Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hanımlar starı açın ana haberi
bebeklerde gaz sancısı ilaçları kanser yapıyormuş. birazdan vericekler izleyin muhakkak
ya bugün ben tribünde kaldım hep,bizimki bir yapmış altına anlatamam belinden sırtından çıkmış,halbuki kucağımda bekledım yaparken hemen alayım dıe ama üstten çımış hepsi,bende hemen banyo yaptırdım ilk defa tek başıma,hep eşimle yaptırıoduk ,arada gak guk yapıodu,bugun hiç sesi çıkmadı sakın sakın yaptık,tek başına daha iimiş,sonrasındada ben duş aldım,ikimiz birden yattık,2 saat uyumuşuz,kalkıncada bi dışarı çıkayım dedım,akşam çay keyfi için kendime birşeyler aldım,tek başıma keyıf yapıcam bugun,güye kek yapcaktım aşık gibi ama olmadı ,geldim koltuğa koydum benım kızı hemn uyudu yine,temiz hava çarpıo sanırım,
inaysa walla kk çok fena alıkoyuyor işten:)))bende hiçbişey yapmıom
esracım mrb senin kullandığın ıslak mendil neydi bahsetmiştin sanırım kremli olan.
hanımlar starı açın ana haberi
bebeklerde gaz sancısı ilaçları kanser yapıyormuş. birazdan vericekler izleyin muhakkak
uzun vadede kolon ve bagırsak kanserine neden oluyormuş allah korusun
bu bizim kızlar bi hoş valladelikafadulden
yıkama iş tek daha rahat die ben de diorum ama:lepi:
oh güsel bi gün geçirmişsiniz ana kızhihoyyyt
nil 2 akşamdır katılıo bu gaz yüzünden yahu hani geçerdi 3 aydan soona şaşırıorum:uhm:
elma suyu veriorum var mıdır bi ilgisi acaba 2-3 kaşık??
valla kızlar ben hep yanlız yıkıyorum duruyu ne karışan ne eden en güzeli.
linay,kançiçeğim inşallah bütün güzellikleri paylaşmaya dewam ederiz yıne burda,
birgül iyiyim canm sen nasılsın,almanyadamısın sen?
sedaaa nbr ?düzeldimi pc?
ya kızlar nasıl yıkıyorsunuz basını bı yandan da su dokuyorsunuz alalalala
ben kaanı kendım yıkıyorum ama su doken olmalı bı de kendım su dokup yıkayabılsem illa esım olacak su dokmesı için ama her seferınde tartısmakdan usandımm usudu yok nasıl tuttun kayanana gıbı mubarek