- 23 Nisan 2008
- 5.212
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhhh ah filiz sorma geçen eşime diyorumki ben tatil yapmak istiyorum oda diyoki sen napıyosun burda dedim yaaa sabahın 7sinde başlıyorum mesaiye ev topla sil süpür çamaşır yıka yemek yap mutfak topla rutin ev işlerini yapıyorum benimkinin lafa bak napıyosun burda
slm kızlar
filizcim,nazlıcım ben geçen sene iki çocukla tatil köyüne gittim ve çok güzel geçti yani ocak yoktu belki ama süt vs hiçbir sorun yaşamadım aksine açık büfe herşey hahildi ve böylesi bna daha kolay geldi süt derdim olmadı odayada süt ısıtıcı aldım o işide öyle çözdüm bende öle ev ortamı tatilinden bişi anlamıyorum bütün gün evdeki gibi iş yap daha yorucu geliyor bana.amaki hani tatil yerinde aile olursa ve herşey ayağına gelirsede güzel olur sanırım :))
merhaba kızlar bende bursadayım annemde o yüzden giremiyorum neyse hafta sonu dönücem pazartesiden sonra yine aranızdayım inşallah hepinizi öpüyorum
slm kızlar nasılsınız uzun bir aradan sonra ...
özledim burayı önce uzun bir süre hamileliklerimiz paylastık sonra gazı ilk adımları hastalıkları...şimdi kocaman oldular okullu olcaklar iyi bir devlet anaokuluna verdim metin i eylül de bende veli olmanın tadını cıkarcam insallah iki cocukla hayat cok zor bu kadar zorlancagımı tahmin etmezdim metin uslu anlayıslı kaan tam tersi cok hareketli yaramaz mız mız zorlanıyorum hep hersey yarım eksik gecicek tabii büyücekler ama ben mahvoldum eylül den sonra hayatım düzene girer diye düşünüyorum artık siz neler yapıyosunuz var mı hamile olan filan merak ettim bu arada kaan ın dogum günü bugun hiç kimse hatırlamadı evde pasta kestik o kadar 2 yası bitti neyse 15 günlüğüne köye annemlerin yanına gidiyorum bayram sonu içinde tatile gitmeyi düşünüyorum bakalım basarabilcek miyim cok öptüm cocuklar ve sizleri iyi geceler
Tünaydın arzu herkes yazı yoğun geçiriyo heralde bizde açılık yaptık sonunda bu hafta denize girdim