2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kutlamalar için sağolun kızlar. Dün okula gittik, sınıfı çok güzel süslemişler, babası elinde pastayla içeri girdiğinde Aslı hüzülendi ve gözünden yaş geldi. Biz oradayken hep hüzünlüydü, öğretmenide çok şaşırdı. Doğum gününden sonra Aslı'yı aldık bıcır bıcır herkese bugün benim doğum günüm çok mutluyum diye anlattı...
Emel kar süper, biz tam Kartepe kayak merkezinin eteklerinde oturuyoruz, manzara süper, dün akşam gençler nerdeyse 2 metre boyunda devasa bir kardan adam yaptılar, Aslı onu görünce çok mutlu oldu " anne kış geldi" diye bağırdı..
 
merhabaa...
ayy emelll hüzünlendiiimm benn yineeeeeeeeeee:)))))
teşekkürler arkadaşlar hala bihaberim:KK43:(
nil sabah kalktı,bi dergi aldı hadi kalk Ada'ya hediye bakalım(kuzeni)??nerden geldi aklına şaşırdım:))bi zaman soona ama burda küçükler için elbise yok ki:KK43:(o zaman bi taç ile bi yapıştırma alalım:))tamam kızım..
 
düşünceli kuzum benim kuzenini de düşünürmüş. aferin ona
aslı neden hüzünlendi acaba o kadar. okurken ben bile hüzünlendim bazan onların ne düşündüklerini bilemiyoruz dimi keşke bütün duygularını anlayabilsek ve cevap verebilsek ne güzel olurdu..
 
düşünceli kuzum benim kuzenini de düşünürmüş. aferin ona
aslı neden hüzünlendi acaba o kadar. okurken ben bile hüzünlendim bazan onların ne düşündüklerini bilemiyoruz dimi keşke bütün duygularını anlayabilsek ve cevap verebilsek ne güzel olurdu..

keşke serpilcim ama çok geniş bir dünyaları var, sonra çevre ve biz küçücük yapıyoruz bu dünyayı...
 
Emel harika bir anlatım hayatım:))) Evet ufaklıklarla birşeyler yapmak herşeyin tadını arttırıyor.Ne kadar yaramazlıkları bizi kızdırsa da.
Biz kar göremiyoruz.Bursaya gitseydik görebilirdik ama bu sene hiçbir yere gitmedik.Oğlum daha karın ne olduğunu ancak tv den biliyor, onu da çok fazla tanımıyor.Yağmuru çok seviyor ama, anne yağmur yağsın diyor sürekli.

Doğum günümüzü kutlayan herkese teşekkürler.Serpilcim sizde çok tatlı olmuşsunuz. Bu sene erkek çocukların favorisi şimşik mc quindi:)))

Kuzenini de düşünürmüş nil cadısı.Süperler bunlar yaaa...

Arzu niye hüzünlendi acaba.Ne düşündü o anda ki...Yaşlanıyorum falan mı dedi acaba:)))
 
Son düzenleme:
meral çok hoşsun yaşlandığını düşünmüş olabilir evet bir bayana en zor gelen şey herhalde

valla ben şeker hamurundan pasta hayal ediyordum ama olmadı
 
Biz şimşek yaptırdığımız için özellikle şeker hamuru istemedim.Kırmızı gıda boyası kanserojen madde içeriyor diye.Özellikle kırmızı rengi neyle veriyorsunuz dedim.Çilek sosuyla veriyorlarmış.
 
sizinki şeker hamuru gibi görünüyo

ben samsunda yapan yer var mı onuda araştıramadım ee bi işi sona bırakırsan böyle olur
aman neyse oldu işte bu d. günü benim içime sinmedi ya düşünür dururum artık
 
Yok şeker hamuru değildi, ama sizin pastanızda güzelmiş.Takma kafana, önümüzdeki sene inşallah istediğin gibi bir doğum günü yaparsın hayatım.
 
meralcim haklısın ne de olsa bir bayan, yaşlılık fikri almış derinlere götürmüştür!!!

Serpilcim var face adresim, ama ay da bir ancak girebiliyorum. Geçenlerde arkadaşım bana ulaşmaya çalışmış, tlf. hafızası silindiği için tlf. edememiş, face den mesaj atmış, 13 gün sonra gördüm, durumum vahim yani..
 
iyiyim faziletcim sen nasılsın ara sıra gel özlüyoruz sizleri

bende iyiyim oğlandan fırsat buldukça bakıyorum işte..eymen bi tane bilgisayarı kırınca şimdi bundanda olmayayım diye gizli kaçak bakıyorum o yüzden fazla yazamıyorum.
 
bende karla en son 7 yaşındayken oynamıştım bi tanede resmim var hala saklıyorum..geçen pazar eşim fethiyede kayak merkezi açılmış babamla gittiler eymen hasta olucak diye gitmedim ne güzel karda yağmış eşim kameraya çekmiş eymene gösterdi baba bu ne diyor hiç birşey anlamadı garibim:))

herşeyi soruyor neden aldın niye aldın falan diye..dün artık o kadar abarttıki anne sen benim saçımı gözümü nerden aldın diye sordu bana:KK53:ne cevap vereceğimi şaşırdım babana soralım dedim..babası geldi kapıyı açar açmaz baba sen benim saçımı gözümü nerden aldın diyor..allah verdi oğlum allah verdi diyor eşim....eymenin cevapta: hımmm iyiyimiş ben allahı çok sevdim o zaman.. bazen sorularına cevaplarına aklım fikrim ermiyor:KK37:
 
ilginç bbi soru olmuş artık nasıl ve ne cevaplar vermemiz gerektiğini konuşmamızın zamanı gelmiş o zaman
 
günaydın kızlar

bu çocuklar çok güzeller soruları güzel cevapları güzel insanı şaşırtıyorlar
Arzucum dediğin çok doğru dünyaları çok büyük ama biz küçültüyoruz dedin ya çok haklısın, ne kadar acı değilmi onlar için herşeyin en iyisini vermeye çalışırken onları doğru yetiştirmek için o kadar okuyup araştırıyorken bir yanda da dünyalarını küçültüyoruz aslında neyse sabah sabah bozmayayım moralleri

bugün güzel bir gün benim için oğlum uzuuun bir aradan sonra dün gündüz 1.5 saat gecede 10 saat uyudu sabah da neşeli uyandı ilk sözü
anne sana bir şey söylimmi
söyle oğlum
ben seni çok sevooorum
ben de seni çok seviyorum oğlum
 
bu sözleri ömre bedel dimi emel. ne güzel bi duyguymuş.
seneler seneler önceydi ilk aşk yüreği çıkacak gibi olur insanın yabancı biri seni seviyorum der ve dünyan değişir şimdi bakıyorum tamam yine çok önemli sevilmek ve sevildiğini bilmek ama bu evladın söylediği seni seviyorum bu bambaşka yaa her defasında yüreği oynuyor insanın o minicik insan sevmeyi öğreniyor ve ilk sevdiği sensin ne güzel zamanla sevdikleri değişecek ama anne için herhalde hiç değişmeyecek hiç azalmayacak hatta katlanarak aratacak tek sevgi de bu.
allah ayırmasın.............
napmak lazım ki o dünyayı küçültmemek için.
 
Evet yaa kızlar, annecim ben seni çok seviyorum kelimesi dünyalara bedel.Büyüdükçe dediğin gibi serpil sevdikleri şeyler değişiyor, ama ne olursa olsun anneye olan sevgi bir şekilde orada duruyor.

Uykularını aldıklarında çok tatlı oluyorlar, tam almazlarsa huysusz olarak kalkıyorlar, bütün günde sürüyor o huysuzluk.Dikkat ettim, sabah nasıl kalkarsa akşama kadar gün öyle geçiyor.

Akşam babasıyla oynuyorlar, babasını silahla vuruyor,babası ölü taklidi yapıyor.Arada o vuruluyor güya, kendini yere atıyor ben öldüm diyerek.Babası bir ara ben anneni vurayım dedi.Geçti önüme, açtı kollarını bacaklarını hayıy, annemi vuramazsın, ben seni vururum diyerek. Ama sen beni vuruyorsun, anneni de vuralım dedi, hayıy, annemi vuramazsın diyor.Sen vur diyor, onu da kabul etmiyor.Ama beni korumak için önüme atlaması çok hoştu.

Akşamları bir onun odası bir kendi odam olarak dolaşmak istemediğim için, onun odasında beraber yatıryoruz.Anne gel sarışarak uyuyalım, diyor.Boynuma sarıyor kolunu, bende ona sarılıyorum.Annecim seni çok seviyorum.Ben de seni çok seviyorum oğlum, kelimeleri ile uyuyoruz. Sabahları da o uynadıysa bana sarılıp, annecim uyandın mı gel barışalım mı_?(Ben onu öpmeye çalışıyorum, ya da ısrır gibi yapıyorum, o da kaçıyor.Sonra o geliyor benim üstüme) Yarım saat yatak oyunları oynuyoruz.

Gerçekten sorularına cevap vermek çok zor oluyor, hiç farkında olmadan söylediğimiz kelimeleri öyle bir zamanlamayla söylüyorlar ki, ne yapacağını şaşırıyorsun.
 
miyalll çok kıskandım bak. benim oğlum babasıyla bir olup beni vuruyo babasını hiç vurmuyo..
biz beraber yatıyoruz zaten babası kaşımaya alıştırdı allahım yatıyoruz sırayla heryerini kaşıtıyo. en az bir saat sürüyo bu. uyuycaz deyince de başlıyo mızırdamaya beni kimse kaşımıyo kimse bana sarılmıyo kimse bana dönmüyo bana dönün sarılın zor uyuyoruz anlıycağın..

kızlar evde yapılcak bişeyler söyleyin bana canım sıkılıyo
 
selam kızlar, ben de 2009 ocak annesiyim ve şimdi tekrar hamileyim:KK49::KK49:arayı uzatmadan ikinciyi yapayım dedim,zor olcak ama hayırlısı
 
X