2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım burdada yıldaş konakları diye geçen bi site var bildiğin konak yani:) kiraları 1000 civarıydı aynen dediğin gibi batıda oturulmaası imkansız olanlardan ama kiralık yoktu olsa tutacaktım evler ev demek ayıp ama:) harikaydı..ama bu evde ankarada en az 1200 tl lik bi ev gayet güzel ..ya adres değişikliği hep aklımdaydı ama en az 7-8 ay sürer dediler soruşturma için o yüzden biraz rahat davrandım o konuda ama haklısın bildireyim alarm kurup tele. ..çağana bak hele sıpaya yahu aşk nasıl bişidir ki buncacık çocuklar bile bilir ;s
 
ay ay ay, aşık olmuş öyle miii:))))Bizimde kreşte bir eminemiz var, hergün sarılıp öpüyorlarmış birbirlerini.Evde de amine amine diye dolaşıyor.Emine seni nerenden öptü deyince de yanaklarını gösteriyor.
Bu sıpalar berbat olacaklar.

Başakçım, çok sevindim canım, herşeyin istediğin gibi olmasına.Güle güle oturun, keremde yatağında bol bol sevine sevine uyusun inşallah.
 
ah meral hiç sorma bitirim delikanlı bunlar,, da kızların babalarının haberleri olursa yandık.:))
 
meraba:))
nasılsınız kızlar??ya ben hiç bişi alamıorum kendime çok mutsuzum,deryaaaa beni alışverişe götürrrrr:)))
nili 2 gündür bırakıorum sabahtan öğle uykusuna koşturuorum eve ,bugün 2 de ancak uyuttum(ama nilsiz gezmek hem rahat hem de anlamsız gelio??
neys işallah birazdan emelle görüşeceğiz aramız çok az 5 dk..
mcukss:))
 
ii akşamlar:))
ay oyuncaklara bakmak istiorum ama açılmadı daha...

biz bugün emelle oturduk kahve içtikkk açık havada ohhhh mis gibi sohbet ettik:))))
 
kızlar biz saat 3 de yola çıkıyoruz. herkesin bayramını kutluyorum ve çocukları artık koklamıyorum yaa öpüyorum en kokulusundan..
 
ii bayramlar kızlarr hepinizi ve tümbebişleri öpüyorumm.güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum.
 
Bende yazdıklarım silinmiş bir hata oldu herhalde demiştim:))))))
Herkesin bayramı kutlu olsun tekrardan:)
 
Nasılsın filiz, nasıl gidiyor_?Dün yazdıklarından epey uykusuz kaldığını okumuştum.İnşallah bir an önce atlatırsaın.Ama en azından 1-2 ay sorun yaşayacaksın güzelim.Ondan sonra yavaş yavaş bebek size siz bebeğe alışırsınız:))
 
Sağol meralcim baya zor gidiyo valla, şimdi evde idare ediyoruzda işe başlayınca napıcaz onu düşünüyorum kara kara.

Bebek gündüz bütün günü uyuyarak geçiriyo sadece karnı acıkınca uyanıyo sonra yine uykuya devam ama gece nedense birbuçuk saat kadar uyanık kalıyo bu süre içinde sürekli emmek istiyo, bu sefer fazla emmekten midesi rahatsız oluyo, rahatsız oldukça emme isteği artıyo, devamlı altını değiştir, gaz çıkar, emzir, kusmuk temizle şeklinde birbuçuk - iki saat geçiriyoruz. Emzik mi versem diye düşünüyorum çünkü doyduğunu bilmiyo, gerçi Elif yüzünden emziktende bıktım ama.
 
Tam bir kısır döngü oluyor değil mi_?:)))
Emzik olayı da zor aslında, birde bebek emerse acaba elif tekrar ister mi, bir de onu düşünmek lazım.
 
merhabaaa:))
ay gece yerine gündüz olsaydı ya şu kısır döngü bare..
işallah kolay geçer canım bu günler ama ilerisi süper olacak :))
biz de tam gaz yaramazlık sürüo ay canıma tak edio valla havası bana herkese mülayim çocuk bana gelince canavarrr!!
 
Evet içinden çıkılmaz bi kısır döngü :)) Elif zaten emzik emiyo, sadece geceleri uyurken emiyodu şimdi gündüzde aklına gelmeye başladı, geceleri beşiğin içinde emzik aramaktan bıktım o yüzdende pek istemiyorum aslında ama, birde tabi Elifle emzik kavgasıda başlayacaktır mutlaka.

Valla bende ilerki günlerin hayaliyle yaşıyorum duygu yoksa çekilmez :)) yaramazlık olayına ise hiç gelme Elif beni mahfetti, herşeyi inadına yapıyo, sabah yumurtayı aldı eline beyazını koparıp koparıp yere atıyo, yarım saat güzellikle dil döktüm kızım yapma etme, pis oldu kaka oldu, ben böyle konuşurken o gözümün içine baka baka atıyo, geldiler bana yine zaten uykusuzluk insanın dengesini bozuyo sabır diye bişey kalmadı
 
Selam hanımlar nasılsınız herkesin bayramını kutluyorum sizleri ve bebişleri de öpüyorum...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…