- 23 Nisan 2008
- 5.212
- 2
aslında dediğim gibi annemde otoriterdir yüz vermez dedemizde çekinir bizden sormadan bişey yapmaz küçük anane karışmıyorum ver terbiyesini der ama ağladımı dayanamaznazo, emel haklısınız büyükler kendi çocuklarına yapamadıklarını çocuklarının çocuklarına yapıyorlar nede olsa sonuçlarına onlar katlanmayacaklar, sevgilerini araya engel koymadan gösteriyorlar işte.
filiz sizin işyerinde dallas oyunları oynanmaya başlamış, huzur da kalmaz, ama boşver sen işine bakarsın...
senin işinde zormuş dediğlm gibi dedemiz teşebbüs etsede icraata geçiremezanlıyorum seni nazlıcım malesef anane va babanelerin yanında huyları değişiyor tamamen birde onlar bize karışıyor falan zor geliyor insana haklısın ben annemden yana değilde babamdan yana yaşıyorum bu durumu her gittiğimde atışıyoruz çocuk yüzünden benim yapmadığım yaptırmak istemediğim şeyleri bana inat yaptırmaya kalkıyor çocuğa her gidişim bir stres oluyor sonra
tuhaflıkla ne igisi var hatta geçen eşimle konuştuk kimi tatili sessizlik huzur olarak görür kimide bardır diskodur kalabalıktır onu severBeni çok sıkar öyle yerler var ya Nazlı, herkes der ya kafamı dinlemek istiyorum güneş, kum, deniz, sessizlik, yeşillik falan böyle şeyler hiç bana göre değil, şimdi düşününce çok güzel geliyo kulağıma ama azami 3 günden fazla tahammül edemem, alışmışım hayatın kargaşasına :)) köye gidiyorum kalmıyorum bile ama tabi çocuklar büyüdükçe onlar için katlanmak zorunda kalıcam gibi görünüyo tuhafmıyım neyim :))
İş konusunda evet inşallah hayırlısı olur, noterde çalışıyorum ben.