Günaydın hayırlı Cumalar
Ahu ozaman hemen ikinciyi de yapman lazım düzeni bozma :))) hayırlı yolculuklar
(Elif'in dediği gibi) bir sorunum var !
Elif çok hareketli bir çocuk ama son zamanlarda iyice bi haller oldu ona, dışarı hiç çıkamamasından da kaynaklanıyo, birde kardeşi var onun kıskançlığıda etken biliyorum ama içi içine sığmayan, sürekli birşeyler isteyen, istediği şey olmayınca çığlık çığlığa durmaksızın bağıran bir çocuk oldu hepten. Güzel güzel birşey anlatmaya çalışıyorum beni duymazdan geliyo ama öyleki insanı sinir ediyo, ben onunla konuşmaya çalıştıkça o bana ya yüksek sesle başka şeyler anlatıp laf karıştırmaya uğraşıyo, ya alıp başını gidiyo, ya hırçınlıkla bağrıp çağırmayla konuşmamı bastırmaya uğraşıyo, kesinlikle dinlemiyo. Neyi yapma desem inadına onu yapıyo, ben yapma diye kendimi yırtsam o aynı şeyi yapmaya devam ediyo.
Bende biraz tahammülsüz bir insanım kabul ama Elif'te bir okadar vurdumduymaz bir çocuk, ama öyle böyle değil, bu da benim ençok tahammül sınırlarımı zorlayan huydur.
Küçükte aynen onu taklit etmeye başladı, Elif nereye giderse o da orda, Elif koltukta zıplıyo, küçükte boyuna posuna bakmadan onu yapmaya uğraşıyo, Elif ağlıyo Defne ağlıyo, Dün akşam misafir vardı, ikisi de bütün huysuzluklarını bütün hırçınlıklarını yaptılar ama hep elif başlatıyo tabi bu durumu, çok canım sıkıldı. Napıcaz böyle bilmiyorum sizinkilerde böylemi yaa
(
Bugünlerde Elif patlamış mısır'a sarmış durumda, her akşam yemesi lazım, dün gece 23:30'da mısır patlattım ona o derece,
adı da "patlama fısiy" :))