Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deryacım üst iki dişimiz yok ama çok şükür hiçbir şeyi yemesine engel değil bir tek mısır yiyemiyor yavrum koçanına gelince dişeti zedeleniyor kanıyor hemen geliyor anne dişim kanıyor diyor bende ufalayıp veriyorum eline :) işte artık normalde ne zaman çıkacaksa o zaman çıkacak 6 mı 7 mi kaç yaşsa artık bekliyoruzemel onatın ön dişlerini çektimiştiniz... noldu onlar yerine çıkar demişlerdi sanki... ne durumda şidmi.. yemek falan nasıl yiyor
Günaydın,
Ezgi 'nin haline bittim :))) Biz Elif'in odasını ayırmadık eşimin odasını ayırdık:)))) bense kızların biri sağımda biri solumda aynı yatakta yatıyoruz. Elif'in odasını uzunca bir süre daha ayırabileceğimi zannetmiyorum çünkü hem korkuyo, hemde sabaha kadar elli kere uyanan bir çocuk hala, başka oda da olsa ikidebir uyanıp ağlamaya başlayacak, hangisine koşacağımı şaşırıcam, böyle hiçolmazsa bir sağa pışpış, bir sola pışpış şeklinde idare etmeye çalışıyorum.
serpilcim güzeldir orası biraz soğuktur ama bence değer güzel mağazalar varderya cuma gün istanbula geleceğiz. sabah gelip akşam döneceğiz. viaporta alışverişe biz oraya gitmemiştik daha önce sen biliyorsundur nasıl gelmeye değer biyer mi yoksa başka biyer mi bulalım kendimize.
Aylinn hoşgeldin canım, özletme fazla kendini..
Evet rüyaları bilmeleri önemli, bilirlerse anlatıyorlar ama bilmezlerse hiç olmayacak şeyden korkuyorlar.
Evet metin çok güzel konuşuyordu zaten bizimkiler bir kelimeyi doğru dürüst konuşamazken.Maşallah yani, acaba küçük nasıl_?Filiz gelse de sorsak:)))
Dün gece egehanla yatıtyoruz, sarıldım ona.Oğlum ben seni çok seviyorum.Cevap anne ben seni üzüyolum ama ; Sen beni üzsen de ben seni seviyorum, sen benim bebeğimsin. Ama ben seni üzüyolum, sen bana kızıyosun.:))) Ne diyeceğimi de bilemedim.Evet mi hayır mı:))
Öyle zamanda öyle şeyler söylüyorlar ki..
hoşgeldin reyhan.
şimdi yanından geldim bizimkinin 1 saattir konuşuyo akşamdan beri anlatmadıklarını yatağa saklıyo anlatmak için. baktı en son yoruldu sen burda benim yataamda yatsana bak çok tatlı olursun o zaman. artık bu nasıl bi kandırmaysa.........
günaydın
kapalı bir gün gerçi ama
defnenin erken konuşması normal dediğin gibi önünde örnek var. çok önemli oluyo dimi bir büyüğünün olması.
bence de rüya anlatıyodur. ben daha liseye giderken bi komşumuzun oğlu vardı 2.5-3 yaşlarındaydı ozaman. kadın geldi ayy benim oğlana görünüyolar nasıl yani. sabah uyanınca tavana bakıyo orda şu vardı bu vardı anlatıyo valla görünüyolar. aldım çocuğu kucağıma biraz konuştum uyuyunca mı görüyosun dedim evet dedi. annesinede al dedim meleğini allah bunu korur sende görünüyolar diyosun çocuk rüya görüyo sen ona rüyayı anlat demiştim. kadın bana bisürü dua etmişti olayı anlayınca. o hep aklımda kaldı bende çağanın rüya gördüğünü farkettiğimde anlatmıştım ona rüyasında gördüğü şeyleri gerçek sanmasın korkmasın diye.
Aylinn hoşgeldin canım, özletme fazla kendini..
Evet rüyaları bilmeleri önemli, bilirlerse anlatıyorlar ama bilmezlerse hiç olmayacak şeyden korkuyorlar.
Evet metin çok güzel konuşuyordu zaten bizimkiler bir kelimeyi doğru dürüst konuşamazken.Maşallah yani, acaba küçük nasıl_?Filiz gelse de sorsak:)))
Dün gece egehanla yatıtyoruz, sarıldım ona.Oğlum ben seni çok seviyorum.Cevap anne ben seni üzüyolum ama ; Sen beni üzsen de ben seni seviyorum, sen benim bebeğimsin. Ama ben seni üzüyolum, sen bana kızıyosun.:))) Ne diyeceğimi de bilemedim.Evet mi hayır mı:))
Öyle zamanda öyle şeyler söylüyorlar ki..
iyi akşamlaaaaaaar nasılsınız hanımlar
aynı benim halim Onat sabaha kadar 100 kere yer değiştiriyor yatakta dönüyor da dönüyor, ayakucundan aşağıya düşücek diye korkuyorum artık, bizim babamız da oda ve yatak değiştirdiğinden beyefendi yayılıyor yayılıyor
Deryacım üst iki dişimiz yok ama çok şükür hiçbir şeyi yemesine engel değil bir tek mısır yiyemiyor yavrum koçanına gelince dişeti zedeleniyor kanıyor hemen geliyor anne dişim kanıyor diyor bende ufalayıp veriyorum eline :) işte artık normalde ne zaman çıkacaksa o zaman çıkacak 6 mı 7 mi kaç yaşsa artık bekliyoruz
Filizcim senin zaten aynı yatakta yatmaktan başka şansın yok güzelim yoksa mahvolursunuz sabah kadar uyuma ayakta dur daha iyi odalar arası koşmaktan canın çıkar valla boşveeeer en iyisi bu sağa dön pış pış pış sola dön pış pış pış bak bana tek çocukla bile hala pış pışpış yapıyorum napim uykusuzum hala neyseki çok şükür son zamanlarda artık gecede 1 kez uyanmaya başladı ama işte o her dönüşte düşecek diye yada üşüyecek diye uyanıyorum
serpilcim güzeldir orası biraz soğuktur ama bence değer güzel mağazalar var
Meral Onatda öyle ya uyku zamanı uyumak istemediği için çok konuşuyor bende arkamı dönüyorum bana hemen diyorki ''annecim ben seni çok sevoorum bana sarıl nütfen dönme'' sonra sarılınca tamam git uzaklaş diyor benimki sarılmayı falan sevmiyor uyurken ellenmeyecek beyimiz dokunmayacağız ona öyle istiyor birde dediğin gibi bana kızma diyor ben seni çok sevorum diyor içim eriyor nefret ediyorum kendimden offf offf
çok güldüm ya :))))hoşgeldin reyhan.
şimdi yanından geldim bizimkinin 1 saattir konuşuyo akşamdan beri anlatmadıklarını yatağa saklıyo anlatmak için. baktı en son yoruldu sen burda benim yataamda yatsana bak çok tatlı olursun o zaman. artık bu nasıl bi kandırmaysa.........