemi başında kreş öğretmeni ayrıldı ama sezonda geri dönecekti. bu arada yeni bi öğretmenimiz oldu fakat içimiz öğretmene ısınamadı. bariz bişey de yok ama ısınmadık işte. çağan sevmiyorum diyip duruyor. kadının etkinlikleri falan daha dişe dokunur cinsten çağan da mutlulukla sergiliyor ama sevmiyorum diyor. bende ısınsın diye geçen ömrüm öğretmen çok tatlı dimi dedim hayır değil benim pınar öğretmenim çok tatlıydı ama ben onu çok özledim dedi ömrüm kızıyo hep dedi. kime kızıyo sarpa berene beren de kendi kızı bu arada. hep hep kızıyo diyo sana kızdı mı diyorum hayır diyo ama zaten başkasına kızınca çağan bana da kızar diye hiç bişey yapmaz zaten. bu duruma da sinirleniyorum aslında. neyse dün pınar hanımı aradım verdim çağanın eline öğretmeniiimm nerdesin ben seni çok özledim artık gel lütfen lütfen diyor. yaptıklarını anlattı arkadaşlarından haberler verdi ayy büyük insan gibi bi anlattı bi anlattı görmelisiniz.neyse sonra ben aldım ve kötü haber tamaman ayrıldığını öğrendim. amerikan kültür dern.nin anaokulu açılıyormuş oraya başlayacakmış. tabi bua arada benim için bi bakın dedim çağan için daha iyi olur derseniz geçeriz önümüzdeki dönem dedim ilgilenecek. sonra çağana anlattım gelmeyecekmiş diye benim pınar öğretmenim gelcem demişti o yalan söylemez gelir ben onu istiyorum başkasını istemem dedi durdu.
gelelim bugüne çağlar diye bi arkadaşı var o da yaz dönemi gelmedi hiç onu aradım konuşturdum
çağlaaaaar dostumm naposun ben seni çok özledim gelmooomusun gel artık sarpa da haber verelim o da gelsin biloomusun ben geçen gün ege ye yanışlıkla çağlar demişim hahahahaaaa çok komik dimi ama çok özledim dostum ceylini de şebemi de.

ay ağlayasım geldi o konuşurken.
sonra müdürü aradım dedim grupları ayırcakmısınız evet dedi sarpı ayırcam bende başladım anllatmaya babam askerdi benim ve hiçdaimi dostluklar kuramadım zamanın iletişim sorunlarını da hesaba atarsanız olmadı olamadı. bağlandı ayrıldım hep öyle oldu insanlara sevdiğimi hiç belli edemedim anca anca aşıyorum yaş geldi 35 e şimdi söyllüyorum arkadaşlarıma çekinmeden seni seviyorum arkadaşım diye. tuhaf belki ama geçmişin hıncı işte. ve oğlumun kopmasını istemiyorum dedim istemediği sürece kopmasın kadım dinledi hak verdi öyleişte bakalım görcez ne kadar hak verdiğini.

bu arada çok duygusala bağladım çok moralsizim yine. bundan 12 yıl önce 20 liğimi çekerken sinirimi zedelemiş dudağımda his kaybına yol açmışlarıd. gelgelelim o sinir şimdi aktifleştimi ne olduysa yanağımda elektrik çapar gibi sürekli konuşsam çarpıyo yesem çarpıyo bir de ağrı komple canıma okudu. nöroloğa gittim sara hastalarında kullanılan bi ilaç başladı ve ilaç canıma okudu. beni uyuşştuurdu. kolumu oynatcak halim yok. işyerinde izin isteyip uyudum ki asla yapamam böyle bişey ama yürüsem sallanıyorum iki günde atlattığım kaza sayısı belli değil. arkamda bişey görüyorum aniden bi hareket yapıyorum bakıyorum arkamda bişey yok neyse hafta sonu gelid allahtan. inşallah çabul geçer...

filiz sende iyi yapmışsın da sürünmüş çocuk yazıkkıyamam ben ona.

gülce sana da çok geçmiş olsun. evet klima ahh klimaa...

başka ne var ki unutursam da ilacıma verin artık ...:))
 
merhaba..
kızlar bişi soracağım kreş paraları artık devlet tarafından karşılanıomuş fikri olan var mı??
oyy onatım onun için zor olacak nil de bayaa zorlanmıştı ama ece için de öle olacak:KK43:
canım geçmiş olsun,ben de klima sevmiorum:KK43:(
kızlar yarın 6.yılımız doluo sanki dahaaaa çok olmuş gibii..
derya nil yeni yüzme kursuna başladı ama daha çok oyunda ezgi'nin nasıl gidio??neler öğrettiler??
 
serpilcim ya ne oldu??geçmiş olsun,nie o ilacı verdiler ki anlamadım..off dikkat et..
çağanda çok duygusal kuzum gerçekten çok etkileniolar demin de deim ya nil her yerde arkadaşlarını gördü,devamlı öğretmenlerini aradı..biraz zor oluo alışmaları:KK43:(
 
Günaydınlarrr,

Ay kıyamam kuzuma, çağan çok duygusal.Ama bu yaşlarda edindikleri arkadaşlar arkadaşlıklar gerçekten önemli.Ayrılmak istemiyorlar, özlüyorlar.Sen iyi konuşmuşsun, inşallah dinler müdür.
Geçen gün b izim süt aldığımız ailenin oğlunun doğum günü vardı.Annem geldi akşam, egehanı alayım gideyim diye. 8,5-9 gibi başlayacakmış.Egehana hadi seni giydireyim, doğum gününe gideceksin diyoruz.Hayır ben gitmek istemiyorum.Beni parka götür, diyor.Neredeyse yarım saat uğraştık, tişörtünü zorla değiştirdik.Parka gidelim diye çıktı.Neyse bahçede yapıyorlarmış.Orada da kreşten arkadaşını görmüş, bir sarılmış.Mustafa, arkadaşım, diye.Allahtan onun sayesinde, annem , benim yanıma hiç uğramadı bile, gitmeyeceğim diye tutturan çocuk, diyor.
Sana da geçmiş olsun canım yaaa, epey bir hastalıkla boğuşuyorsun bu genç yaşında.Dr.ların hatasını çekmek te ayrı dert.

Duygu, devlet, çalışan annelerin çocuklarının kreş parasını ödeyecekmiş, ama daha tasarı halinde.Bakalım ne zaman uygulamaya geçirirler.

Ctesi günleri bende egehanı ofise getiryorum.Buraya park yatağını da getirdim.Öğlen uykusunu uyuyailmesi için.Benim bilg. da ona tahsis ediyorum, akşam okul dönüşü ve c.tesi günleri. Ama senin çalıştığın yerde bu rahatlık yoktur tabii, çocuğum nasıl yoruldu ki uyuyakalmış koltukta.
 
Slmlar hatice için hayırlı olsun yolları açık olsun onatada kıyamam çocuklar çok alışıyolar arkadaşlara bizimkide devlet anaokulu yanılmıyosam aylık 100lira serviste 170miş galiba serpil çok geçmiş olsun yaaa daha öncede dediğim gibi senin sınavında bunlarlaymış Allah beterinden saklasın bende iyi sayılırım dün midem bulantım vardı ama bugün iyiyim iki kilo vermişim ya deren emekliyo geziyo evi çok hareketli
 
hıı desene ilkokul yaşı ondan 5.5 a düştü. kreş masrafından kıscaklar sizi gidi gidilerrrr:))

ilacın yan etkisi zayıflamaya başladı bide 1 haftaa sonra bi doz artırımı var o zamanda sarsar

yaa çağanımın ateşi çıktı yine. uyuyo şimdi. napcam bilmiyorum göndercem kreşe çaresiz. annem gelemez ramazanda kendine zor bakıyo çok sarsıyo oruç ama tutuyorlar gelin diyemem.

devlet anaokullarıbizimkileri okul öncesi diye alıyo bildiğim kadarıyla artık.

varya aprı sızı yorgunluk bilmeden bir hafta serseri serseri gezesim var yaa

duygu cafeniz hoş görünüyo hayırlı uğurlu olsun. 5. yılınızda kutlu olsun mutlu nice yıllar dilerim.
 
günaydın kızlar nasılsınız,

biz yine sabah içtimalarına başladık gece 10-10.5 da yatıyor sabah 7 olmadan ayakta , gözümü açamıyorum, nasıl dayanıyor bilmiyorum, gece uykumuz 9 saat öğle de 1 saat günde toplam 10 saat uyuyoruz oda max. , büyüdü düzelemedi uykumuz hala , kreşe başlarsa ilk işim uyumak olucak
 
X