2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhabaa...
deryacım bence de çook tatlısınız ama ben çok benzettim sizi,copy olmuşsunuz adeta:))
cumhuriyet bayramımız kutlu olsun!
 
maşallah çocuklara valla. biz onların yaşındayken bi habermişiz herşeyden. bende dün akşam evde 10 yıl marşı açtım. hemen başladı söylemeye ama çat pat tabi olsun yinede çok hoşuma gitti. nerden biliyosun dedim bugün okulun bahçesinde çaldık söyledik dedi.

evet 29 ekim cumhuriyet bayramımız kutlu ve ebedi olsun
 
deryacım senin tavsiye ettiğin oyun hamurundan buldum aldım bugün. valla herkese ttavsiye ederim. pahalı falanda değil düşününce. alıpta çöpe attığımız hamurları düşününce fiyat yüksek gelmedi bana. sadece ıslak elle dokununca ele yapışıyo.
zıp zıp oyun hamuru polisanın bizimki
 
slm kızlar duruşum hasta uğrayamıyorum yine hastada derken sadece ateş ara ara çıkıyo sora iniyo yarın dr gidicez yine

serpilcim,deryacım bende aldım hamurdan derya senin dediğin siteden ama bizim duru daha gelir gelmez kutusuyla alıp eczaneye gitti babasının yanına ordada tanıdık bi müşterinin çocuğuyla oynamışlar eve bi geldi tüm renkler birbirinde :)) bende gönderdim babasııınn yanına oraya gidince oynuyo eve sokmuyorum :)
 

başka marka benimki bunu duymadım.. ama top yapınca zıplaması çok hoş oluyor :))
 
merhaba..
geçmiş olsun duru'ya..nil'in sesi de erkek sesi gibi oldu bu gece,gözü de çapaklanıo,ama iimiş o doktora gerek yokmuş..:)
off ne yazayım bilemedim
 
geçmiş olsun duygucum sizede :)) demek iyi ihtiyacı yokmuş doktora ah canım :))
 
Gecmis olsun sevda ve duygu.
Bizde kizimla hastayiz salya sumuk
Bu sali dr.dan randevu almistim kontrol icin ne guzel hasta deyil diye gecirdim icimden. Senmisin oyle dusunen :)
Hamurumuz bitsin bizde alalim cok guzelmis. Dogum gunu icin dusundugunuz biseyler var mi. Daha 2 ay var ama gunler cabuk geciyor.
 
ay haticecim sizede geçmiş olsun...

valla doğum gunu klasik canım evde kreste yapıcam yine zevkli oluyor kreste...

yaz olsa dışarda çok guzel mekanlar var oralarda yapmak isterdim :))
 
Aklımda kaldığı kadarı ile nil, duru ve ece'ye geçmiş olsun. Benimkininde burnu akıyor ama herhangi bir keyifsizliği yok.
Duygu Nil'in cevaplarına bayılıyorum, resmen cebimde kelimeler modunda.
Geçen hafta Perş., Cuma eğitimdeydim,güzeldi, gerçi işten pek uzaklaşamadım, sürekli tlf. ile arayanlar ama olsun. Hafta sonu da evde koşturmaca. Bugün kreşte 29 Ekim baloları var, balo için şapka tasarladık. Hazır şapkaya stickerlar ile süslemeler yaptık, şeker oldu. Bakalım akşama anlatır bücürük.
Doğum günü için hiçbir şey düşünmedim ben daha....
 
merhabalar bende ailelerle yapmıcam artık arkadaşlarla cafe de falan kutlayım diyrm ama bakalım
 
merhaba...
canım ya..harbiden nil de acayip hazır cevap bazen çok güldürüo,tam yerinde delisinnn yaaa dio(aslında kızıorum ama komik oluo,bi de çakalsın dio,ben dedim ona bi kere hiç unutmuo:)) )
herkese geçmiş olsun valla nil 'in çapaklarda sümüklerde taş gibi..
doomgününü evde yapmıorum ben kimsemiz yok zaten,okulda arkadaşlarıyla kutladık geçen sene ,bu sene de öle olur:)ne alacağımı düşüüorum bebek istio erkek!!hahhaha..
şu hamurun adını derya atar mısın tekrar,be o gün baktım ama not almamışım..
 
Ezgiye masallah cok tatli prenses gibi. Eceye prensesim diyorum cok hosuna gidiyoo :)
Bizde dr.a gittik bu sabah kan tahlili yaptirdik demir eksikligi icin cok sukur degerleri normal cikti. 3 tup kan aldilar 3. Tupte kan cikmiyo ece agliyor ben agliyorum gorseniz halimizi. Genede cok dayanikliydi kuzum. dr. Muayenesinde cok guzel durdu agzini acti bi guzel cubuk istemiyorum diye :)
Boyu 102 cm kilo 16 kus gibi yiyor ama demek yetiyo.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…