Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buyaka 'ya gittim sonunda Gymboree mağazası için özellikle de o ne fiyatlar öyle yahu, bekliyodum ama bu kadarda değil uçmuşlar resmen, banamı öyle geldi bilmem :))
:)) evet maglesef uçuk... birde ucuza getirtmek varken insanın hç hiç alası gelmiyor:))
sende en sıcak akşama denk gelmişsin Nazlı, düngece fenaydı, Defne'yi uyutamadım bende sıcaktanGünaydın istanbuldayım derenin kontrolü için geldim bu akşam dönücektim ama işlerim vardı yetiştiremedim o yüzden heralde yarın akşam dönücem piştim yaaaa klimada bozuk gece sıcaktan uyuyamadım çınarcıktaysa cam açık yatamıyosun
günaydın :))
duru ile hastaydık işlerde yoğun giremedim uzun zamandır..
serpil gözünüz aydın babanın tahlilleri temiz çıkmış:)
filiz ne haber ...???
günaydın :))
duru ile hastaydık işlerde yoğun giremedim uzun zamandır..
serpil gözünüz aydın babanın tahlilleri temiz çıkmış:)
filiz ne haber ...???
merhabaa..
canım geçmiş olsun(
havalar bi ısındı tam ısındı di mi,ankara da beter bi kaç gündür..
teşekkür ederim canım,karnem ii benim de:))ama bisiklet almadı kocam
ev için de enerji gönderin perşembe bi daha bakacağız..Allahımm bıktımmmm...:18:
mrblar kızlar..bişey sorucam size ya şimdi bizimkilerin ilkokula başlamasına 2sene mi kaldı.çok erken diil mi daha ben nazı uyuturken bezliyorum:)
öyleyse doğru düzgün bi okula vericem bu sene.ya marmara koleji ya bostancı doğa onlar yakın bize ama bilemiyorum araştırmak lazım.ilkokula devam etsin ordan sbs sonuçlarına bakmak lazım
Okul işinde ben de daha net olamıyorum.
Liseye kadar devlet okulu olsun, her sene özele vereceğimiz parayı lise bitince yurt dışına gönderdiğimde mi harcasam,
yoksa özel okula verip her sene o parayı verip doğru düzgün bir üniversiteye mi düşüneyim.
İkisi de kafama yatıyor, bir şekilde şekillenecek bakalım.
okul konusu açılmış ...
biz seneye gideceği okulun kreşine vericez okul kayıtlarında sorun yaşamak istemiyorum bizim eve bilfen çok yakın ama uçuk fiyatlar biz avrupa koleji yada okan kolejini düşünüyoruz ama okan koleji çekmeköydeki yerini kapatıp ataşehirdeki okulda hizmet verebileceğini söyledi o yüzden avrupa koleji olucak heralde şubatta kesinleşir ...
devlet okulları yarım gün olabilir diyolar ozaman bakıcıda olucak benim için aynı hesap oluyo birde sınıflar 40-45 kişilik öğretmen nasıl yetsin bukadar öğrenciye (
arkadaşım tuncelide çalışıyo özel okul yıllığı 3000tl miş istanbulda fiyatlar çok uçuk
:)))3000 liramı ?? aman allahım... 18 bin lira fatih kolejine arkadaşım yazdırı 1 . sınıfa... dogada aynı.. florya koleji 12 bin lira.. istek vakfı 26 biin ((
işimiz zor yani... tabi okul kıyafeti kitaplarda varmış...