Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deryacım yanlış yönlendirmeler mahvediyor insanı hele ki evladı sözkonusu olunca, neyse ki birşey yokmuş.
hatice hoşgeldin, darısı başımıza...
merhaba..
serpilcim çok geçmiş olsun canım,umarım daha ii çağan..ayrıca başımız sağolsun
derya geçmiş olsun aslında bi tel aç bence bööle insanları bi anda yıpratmayın de..çok geçmiş olsun.!!,
emell hoşgeldin...bırakma öle uyumaz al götür yatağa,vakit nakittir:)))
kızlar ..eşyalarım gitti bugün yarın da ben giidiorum..umarım ii geçer vakit nevşehirde,daha evi bile görmedim..ama aslında öle çok merak bile etmiorum,sıkıldım taşın taşın...
mcukkss:))
gittik doktora. sabah ateşi düşmüştü şimdi yine yükseldi yükselince giydirdim götürdüm. evde idrar kabı vardı allahtan varmış daha önce bi kez idrarını yapmamıştı elimde kalmıştı bazan yedekte de bulundursak mı diye düşünmedim değil bu sefer. evden çıkmadan tuvaleti geldi kaba yaptırdım hastanede yapmazdı da.
muayene de ateş kaynağı bulamadı. bi sürü kan istedi. 5 tüp kan aldılar. insan kendinden alınırken aldırmıyoda çocuktan 5tüp kan insanın içi gidiyormuş yani.
hiçbir şey yo derya dediğin gibi. şimdi uyudu kaldı annecim yanıma yat bana sarıl deyip duruyor. geceleri sayıklıyor bana sarılıyor bide o arada bana benim canım annem diyor içim gidiyor.
aa bişey diycem bneim oğlan fallik döneme girdi herhalde. annecim senin saçların ne güzel babamın ki kötü
neden kötü oğlum
onunkiler yuvarlak yuvarlak
sonraa anneee sen nekadar tatlısın böyleee
aaaa burnunda ne kadar tatlıyımış
işte böyle sürüp giden konuşmalarımız var.