2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

eridi gitti diyosun bide kuzuma. hakkını yeme çocukun. boyu uzun olduğu için öyle geliyodur sana
 
Dogru soyluyon serpil. Boyu uzun birazda ince yapili ondan. Bana cekmesin zaten sonra cok pisman olur :)
Bugun aklima geldi nazobulo vardi uzun zamandir girmiyo hamileydi dogum yaptimi acaba ?
 
Bize dr. Vitamin olarak vitagil onerdi. Aldim ama minadex bitsin oyle baslicam.
Birde migrosta gunluk keci sutu gordum. Aldim icti ece nesguikle kokusu pek hos degil ama anlamadi. peynirini yemiyor bari sutunu icin.
 
Günaydın,
O yaramaz bakışlı tombiği ısırmamak için kendimi zor tutuyorum, maşaallah Tanem'e. Egehan ve Ezgi süperler onlara da bir maşallah..
Aslı hala Aptamil içiyor. Geçenlerde pınar çocuk denedim beğenmedi, öyle meyveli, çikolatalı falan sütte içmiyor. Nasıl alıştıracağız normal süte bilmiyorum!!!
 
günaydın kızlar

bizim oğlanında burnu akmaya başladı tıkandı hapşırık falan yine hoşgeldin hastalık yani, diğer hastalara da geçmiş olsun

tanemede maşalah o ne tombişlik öyle

duygucum bizden ne duyarlarsa onu öğrenip söylüyorlar aslında Onatda tamirci masalı anlatıyor anlatırken tamirci süpürgenin içini açıyor falan o sırada aman tanrım bir de ne görsüüün diyor bende ne görsün diyorum oda motoor doçmuş diyor birde nette uzaktan kumandalı uçakları falan seyretmeye bayılıyor seyrederken anne yada baba gell gell diyor ne oldu oğlum diyorum daa önce hiç böyle bişiy dörmemiçdimm diyor ama sesini şaşkınlaştırıp uzatarak falan söylüyor birde koocanaaaaan (kocaman) dememiz var her söylediğinde öldürüyor beni
 
Son düzenleme:
Günaydın herkese...

emelcim geçmiş olsun.... ezgide KOCACANNNN diyor :))

şimdi şunlara başladı dün donanaz diyordu domateze gelmiş bana anne domatez bak diye biliyorum artık diyor... lafları yanlış söylediğini farkedip düzeltmeye başladı ... salalık diyordu salatalığa onuda düzeltmiş ben biliyorum artık ben bebek değilim ya ablayım ya söyleyebiliyorum diyor :))))


en çok kullandığı söz ben bebek değilim :))
 
Günaydın kızlar,

Evet Tanem su çok tatlı oldu, tombişliğimiz devam ediyor şimdilik ama yürümeye başlayınca sanırım kalmaz birşey onda da.
Konuşmaları çok tatlı oldu artık emel.Kelimeler anlaşılmaya başladı, ama kendilerine göre bizden öğrendiklerini söyleyişleri çok tatlı.Ben onun bilmediği bir kelime söylüyorsam önce tekrar ediyor.Arkasından kullanmaya başlıyor.
Yemek olayımız sıkıntılı, bende vitamin versem mi diye düşünüyordum.Ama ne vereceğimi bilemedim.Balık yağı tarzında bir şey mi alsam, multivitamin mi alsam acaba_?
 
Hahahaha bizimkine de küçük bebişim benim diye seversem hayır ben erkek oldum abiyim diyor.Artık bebekliği kabul etmiyoruz.

Akşam yanıma gelmiş, anne ben büyüdüm artık, bak yere yapmıyorum çişimi, tuvalete yapıyorum dedi.Tanemi karalayacak ya bana:))))Ben de evet oğlum sen büyüdün, Tanem su daha küçük olduğundan bezine yapıyor dedim.Ben abiyim di miii diyor.
 
merhabaaa..
onata da geçmiş o lsun valla kötü zaman nil de köh köhh..çookk tatlılar gerçekten bazı kelimeler çıldırtıo adamı,nil de en çok bak büyüdüm ben,bebek ol,agu de,annem de..ben tüm gün agulurum..
 
. alo anne nerdesin
asansördeyim oğlum sen nerdesin ( bua arada oda yanımda eve doğru yol alıyoruz)
ben babayımm
hııı tamam o zaman
sen nerdesin
işteyim daha çıkamadım
işin bitmedi mi
bitmedi daha
pıs yapıcam abilere öyle gelcem
sana kolay gelsin o zaman

vee babamız gelir. çağan biraz küsmüştür geç gelindiği için
babacım ne yaptın. hasta abilere baktım pıs yaptım.
neden
hastalar çünkü
ama o abilere pıs yapmana gerek yok artık...
buda baba seni çok özlüyorum kimseyi iyleştirmene gerek yok iyleşmesinler nolcak sen benimle ilgilen yeter demek..
kuzucuklar anaya babaya en çok ihtiyaç duydukları anlar ve onlar yoklar
 
10 kasım şiirimiz

IRMAKLAR YASLI CAGLAMIŞ
AGAÇLAR SESSİZ AĞLAMIŞ
VATAN KARALAR BAGLAMIŞ
ATATÜRK'ÜM ÖLDÜ DİYE
 
ay süper çağan da yahu pıs ha..yapma tabi ben varım di mi,biz deki sohbetler de öle baba para kazanmasın,gelsin,teller açılıo bi baba oluo bi anne bi nil,konuşuo konuşuo,daha demin
okula gitmeden aradı babasını ona tam hamur alırken yakaladı!!nil gece anne seni çok seviorum die gözünü açıo 2 gündür ne oluo anlamıorum..?
 
kızlar ya şimdi aklıma geldi geçen bi arkadaş bi booyadan bahsetti,pastael booyaymış ama suyla temasta suluboya oluomuş,bilginiz varsa bi link lütfen))
 
hellooo kızlar bayram yaklaştı kimseler gözükmüyo ortalıkta, taneme egehana ezgiye bayıldım eceye geç kalmışım kaldırmış annesi
bayramda çekilin bol bol da koyalım hepsini bi bebeklik bi şimdiki hali yan yana bakıp bakıp gururlanalım:) annelik nasıl da gurur okşayıcı bişeymiş ya dün arkadaşıma gittim nazı da götürdüm ondan biraz büyük 3erkek çocuğu vardı ister istemez karşılaştırıosun boyu nasıl uzamış, nasıl paylaşımcı benim kızım diye diye bitiremiorum 2gündür:) kızlar biraz daha hızlı büyüyo sanki erkekler daha bebeksi oluyo sonradan büyüyo..gerçi naz çok kısaydı çok minikti ya 1yaşında falan öyle de çok mutluyduk biz, olsun kısalar daha zeki oluyo, minyon kızlar daha güzel diye ona da sevinioduk:))
 
Naz da çok tatlı çıkmış maşalllah.

Herkesin kurban bayramı kutlu olsun.

Derya senin yazdığın şiiri evde bende egeye okudum akşam.Sen de tekrar et diyorum hayır etmem sen oku diyor.8-10 kez tekrar ettirdi bana.Ama sonlarında ağaçlar sessiz ağlamış okusana demeye başladı:)))))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…