2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız deryaaaaa bu vitamini doktor mu vermişti bende alıyım

duygu evin hayırlı olsun
meraa l evin halini düşüneyourm
aaaaaaaa kaan sacımı ceıiyo
kuzu anlattıkları hiç yabancı degil bende önceden cok rahattım şimdi fitiğl fitil cıkıyo
 
nolsun filiz işten geldimhemen mutfağa koş. allahtan ana yemek bugün eşimden.
meral kalabalık bazan güzel bazanda yanlızlık. herşey dozunda olsun siz özleyenlerdenmişsiniz iyi gelmiştir. demek onun için bize daha azzaman ayırır oldun. kolaygelsin sana.
çağan iyi çok şükür. durmadan konuşuyo yorumlar yapıyo hafta sonu yine ata gittik. prenses isminde bi at var onu sevdi iki defadır gidip ona biniyoruz. kreşte de anlaatmış herhalde bizide at binmeye götürürmüsün diyolar tamam gelin diyo..
bide bu aralar oyuncaklarını konuşturuyo. melabaaa senin adın ne oncak araba hııımmm peki senin adın ne bende oncak araba. (iki arabayı birbiriyle konuşturuyo) hımmm tamam hadi gidelim diyo sonra onları sürüyo..
accu aslının kıskançlığını takma kafana. sonuçta ortam değiştirdi bi yerden bi aşırılık göstermesi gayet normal. alışacak sonuçta alışırda. maşallah bizim çocuklarımız akıllı mantıklı ayak uydurur kreşede merak etme..
derya sizde iyi eğlenmişsiniz..emel sanada iyi gezmeler..
başka laf atmadığım kaldımı kaldıysa kusura bakmayın. ben açımmmm memek yiycemm
 
Bugun avmde dolasmaktan canim cikti. Hazir eceyi annemlere birakmisken dolasayim dedim biraz abartmisim :)
Derya country clup a gecen yaz gitmistik bizim kiz 1 saat kecilere ot yedirmisti. Dedigin gibi bu sicaklarda yapis yapis oluyosun. Biz aksam ustu gitmistik ama cok sicakti genede.
 
Merhabalar kızlar,
Evet evin kalabalık hali güzel.
Ben zaten ofise kaçıyorum gündüzleri.Bu arada yazabiliyorum zaten.Şimdi geldim ofise size bakayım dedim:)))Akşamda 5 gibi filan çıkıyorum.
Hatice iyi yapmışsın, değişiklik olmuştur:)))
Filiz sende hoşgeldin.Nerelerdesin, tatile de girildi ama sen yoksun ortalıkta:)))Kaanla, metiş nasıllar?
 
Merhaba
Evet meral degisiklik oldu :)) onceden avmleri sevmezdim simdilerde gezilecek en guzel yer :)
Bizde kalabalik bi aileyis tum kardesler eve gelince oturacak yer kalmiyor :) sohbet muhabbet guzel oluyor.seviorum ama kisa bi sure :)
 
evet bizim için büyük gün geldi, işte son günüm ve yarın tatile çıkıyoruz,.:KK9:
Bu arada Aslı bugün tam gün kalıyor kreşte, biraz önce aradım hiçbir sorun yok dediler, İnşallah tatil dönüşü de böyle devam ederiz.
10 gün kadar giremem internete hepinize iyi günler diliyorum, kendinize ve şeker mi şeker kuzucuklara iyi bakın....
 
herkesin bir araya geldiği aile toplantılarını çok severim ama nüfus arttıkça birinin kocası sorun çıkarır, birinin karısı sorun çıkarır derken, malesef herkes bir araya gelemiyo kolay kolay.

accu iyi tatiller ohhhhh
 
Benim küçük kızım bu gece rüyasında neler gördüyse artık içini çeke çeke, hıçkıra hıçkıra rahat 15 dakika ağladı durdu, ama öyle sesli sesli ağlama da değil, içinden içinden sadece hıçkırarak, kucağıma aldım öptüm oynadım yüzüyle gözüyle ama okadar derin bir uykudaydı ki uyanmadı bile ağlamaya devam etti, hem çok komikti hemde içim gitti o haline, bebekler neler görür acaba rüyalarında çok merak ediyorum. ne biliyo da ne görüyo ki acep :KK31:
 
Bizde pazar günü şiledeydik, bizim su birikintisi görse atlayan zilli denizden korktu bu sene, ayağını bile sokturamadık, sonra dedesinin kucağında zorla girdi bu seferde çıkmak bilmez, bıyaaaaakkkkk bidaha bidahaa yoluyyyy dütfennnn diye bağırıyo :)
 
yazık senin küçüğüne. ne ağlamakmış o öylee
accu iyi tatiller.
benim paşa bugün (pazara gittik akşamda) domates aldığımız tezgahtan bitane domates aldı.ağzına götürdü satıcı teyzede benden olsun dedi:)) sonra iki kez o domatesi yere düşürdü. aldı üstünü sildi başladı yemeye. millet bize bakıyo yerden aldı yedi diye ama biri bişey der diye ödüm koptu çağan bidaha onuda yemez çünkü. hale bak baba enfeksiyoncu anne sağlıkçı çocuk yerden almış yiyo biz mutlu aman yiyo yaaa diye öyle işte domatesi yedi bitirdi:)))))))
 
:))) amaaan bırak yesin çocuk canı istemişse, ona gelene kadar herşeyde mikrop var hiç olmazsa karnı doyuyo
 
Bazen elifle parka gidiyoruz bazı kadınlara bakıyorum kendilerini paralıyo kumu elleme pis, kaydırağa çıkma toz, e ne getirdinki o çocuğu, tamam benimde içim gidiyo toz kir diye ama çocuk azıcıkta kirlenmeli oyunun tadı orda
 
merhaba...
ay ben de kafasından aşağı kum dökmedikçe bişi demiorum o kadar sevioki pis olmayı:))
ne var ne yok kızlar ya ben bi sersemim gene..sanırım çok yorgunum tatil ist,orum ama daha 20 gün var..
 
yazık senin küçüğüne. ne ağlamakmış o öylee
accu iyi tatiller.
benim paşa bugün (pazara gittik akşamda) domates aldığımız tezgahtan bitane domates aldı.ağzına götürdü satıcı teyzede benden olsun dedi:)) sonra iki kez o domatesi yere düşürdü. aldı üstünü sildi başladı yemeye. millet bize bakıyo yerden aldı yedi diye ama biri bişey der diye ödüm koptu çağan bidaha onuda yemez çünkü. hale bak baba enfeksiyoncu anne sağlıkçı çocuk yerden almış yiyo biz mutlu aman yiyo yaaa diye öyle işte domatesi yedi bitirdi:)))))))

:))) süper...

ezgi 2,5 yıldır ilk defa bir haftadır minik 3 dilim dometes yiyor kahvaltıda tadına bakmamıştı öğretmenine söyledim alistir diye ertesi gün ezgi kahvaltıda dometes yiycek çok seviyorum dedi sok olduk
 
Normaldir taşınmak hiç kolay iş değil duygucum bu sıcaklarda insanı bitiriyo zaten
 
Derya zaten mesele tadına bakmakta, yoksa herşeyi yiyeceklerde inat işte, nazları bize söküyo bunların, elif domates sever ama, helede salatalık hastasıdır, hatta kıvırcığıda sever, neyseki o konularda bana çekmemiş
 
slm bugun çok sıcak olacak... sabah terlemekten makyaj bile yapamadım...... iyiki iş yerindeyim burada klimalardan havadan haberimiz olmuyor...

kayıplar ortaya çıksada iki çift laf etsek...

next sevenler artık nexte türkiyeye 5 euro kargoyla kıyafet gönderiyor 10 günde geliyor test ettim onayladım :)))


Next Direct | nextdirect.com
www.nextdirect.com
 
Son düzenleme:
Offf boyle sıcaklarda tatilde olmayi istiyorum hep :)) sanirim bu hafta sonu gideris gene kilyosa.birgun de olsa deniz havasi iyi geliyor.
Sabah sitenin parkina indik ciisi gelince kostuk eve yapti tekrar indik parka oynarken altina kaka yapmis:KK43:
Yanlislik oldu anne cok uzgunum diyor :)
 
X