Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ezginin
bir galatasaray lisesine gitmesini çok istiyorum birde pilot olmasını :))) buraya çok pilot gelip gidiyor hepsinden fikir alıyorum nasıl bir yol izlemem gerektiği ile ilgili... bugun de bir pilot geldi artık yaştan emekli oluyormuş... ogluda pilotmuş... oğlunuzu nasıl pilot yaptınız dedim :))) anadolu üniversitesi pilot yetiştiriyor ama o gitmesini istememiş... çünkü pilotluk sağlığın bitince bitiyor diyor... okula basladın 3 yıl okudun 4. yıl saglıgında problem çıktı okuldan atılırsın diyorr... o yuzden ogluna normal bir üniversite bitir pilot egitimi al demiş.. çok mantıklı... 4 yıllık üniversite ve ingilizce ile pilot olmak kolaylaştı.. ve ikinci kaptan olarak işe başlıyorsun 9 bin lira maaş 4 ayda bir çift maaaş... 6 yıl içinde kaptan oluyorsun 15 bin lira maaş ve 4 ayda çift maaş... 63 yaşında emekli ediliyorsun... emekli olmadan teklif yagıyor özel havayollarından...
Derya cok iyiymis ... Benim esimde pilot olmak istemis annesi istememis. Belki kizi olur plot :)