- 23 Nisan 2008
- 5.212
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:))) babamda maç delisi pazartesi perşembe oynar... arada da maç ayarlar yine başka bir grupla...
20 yıllık falan mükemmel bir grupları var... hakimler doktorlar cerrahlar belediyeciler inşaatçılar :)))) her daldan var ....
Bakalım derya pek hevesli bombayı patlattı ben istanbula gidince baleciye gidicem
merhaba kızlar,
biz bugün aslıyı göz dr.una götürdük, gözünde 10 gündür günde 1-2 kere çok az kayma vardı. Sonuç hipermetropmuş, gözlük takacak, gözlükle tamamen düzelecekmiş, 6 yaşından sonrada gözlük kullanmasına gerek kalmaz dedi. Yanlız damla damlatarak göz bebeğini büyüttüler ve bütün bunlar ortaya çıktı, dr.umuz iyiki kayma olmuş yoksa göz tembelliği ile görme kaybına kadar giderdi, çünkü çocuklarda genellikle gizli oluyor ve fark edildiğinde sonuç almamız biraz zor oluyor dedi. İşte böyle kızlar, artık kuzucuğumda anası gibi gözlükle dolaşacak, pembe ve barbieli gözlük istiyormuş...
burdan kızım ilerde bu satırları okur diye yazıyorum, bugün tam 3buçuk yaşındasın yavrum, ben de 30 uma merdiven dayadım.sensiz bütün yılları yaşanmamış sayıyorum öyle bi doldurdun ki hayatımı hayat işte bu dedirttin bana:)daha da yolun başındasın diolar hıııı diye bi iç çekişim var ki görmelisin:)daha neler göstericeksin bize zilli kızım.senle hayat aynı bi lunapark gibi öyle renkli, bazen öyle korkulu heyecanlı ve inanılmaz yorucu..sabah üstüme atlamanla uyanıyorum akşam seni babanın üstünden kopartarak yatağa atıyorum:)gün içindeki çeşitli aktivitelerinle, koltuktan koltuğa atlama, mutfak tezgahına tırmanma, ev içinde bitmek bilmeyen koşturmacalarınla beni heyecandan heyecana atıosun, kalbim hep küt küt vaziyette leyla gibi peşinde dolaşıorum.bazen yemek yemeyi unutuyorum, saçımı daha bi seyrek tarıyorum artık, tırnaklarım daha bi kırık bıyıklarım iyice gözüme görünmeden hiçte umrumda diil:) 10sene sonra çok farklı kaygılarım olucak bunlar saçma gelicek biliyorum ama gene de sen bi yudum fazla ye, güzel bi okulun hobilerin olsun, dişlerini fırçalamaya alış, oyuncaklarını, oyunlarını paylaş, yüzün hep gülsün diye deli oluyorum..o zamanlar gelince de arkadaşların kim olucak, kötü bişeylere alışırmısın, bizden uzaklaşırmısın diye içimden şimdiden binlerce soru geçiyo..annelik bu mudur, hep bir endişe, hep mutlu ol diye amansız deli gibi bir çırpınmamıdır bilmiyorum ama elimden de içimden de gelen bu..Allah hep iyi insanlarla karşılaştırsın bizim bebeğimiz güzel kızımız bitanemiz belki bi kardeş veremeyeceğiz sana ama bu dünyada 2kalp hep senin için çırpınıcak..
önünde kötü örnek varmış ne yazıkki... etkiliyordur tabi hareketlerini büyükleri taklit ediyorlar magesef sürekli...Nazlıcım sana ne oldu ? hayır olsun inşallah.
Serpilcim çok zor ama uygulamaya çalışıcam söylediklerini, gerçi zaten elimden geldi kadar yapmaya çalışıyorum, özledim seviyorum Elif'e karşı çok kullandığım kelimeler özelliklede duygularını hissettiğim zamanlarda. Aslında o da çok kullanırdı bunları, bir ara sürekli seni çok seviyom anne diyordu, çok değişken bir ruh hali var, dönem dönem karakteri değişiyo sanki, işte en zoru kardeşiyle ikisine ayrı ayrı zaman ayırmak, bırakabileceğim bir yer yok onu, bir aradaykende Elif'le yalnız kalmama tahammülü yok ufaklığın herşeyin içinde.
Dün akşam eve gittim markete gidelim diye tutturdu, ikisini de aldım markete götürdüm kapının önünde çocuklar vardı orda oynattım. 2 saat geçti eve gitmemiz lazım hala tepiniyor, huysuzluk ağlama zırlama, ya sabır çeke çeke bir hal oldum yine. Ne söylesem sanane cevabı alıyorum, birazda şu iki haftadır maluk görümcemin oğlu varya bizim hocamız o da hergün bizim orda, laf'larını huylarını hemen kapıyoruz, onunda etkili olduğunu düşünüyorum bu davranışlarda. Evde biraz oyun oynayayım dedim oyun oynarken bile sanki benden hırsını alıyor, yapma acıyo dedikçe karnımın üzerinde zıplamamaya çalışmalar, boğuşurken ısırmaya çalışmalar, sürekli canımı acıtmaya çalışıyo sanki, eeeehh dedim bıraktım oyunu falan :)) Neyse geçici bir dönemdir inşallah çabuk atlatırız bakalım.
Naz tam bir çıtır çok tatlı, çocuklar dışarıda yorulunca mızmızlıkları hiç bitmez.
Dipteyim sondayım DEPRESYONDAYIM :)
:))) hoşgeldin... kocamsız bir yere gitmem gidemem :))) 8 yıl oldu daha ayrılmadık hiç... allah ayırmasın... anne konusuna gelince bizdede pek fark yok.. ama bu ay kreşe göndermiyorum ezgiyi anneme kitledim... biraz torun sev dedim...
yazın da çok guzel olmuş.. herbirimiz aynı şeyleri düşünüyoruz sanırım yavrular için... ikinci çocuktan vaz mı geçtin sende bir ara düşünüyordun... yaşında genç daha senin... noldu :)))
bu arada naz süper olmuş saclarda uzamaış ... guzellik olmuş