- 1 Nisan 2009
- 425
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın nasılsınız ben hiç iyi kalkmadım bu sabah başım çatlıyo boynum belim ağrıyo çarpıntım var böle bi tuhafım
nazlı nolcek senin bu halin hıı.
şaka bi yana canım bu sıcaklarda iki çocuk bu hepiniz için geçerli yani. bir de ramazan da geliyo asıl o zaman görcez dimi.
ben de yeni bi ilaç sahibi oldum kızlar. hemen bi kalp olayı yaptım. çarpıntı sıkıntım oluyodu. ihmal ediyordum gitttim geçende cihaz takıyorlar 24 saat taşıyorsun. bugün gittim sonuçlar için cihaz takılıyken oldu mu dedi olmadı dedim ama olmuş olduğu zamanı hiissediyordum ama bu sefer hissetmemişim 140 145 leri görmüş. demekki hissettiğimde çok daha fazla oluyo neyse işte onuniçinde bi ilaç başladık.
neyse
çağana da ortopedik ayakkabı alcakmışız. baya içe basıyodu ama önemsemiyodum geçenler de bi ortopedist le bi ev ortamında bulunduk o üstüne düşün dedi. ayakkabı tarifi verdi kösele tabanlı olcakmış. ayak çukurunu ortaya çıkarcak şekilde yumuşak tabanı olcakmış falan filan sizde dikkat edin
Merhabalar
Serpil gecmis olsun... Duygu umarim bu defa olur tasinirsiniz..biz yatagi yatastan aldik memnunuz hem sert hem rahat....nazo bol su ic az su icmek te bas agrisi yapiyo ya da bende oluyo
Bizde yarin tatile cikiyoruz.hafta sonu havuza gitmistik hemen ertesi gunu hasta oldu ece 3 gun surdu atesi dr. Bogazi kizarmis dedi antibiyotik verdi ama icirmedim.butun kis antibiyotikle gecti inss tatilde de gerek kalmaz antibiyotige..
Bizim kizda parmak ucuna basarak yuruyo aliskanlik mi oldu oyun mu yapiyo yada bi sorun mu var anlamis degilim..sizinkilerde varmi parmak ucunda yurume ? Baleye gondermeyi dusunuyorum bu sene daha da kotu olurmu acaba
sıkma canımmm..hep kendine yaparsın...evde olmak kendini gerçekten bii işe yaramaz hissettirio bi kurs falan bul,eminim çok faydası olacak..bi de majezik alAh serpilcim bi bilsem çalışmamak evde olmak bazen köreldimi hisssediyorum bol su içiyorum durusu ama havalarmı yorgunlukmu sıkıntımı bilemedimn