- 23 Nisan 2008
- 5.212
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet geç oldu ama hoşbulduk.aslında bu kadar uzun takip edeceğimi bilseydim daha önce üye olurdum.evet ben çoğunuzu tanıyorum.kendimden bahsedeyim.36 yaşındayım.2 kızım 1 oğlum var.kızlar 13 ve 10 yaşlarında.felsefe öğretmeniyim.hepinizi öptm
Maşallah yarenahsen sende deneyimli ve hızlı annelerdensin desene negüzel, keşke bende daha erken anne olsaymışım hayatımdaki keşke'lerden biridir.
selam...
serpil canım geçmiş olsun üst üste gelmiş hastalıklar inşallah son olur Allah beterinden korusun ...
kuzi canım gözün aydın bebek yokmuş bende sevindim inanki :))
yarenahsen hoşgeldin :)
merhaba nazo arkadaşın vefat etmişti yanılmıyosam başın sağolsun...umarım sende iyisindir ,
Sağol elagülce serpil söledi heralde malesef çok genç ve ani bi kayıp oldu alışmaya çalışıyorum hala rüya gibi
filiz apandisit ameliyatını nazlı oldu bebiş değil.
yarenahsen di dimi. hoşgeldin. şimdi sen bizi biliyorsun ama bizim için gizemlisin hadi bakalım
günaydın kızlar nazlı hoşgeldin geçmiş olsun canım
hoşgeldin yarencim maşallah çocuklarına ne güzel büyümüşler bende 37 yaşımdayım ama 1 oğluşum var oda bildiğin gibi 3 yaşında:))
günaydın...
yaren sana inanamıyorum 4.çocuk düşünüyosun ve çalışıyosun ...
nazo canım serpil seninle tlf da görüşmüş yazmıştı aklımda kaldı Allah sabır versin mekanı cennet olsun arkadaşının...
evet .22 yaşımda anne oldum ilk.ve sonra arkası geldi:))büyük kızımın boyu benim kadar(1.70)herkes kardeşim zannediyo.güzel oluyo tabii:))sen kaç yaşında anne oldun?
Günaydın sağolasın emelcim Allah razı olsun yaren ?min sabahın 7sinde kalktık başladık mesaiye maaile ayaktayız kızların elini yüzünü yıka üstlerini değiş kahvaltıyı hazırla evi havalandır yatakları topla makineye çamaşır at küçüğü doyur babamızı işe uğurla derken bu saat oluyo şimdi mutfağı toplim yemeği koyim tekrar çamaşır atim bi dolu ütüde var pöfff bugün tekrar fırsat bulursam uğrarım bide cepten bakıyom biraz zor oluyo
Evet ya abla kardeş gibi çok güzel maşallah bayılıyorum bu duruma, ben 34 yaşındayım, büyük kızım da Elif Irmak 2009 doğumlu işte, 25 yaşında evlendim, önceleri biz istemedik çocuk, sonra da baktıkki çocuğumuz olmuyomuş meğer :)) 6 sene sonunda tüp bebe yaptık işte Elif'i. 2010'da da sürpriz yumurtam Ecrin Defne geldi kendiliğinden, Kader kısmet yani.
4 çocuk demişsinde bence 3 çocuk ideal ya, hem kızın hem oğlun olmuş hepsinden hevesini de almışsın, bence içinde kalacak bir durum yok, gerçi aralıklı olmuş çocukların, kızlarında yardımı olur sana ama yine de anneler çok yıpranıyo, ben olsam bundan sonra kafamı dinler tadını çıkarırım.
Sağolasın elacım sorma yaren hiç iş bitmiyo ama bende diyorum çalışan anneler şanslı bide çocuk evde bakılmıyosa oho o o ev batmıyo bi arkadaşım annesi bakıyo akşam yemeğide orda yiyolar evde bi çamaşr bi ütü akşam çocuğumla oynuyorum diyo oynarsın tabi temizlikmiş yemekmiş çocyk durdu durmadı yedi yemedi sorularıyla bayılttı strese soktu problemi yok kafa rahat oynarsın tabi