2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gel ahu benimde canımsıkılıyo. bugün babamızda derse girdi çağanla bi başımızayız. odaya çıkmak istemiyo çoktık bi kez babaaamm babam diye ağladı. zor attık dışarı tekrar allahtan hava çok soğuk değil öyle. ama biraz daha sıcak olsaydı da havuza girseydik..
 
merhabalar doktordan geldik çok şükür keseyide minik faulyeyide gördük herşey yolunda bugün tam 5 haftalık ve haftasında haftaya kalp atışını duymaya gidicez çok rahatladım
bende diodum serpil nerelerde hanım antalyadaymış :))) iyi tatiller
fazilet ben balla zebncefili öksürükte veriyorum iştah açtığını bilmiyodum
 
Gozun aydin nazo.o guzel heyecani yeniden yasiorsun.inss hersey yolunda gider:KK16: ben ikinci cocuk fikrinden vazgectim:KK6:
Ahu masallah kizina guzel yiyor.bizimki kreste yememis gene
Emel gecmis olsun inss kisa surede atlatirsin
Serpil ne guzel antalyadasiniz havada guzel.gezin bol bol

Kizlar sizinkilerde yapiyormu.ece hicbir programi izletmiyor tvde ya gidip kapatiyor yada dedli deli hareketler yapiyor.kimseyle konusturmuyor.hep onunla ilgilenmemizi istiyor.ayy iki laf edemiyoruz kayinvaldeyle hemen saldiro biseyler yapiyor.telefonda da konusturmuyor. :KK30:
 
saol durusu evet çok heycanlıyım yendiden çok mutluyum kızlar gülmeyin ama ne istiyorum biliyomusunuz hemen göbişim şişsin hamile elbiselerimi giyim yeniden karnımda hisediyim harektelerini duyuy,m :)))) ayyyyy
sen neden vazgeçtin
 
günaydın nazocum vede günaydın arkadaşlar

nazo artık göbişin büyüdükçe fotosunu çeker koyarsın buraya artık :) öyle yapardık ya heyy gidi günler hey

Serpil denize girmesende hava ne güzeldir orada şimdi tam bahar havası bütün gün dışarıda oynasın çocuk süper valla bırak kumlara dalsın çıksın
 
inşallah emelcim işallah :)))) o günleri bende sabırsızlıkla bekliyorumb bu sefer çok tuhaf çünkü beni neyin beklediğini bi adım sonrasını biliyorum ama defnede herşey sürprizdi
 
Merhaba kızlar,
Nazlı çok sevindim canım her şeyin i,yi olduğuna.
Gelir o günlerde fazla bekletmez seni, kucağına da alırsın:)))))Sürprizler ilk hamilelikteydi, burada herşeyi öncelikli biliyorsun artık, tecrübeli hamilesin şimdi:))
 
merhabaaaaa..
nazlıcım ben de çok sevindim herşeyin yolunda olmasına..
ay o günler ne güseldi,iiki siz vardınız da,yalnız kalmamıştım..korkularımı,mutluluğumu,heyecanımı paylaşmıştım..
şimdik senin resimlerini beklioruss valla sevdayla fifoş güme gitti,senle tekrar başlasın bare o günler:)
 
cee diyim dimi..
ay çağan canıma okudu vallaa.
bugün havuza girdik. kapalı ısıtmalı oohh süperdi..
önce girmem diye ağladı sonra çıkmam diye..
baya bi cebelleştik yoruldum. yemek yee odaya çık bu sefer odaya girmem diye ağlar. odayı sevemedi zaten niye bilmemm..
yaa kzıalr bide size danışim mi..
burda bi ev bulduk. side de.. müteahit sıkışmış site içinde tetraplex 240m2 iki daireyi 250bine veriyo. tekini alabiliriz de ikinci zorlar adam ikisini bu fiyata veriyo tekini alırsan 125 e vermiycekmiş ama..
adamda çok iyi bi aile dostumuzun tanıdığı hatta o sitede evleride var. güvenilir yani. napalım risk alıp ikisini bir alalım.mı krediyi ödeme işi biraz zorlar ama
bide fiyat nasıl sizce anlarmısınız bu işten. evin içi yapılı değill. camlar pimapen takılmış okdar. bi fikir verin nolur
 
Serpilcim, havada güzel değerlendir antalya da olmayı:))))
Çağan da tabii ilk başta olmaz diyecek:)))Zevkini alınca çıkmak istemedi tabii:)))

Ben marmariste banka eksperliğide yapıyorum, sidede yaklaşık olarak dairelerin m² fiyatları 1000-1500 arası değişiyor.Emlakçılar site içinde olunca uçuruyorlar fiyatları ama.Havuzu var filan diye.

Sizin baktığınız bu dairelerin her biri mi 240 m² yoksa bir tanesi mi_?
Eğer bir tanesi 240 m² ise o zaman çok uygun, içine yapacaklarınızda yaklaşık 100.000 TL gibi tutar.Dediğinden anladıysam , sadece dış pencereler var, içerde seramik, mutfak , banyo filan yok. Size toplamda 350.000 e gelirse uygun almış olursun.
 
ayy emel kim çağanmı dalıp çıkcak kumlara. çocuk ayağında ayakkabı olmadan ayağının ucunu deydirmiyo yere.. bu titizliği öldürcek beni. ben zorluyorum çocuğu hadi annem çıkar ayakkabını koş zıpla ben koşup zıplıyorum o ıııııı diyo tutunup öyle iniyo düşerim biyerim pis olur diye ödü kopuyo. napcam ben bunla..
 
Aynı zamanda, internetten googleda sidede daire diye aratırsan bir sürü satılık ilanı var.Bunların fiyatlarını bir karşılaştır sende.
 
evet dairenin biri 240 m2. ikisi 480 yapıyor yani..
site içi havuzlu bahçesi var ama tapuya dahil değil yanlız koop. içinde sınırları belrili ve yönetim herkesin kendi kullanımına bırakmış dairenin sahibinin gibi oluyo yani o a 300 m2 bi bahçe. bana da uygun geldi ama sen bu işi bilen biri olarak uygun diyorsan daha ne diyim dimi. akşam üzeri görüşcez adamla hayırlısı olsun
 
Hayırlı olsun canım , istediğiniz gibi olur inşallah.Yalnız tapusunu verecek değil mi, ona bak.Kat mülkiyeti kurulmuş olsun, ya da en azından kat irtifası kurulmuş, kat mülkiyetine geçilecek gibi olsun.
 
valla sağol meralcimben bu işlerden hiç anlamam. eşim anlar herhalde onun anlamadığı pek yoktur yaa:))

ama dikkat ederim bende. tapusunu almadan ev almam ben sana yazarım olurmu anlamadığımız bişey olursa. kusura bakmazsın dimi..
 
Fıstıklar merhabalar.....:KK1:
Nazlıcım gözünaydn ne güzel yaaa.hem güzel hemde korkutucu bana göre tabii...bende çalışıtığım için düşünmyrm..hapa da başladım garanti olsun die...demetçim ne güzel tatildesin keyfini çıkar ii tatiller.
 
valla sağol meralcimben bu işlerden hiç anlamam. eşim anlar herhalde onun anlamadığı pek yoktur yaa:))
ama dikkat ederim bende. tapusunu almadan ev almam ben sana yazarım olurmu anlamadığımız bişey olursa. kusura bakmazsın dimi..

hayırlı olsun Serpil'cim güle güle oturun inşallah
 
ay sağolun kızlar biliyorum yani hisediyorum sizde benimle sevinip heycanlanıyosunuz çünkü bende sizler için aynı hisleri yaşıyorum
bugün hava güzeldi çıktık dolaştık kızımla ay yoruldum ama aslında kendime bişey almama kararı almıştım bikaç aya hamile kıyafetlerimi giyerim diye ama normalde bu mevsim için biraz alışveriş yapıcaktım ama hamileilk olunca vazgeçmiştim ama kilo almadığım halde kalınlaştım defnede de böle olmuştum dolayısıyla evdekiler sıkıyo bi tane rahat bi elbise aldım kendime offf bu dönemi sevmiyorum defnede de zorlanmıştım hele bide çalışıyodum ne sıkıntı yaşamıştım evdeki kıyafetler olmaz hamile kıyafetleri büyük gelir falan amaaan zor dönem :)) c.tesi ve pazar doğumgünü var ne giycem derdi sardıydı elbise iyi oldu :))
 
X