- 23 Nisan 2008
- 5.212
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar.40 gündür annemlerdeydim dün geldim.nasılsınız bakalım.ben çok şükür iyiyim.bulantılarım geçti.hiç geçmicek zannediyodum.karnım çıkmaya başladı.doktor 13 haftalıkken yüzde 90 erkek dedi.hayırlısı bakalım ama eğer yanılmamıışsa 2 kız 2 oğlan olacak inş.iyi olur tabii.hem ömerede arkadaş olur.ee sizde ne var ne yok.geçmişi okuyamadım yeni önemli gelişmeler varmı.
in-cin top oynatmayalım dedim :)
Yaren hoşgeldin, özlettin kendini, iyi olmana sevindim...
Haftasonu Aslı'nın gözlüğü geldi, ancak takmak istemedi, oyuncak olarak görüyor, sürekli konuşup anlatıyoruz ancak takmamak konusunda çok ısrarlı. Bugün öğretmenine verdik bakalım taktırabilecek mi!!! Gerçi böcüklerin tüm nazları annelerine...
Sağol canım.Gözlüğünüz hayırlı olsun arzu alışır inşallah sadece okulda da taksa iyi hoşgeldin yaren bizde seni merak ediyoduk iyi olmanıza sevindik
Gözlüğünüz hayırlı olsun, inşallah takar ama...Ben çok sorun yaşamıştım.
Çok erken bir tahmin olmuş cinsiyet için ama öyleyse güzel olmuş gerçekten, dengelemişsin hepsini :))
Barbili almadınızmı çocuğa yoksa :)) İnşallah takar okulda da alışır, zor iş yaa ben Elif'e hayatta taktıramam gözlük herhalde. taktırmaz mümkün değil
okula yazdırdım devletin bağımızsız anaokulu çokda beğendim sabah 09 öğle 12.30 a kadar ataşehir ve ümraniye de varmış yanlız çalışan annelein çocuklarını alıyolar