2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

nazlı kız gelio kızzzz...şu bulantılar tüm güne yayılırsa kesin kız:))))
hahha deryaya katılıorum kendini zora alıştırrr:KK9:
 
Günaydın kızlar,
Deryacım, nice yıllara canım.Daha nice yıllar kutlarsınız derginizi inşallah.Bu sayısında ezginin hangi fotoğrafını koydunuz:)))))

Dün benim işim vardı, o yüzden konuşmalara katılamadım.

Nazlı, inşallah çabuk atlatırsın bu dönemi, ama hamileliğinde defneden çekmemiştin, maşallah hala çekmiyorsun.Bu çektirecek herhalde kızların dediği gibi:))))Filizin sevdanın ilk çocuklar haşarıydı, ikinciler daha sessiz oldu ama seninkinde ikincimi yaramaz olacak acaba:))) İnşallah olmaz diyeyim yine de:)))

Duygucum inşallah geçersin canım.

Bizimde egehan 2 gündür köh köh öksürüyor kuru kuru.Ne yapacağımı bilemedim.Gece boyunca öksürdü, sabah kreşe bırakmak zorundaydım.Önce dr. u aradım, ne yapmamız lazım diye.Şimdilik öksürük şurubu ver, geçmezse gel dedi.Bugün işlerimi toparşlayayım yarın göndermeyeyim diye düşündüm.Bakalım inşallah şurup rahatlatır.Öğretmenine de söyledim, bir şey oursa arayacak.
 
duygu inş. geçersinn
meral çok geçmiş olsun valla insan mecbur gönderiyor kreşe çalışınca napcaksın alternatifinde yoksa.. umarım ilerlemez atlatırsınız..
 
Ben islerimi topladım bugün yarın evdeyim
ezgi 1,5 aydır evde hasta olmuyor çok mutluyum valla
sizede gecmis olsun meralcim
 
Sağolun kızlar, inşallah çabuk atlatırız.Annem gelsin diye bekliyorum deryacım bende.O gelirse hiç olmazsa böyle hasta olduğunda göndermeyeceğim.Bu havalar çocukları hasta ediyor, bir soğuk bir sıcak.
 
merhabaaa..
geçmiş olsun ege beye:KK43:(amannn şu öksürük hiç bitmio umarım ii olur..
deryacım nice 13 yıllara canım:)))
benim sınavım ii geçti sanırım artık aday hakemim:)))
 
merhaba kızlar. Meral gecmıs olsun ece de oksuruyor :KK43: bıraz azaldı ama bıkacgun daha beklıcem gecmezse dra goturecegım. Duygu ıns kazanırsın.genclıgımde bende voleybol oynamayı ıstemısımdır hep )) son 2 gundur eceyı azad ettım yemek yedırmıyorum onun ısıne geldı tabi ac ac dolasıyor.yemek gelmıyor aklına hıc.2 gundur uyuyamıyorum.esım bırak yedırme acıkınca yer dıyor.ne yapcamı bılemıyorum. sınırden mıdem agrıyor.
 
Baksana yapsanda yemiyo yapmasanda yemiyo zorlasanda yemiyo zorlamasanda yemiyo sinirden miden ağrısa da yemiyo ağrımasa da yemiyo vs.vs.vs........................... Bu böyle devam eder gider. Boşver öyle uğraşacağın vakti başka bişeye ayır.. Ayyy ben tatilde bi rahat ettim anlatamam rahat rahat gezdim acıkmışmıdır düşünmedim biliyorum kiş acıkmıycak biz daha şanslıyız...
Terapi yapıyom kendimede bu arada
 
aynen dedıgın gıbı serpıl.valla bılemıyorum sureklı beraber oldugumuz ıcın hep dusunuyorum.gercı krese yada annemlere bıraktıgımdada aklımdan cıkmıyor.bu dusunceden kurtulmam lazım sanırım.
 
canım bence de önüne koy yemedi mi kaldır..okulda başlar bence artık yemeye..öğretmenleriyle iletişimini kesme..nil de hiç yemiodu 10 gün soona başladı biraz biraz..şimdi de yio tek çeşit ama yio..bazen sabah,öğlen,akşam pilav yio,bi arada sucuktu,geçen sosis yedi,markette kendi seçti ,istedi yedi..napim bazen sadece çubuk kraker yio...bazen de oooo nası yani diorum ne kadar yedi!!
biz hep iştahsızdık o yüzden aştık kendimizi,senin yeni ..umarım kısa sürer ama kastıkça uzar haberin olsun..haa okulda nil tablotta yemiodu ona ayrı elma şeklinde bi tabak vermiş öğretmeni onda başladı yemeğe hala da onda yio bildiğim kadarırla..
 
krese baslayalı 1 ay oldu.ordada yemıyor.pılav yada makarna yıyormus o da 2 tatlı kasıgı.aksam 1 danone yogurt yedırdım ıhlamur ıcmek ıstedı bı yudum aldı sonra bıguzel kustu.. Acayıp mutsuzum.
 
Günaydın kızlar, emelcim özellikle sen varsın sana da ayrı bir günaydın olsun:)))Onat nasıl_?Sen nasılsın_?

Bu akşam maşallah çok iyiydi oğlum.Sabaha kadar deliksiz uyudu, öksürmedi de.Dün öğle uykusunda öksürükten uyuyamamış zaten. Akşam üstü öksürük şurubu etkisini göstermiş.Sabah 8 de kalktı.İnşallah atlatmıştır.

Hatice niye kusuyor acaba_?Dra götürdün mü, midesinden kaynaklanan bir sorun olmasın.Belki yememesi de ondan kaynaklanıyordur.
 
günaydınlar
meralciim öksürüğü var sanırım ondan oldu.balgam çıkardı baya :KK43:(normalde öyle kusması yok.ama yemek istemiyosa çok kolayda kusabiliyor.yutmayla alakalı götürmek istiyorum dra.aslında canı istediğinde leblebi,mısır gevreği vs. katı şeyleri yutabliyor.
 
merhaba Meralcim, Onatcımda daha iyi, oda bu gece uyudu 1 kez uyandı çok şükür Egeyede geçmiş olsun

komşum komşum hu hu kızın tozutmuş yine :) senin stresini alıyor herhalde hep yemiyordu ama bu kadarda değildi
 
selam kızlar...
hatice minadeks yada vitaglukan onlardan versen iştah açıcı özellikleri var biz biraz daha iyi olduk kullandıktan sonra!
duygu hadi hayırlısı hakem arkadaşımda olucak :))
deryaderginizin 113 .yılınıda kutlarsınız inşallah:))
herkesi öpüyorum şöyle bigöz atabildim çıkıcam iiyi hafta sonları!
ege yede çook geçmiş olsun!
emelcim onat iyi olmasın sevindim :KK66:
 
Naber kızlar ben gazı oldum
ezgi kucağımda düştük aksam beraber
sag tarafım berbat sol ayak parmaklarimda ezilme var
çok şükür ezgide birsey yok ama çok korktu benim halime ağladı en çok
aksam yatırdım ezgiyi süt istedi icti boğazım dedi kalktı kustu kucağıma aldım üstünü değiştireyim diye bu kez yerlere heralde tam ayağımı attığım yere kusmasiyla düşmemiz bir oldu zaten
ayyy çok korktum ve igrencccc ay şimdi guluyorum yazarken heryerim leş gibiydi
bütün gece uykum kaçtı ya cocuğa bisey olsa ya kafasını vursa amannn görülmez kaza diye buna denir heralde esim de soka girdi tabi yazık bir bana bir ezgiye koşuyor adam
 
selam kızlar...
hatice minadeks yada vitaglukan onlardan versen iştah açıcı özellikleri var biz biraz daha iyi olduk kullandıktan sonra!
duygu hadi hayırlısı hakem arkadaşımda olucak :))
deryaderginizin 113 .yılınıda kutlarsınız inşallah:))
herkesi öpüyorum şöyle bigöz atabildim çıkıcam iiyi hafta sonları!
ege yede çook geçmiş olsun!
emelcim onat iyi olmasın sevindim :KK66:

:)) 113 yıl he ben 131. Yasında olurum hiç fena olmaz :)))
 
nöbetteyim atv açık. çocuklar duymasında alışveriş festivalinden bahsettiler uzun uzun aklıma derya sen geldin. derken düşme öykünüzü okudum çok geçmiş olsun .
hatice tatilde yemeğe hep 40 dk kala falan gittik. ve ben hep oğlum yemezsen aç kalırız sen kendin ye ben kendim yiyim hemen doyalım yoksa tabakları toplayacaklar bi dahada yemek bulamayız aç kalırız dedim. abileride hep tabak toplarken görüp telaşlandı. 1 hafta boyunca sırf pilav yedi ama yedi ya bişey o bana yeter. bunu anlattım galiba daha önce ikinci baskı olduysa pardoooonn
eve gelincede aynı taktiği uyguladım. eller çırpılıp hem babaya hem çağana iki dakka içinde gelirseniz yersiniz gelmezeniz sofra kalkıyoooooo diye sesleniyorum eşim koşa koşa geliyo ben yiycem tamam diyo çağanda bi telaş geliyo. 1-2 tatlı kaşığı anca ağzına alıyo ama bu bile benim için çok büyük başarı. bi dene istersen belki olurr
 
X