Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar. ben gelemedim kaç gündür ama pek kimse de uğramamış. babamı hastaneye kaldırdık onla uğraşıyoruz. kan değerleri yerlere düşmüş resmen. sebebini araştırıyorlar kolonoskopi endoskopi kemik iliği biyopsisi ne varsa yapıldı. barsaklardan şüpheleniyorduk temiz çıktı. şimdi sırda biyopsi sonucu var oda temiz çıkarsa yırttık demektir.
bizde haberler böyle c.tesi gün çağanın gösterisi var. biz (çağanla ben) hala hastayız. ama hastayız demenin sırası değil sonuçta.
neyse kızlar yorgun ve uykusuzum yazamıyorum doğru dürüst görüşürüz
Kaç gündür pek sakin buralar geliyorum gidiyorum kimseler yok huhuuuu nerdesiniz hatunlar
yaz geldi devamsızlıklar başladı :)
selam kızlar. ben gelemedim kaç gündür ama pek kimse de uğramamış. babamı hastaneye kaldırdık onla uğraşıyoruz. kan değerleri yerlere düşmüş resmen. sebebini araştırıyorlar kolonoskopi endoskopi kemik iliği biyopsisi ne varsa yapıldı. barsaklardan şüpheleniyorduk temiz çıktı. şimdi sırda biyopsi sonucu var oda temiz çıkarsa yırttık demektir.
bizde haberler böyle c.tesi gün çağanın gösterisi var. biz (çağanla ben) hala hastayız. ama hastayız demenin sırası değil sonuçta.
neyse kızlar yorgun ve uykusuzum yazamıyorum doğru dürüst görüşürüz
Günaydın geçmiş olsun serpilcim inşallah bütün sonuçlar temiz çıkar haklısınız filiz ve emel yazın tenhalaşıyo buralar burda hiç yaşıma yakın arkadaşım yok sıkılıyorum bazen
Günaydın emel meral arzu çok gergin ve sinirliyim bugün defne zıvanadan çıktı burda tabi anane var ki aslında ona benzemişim otoriterdir ama kafa kaldırmıyo derler ya defne ağladığında falan çekemiyo ben bırak ağlasın diyorum oda yok sabahın körü herkes uyuyo ağlatma diyo yok çocuk o kardeşini kıskanıyo alttan al diyo ama ben diyorum benimkine yüz verdinm,i astar istiyo suyunu çıkarıyo bide küçük anane (teyzem) birbirlerini çok seviyolar ve dolayısıyla teyzem kıyamıyo dün mesela kahvaltısını yapmadı çemkirdi bende dışarı çıkmak yok dedim tabi ağlayıp zırlıyınca dayanamadı götürim onuda dedi aldı yani özetle yüz buluyo
Büyükler etrafında olunca çocukların huyusu suyu değişiyo ister istemez. Boşversen sonra olan sana olur, öteki türlü her kafadan bir ses çıkar :))) yapacağın hiçbir şey yok bu durumda, ağladımı yolla anneannelere boşver, öyle de böyle de disiplin sağlaman mümkün değil orada, hiç olmazsa canını sıkma.
Günaydın emel meral arzu çok gergin ve sinirliyim bugün defne zıvanadan çıktı burda tabi anane var ki aslında ona benzemişim otoriterdir ama kafa kaldırmıyo derler ya defne ağladığında falan çekemiyo ben bırak ağlasın diyorum oda yok sabahın körü herkes uyuyo ağlatma diyo yok çocuk o kardeşini kıskanıyo alttan al diyo ama ben diyorum benimkine yüz verdinm,i astar istiyo suyunu çıkarıyo bide küçük anane (teyzem) birbirlerini çok seviyolar ve dolayısıyla teyzem kıyamıyo dün mesela kahvaltısını yapmadı çemkirdi bende dışarı çıkmak yok dedim tabi ağlayıp zırlıyınca dayanamadı götürim onuda dedi aldı yani özetle yüz buluyo
nazo, emel haklısınız büyükler kendi çocuklarına yapamadıklarını çocuklarının çocuklarına yapıyorlar nede olsa sonuçlarına onlar katlanmayacaklar, sevgilerini araya engel koymadan gösteriyorlar işte.
filiz sizin işyerinde dallas oyunları oynanmaya başlamış, huzur da kalmaz, ama boşver sen işine bakarsın...