- 3 Nisan 2012
- 1.118
- 5
- 48
Günaydın herkeslere
Serpil okul fiyatı çok iyi olmuş, nasıl olsa sürekli gidecek. Bu arada taş'ın ne durumda ?
Yaren çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun ucuz atlatmışsınız.
Nazo bir ayda süper kilo vermişsiniz. Benimde ihtiyacım var ama hiç uyamam o diyetlere listelere, uyanlarında azmine hayranım valla.
bütün haftasonunu evde geçirdik yine, birtek markete gittik orada da bisiklet gördü Elif yine yapıştı, fiyatını sordum 60 TL dedi :)) hemen aldım tabi fenada değil ve bedava geldi fiyatı, çünkü bunun ayarında geçen sene bile 90 TL'den aşağı bisiklet görmemiştim. zaten süremiyo hala pedalları ters çeviriyo, gücü yetmedi birtürlü öne itmeye, hevesini alsın öğrensinde güzel birşey alırım artık seneye.
Elif çekingen değildir, hiç bana çekmemiş bu konuda, iki çocuk gördümü hemen koşar yanına, önünde atlayıp zıplayıp dikkatini çekmeye çalışır, onu oyuna teşvik eder bir nevi. Marketin önünde top oynayan çocukların arasına karıştı, topun peşine koşuyo, vurmaya çalışıyo ama çocuklar onu pek kaale almıyo, kendi oyunlarına devam ediyolar. koşuyo koşuyo sonra aynen pepe tavrıyla omuzlar aşağıda, alt dudak dışarıda, kaşlar çatık, ayaklarını attıra attıra yanıma geliyo, ama çocuklar beni oynatmıyoooo, ama bana hiç top atmıyooo diye şikayet edip, iki dakika sonra yine çocukların yanında alıyor soluğu, sonra yine küsüp geri geliyo :)))) bir saat bu böyle devam etti.
Okul meselesine gelince bir okul daha tavsiye ettiler, bugün birde onu arayıp sorucam bakalım, duruma göre iki okuldan birine vericem artık. Bende okula birşey öğrensinden ziyade oyun oynasın deşarj olsun diye göndermek istiyorum, çünkü öğrenmekten çok oyuna ihtiyacı var şuanda Elif'in, bende o okula alıştı bu okula nasıl alışır kaygısı yok şuanda, çünkü şuan o konuda çok etkileneceğini düşünmüyorum, ilkokul çağında olsa düşünürdüm ama şimdi öyle bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, hatta farklı ortamlara girmesi sosyal açıdan daha iyi olur gibi.
vakti zamanında aldığımız ama hiç kullanamadığımız alıştırma lazımlığını balkona koymuştum, Elif balkonda oynarken onu gördü, çişim geldi buna yapıcam dedi, hayır olmaz dememe kalmadı indirdi donlarını, tabi poposu sığmadı lazımlığa yapamadı, kaptım içeri tuvalete götürdüm, bekle bekle yapmaz, niye yapmıyosun dedim, anne çişimi kesmişler dedi, kimler kesmiş dedim, adamlar çişimi kesmişler çişimi yapabiyemiyom demezmi :)) elektrik, su kesilince o bize niye kesilmiş diye sorduğu zaman, adamlar kesmiş diyoruz uzatmasın diye çünkü, bu seferde körolası adamlar kızımın çişini kesmişler :)))
çok sağol canım.ya çok tatlı yaaa çişimi kesmişler:)).ben kayınvalidemlere söylememiştim kazayı korkmasınlar diye.ömer sabah babannesine gider gitmez"biz kaza yaptık annemle"diye anlatmış.beni aradılar hemen ne kazası diye.önemli bişey değil falan dedim.yani çocuktan al haberi.inş.ömerin psikolojisini olumsuz etkilemez.korktu çünkü bayağı.devamlı soruyo arabamıza noolcak şimdi,niye yapmıyolar diye.