Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek çocuk avantajı birazda ezginin durumu:))) Kendi kendini de çok güzel oyalayabiliyorlar. Benimde bir yere gittiğimde, eğer inadı tutmadıysa, hiç sorunum olmuyor.
Dün arkadaşın balıkçı teknesiyle koy gezisi yapalım dedik.İçmelerden çıktık, sabahtan akşam o koy senin bu koy benim girdik çıktık.Beğendiğimiz de denize girdik, beğenmediğimiz de hiç durmadık.Egehan bu sene denize girmeye pek meraklı değildi.Özellikle onun için istemiştim.sabahtan akşama teknede bir şekilde denize girecektir diye.Gerçekten de öyle oldu.Ama ezgi gibi kolluk takmayı hiç istemedi.Ellerini yere dayayıp vücudunu kaldırarak bak ben yüzüyorum diye kendi kendine eğlendi. Ben yüzmeye giderknede "annecim, çok uzağa gitme seni görmeyince korkuyorum ben" dedi bana:))))
Dönerken de babasına" babacım ben çok eğlendim bugün biliyor musun" diyordu:))
Derya resim öyle bir açıyyı almış ki...Bizim her akşam sahilde oturduğumuz alan. Arabayı yola parkedip, en yakın şezlonga geçiyoruz.:))))) Keşke tanışmış olsaydık:)))))
Ama bu taraflara gelecek olursanız beklerim bize de...
biz bayıldık oralara.. hele deniz kenarındaki yazlıklara :)) hemen gelip fiyatlara bakmıştık haticeler gibi :)))
bir daha kısmet olmadı. çünkü uçak dalamana kadar geliyor ordan arabayla gecmek lazım. biz tembellik ediyoruz direk antalyaya gidiyoruz. ama antalyanın denizi çok kötü....
koydugun fotolara bittim... gelip koy koy gezmek lazım oralarda deniz dediğin böyle olur işte.... bayıldım....
saçlarına ne ettin bu arada :))))))))))
Evet derya cok guzel koylar var tekne turu yapmistik arkadaslarla bir hafta yetmemisti ....biz evlendigimizde ciftlik koyunda kalmistik bi hafta otel iyi degildi ama deniz muhtesemdi.
Marmaris Merkez Kiralık 3+1 Villa : Hürriyet Emlak İlan No : 37365-603 begendimiz ev bu
Hayaldi gercek olduucak biletlerine bakiyor esim cuma gunu gidelim diyo... Annesinin karninda nasil durdu merak ediyorum :))
Burdaki evimizde balkon yok o yuzden bahceli bi ev hayalimiz hep..