2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

naber hanımlar
bugun doğum günüm
çok yaşlandım yaaaaaaaaaaaa offf (
sormayın yaşımı 3 lü yaşları geçtim ((

Doğum günün kutlu olsun deryacım,tüm hayatın boyunca mutluluklar.:))))

4 gün sonra da benim doğum günüm.Ben de 4 lü yaşlardayım , ne olmuş yaniii:))))Tam 41 yaşımı doldurmuş olacağım:)))))Her yaşın farklı bir güzelliği var boşver, takma yaşına.30 lu yaşlar bence en güzel yaşlar.

Bebeğin ayaklarını tutması da çok tatlıymış:)))Ayaklar kaçar kaçmaz uyanıyor:)
 
Son düzenleme:
doğum günün kutlu olsun derya. 4 lere 5 lere 7- 8 lere hatta sevdiklerinle. bebekte çok tatlı.
meralcim senin doğum gününü de şimdiden kutlarım. o tariihte istanbulda olacağım kutlayamayabilirim..
bekle beni istabulll..
 
teşekkür ederim ikinizede meralcim 41 kere maşallah sanada şimdiden nice yıllara
 
merhabaa:)))

iiiki doodun deryaaaaa
iikkii dooodun deryaaaaa,iiiki dooodun iikki doodun mutlu yıllarrrr sanaaaaaa:)))))))

ecenin poposunu çatlamış olama olasılığı bence de çook yüksek,bi çocuk cerrahına götürün canım,anestol pomadla,bepanten merhem sürün ama poposunun içine iice yedirin.bi de ılık suya oturtun sık sık.biraz sinir bi durum o ama tutmaya alışmasın,hiiiç ii bişi diil o..(yaşadım bilirim)çok geçmiş olsun..

nil de bi şımarıo burda dedisi ve mananesiyle..paso resim yapıo hiç sıkılmaz mı çocuk..
hava da güsel burda uyanınca çıkçam atçam kendimi avmlere:)))işallah nil sinir bozmaz:))

hadi emel gel bekliorummm:))hahahha kıskandırayım azcık:))
 
Deryacım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sana hediyem olsun

Duygucum bekle bekle yarın oradayım inşallah
 
teşekkür ederim hanımlarrrr
çiçekler gelmeye başladı keyfim yerine geldi yaşlansamda doğumgünü kutlamak güzel :)))
 
Sağolun deryacım, serpilcim:)))
İyi gezmeler sizde kıslar.Bol bol gezin bakalım:)))Bu bayram evdeyiz biz büyük ihtimalle.Son dakika fikir değiştirip atmazsak kendimizi biyerlere.
 
buda güzelmiş ekinsu
aklıma bir zamanlar çağana yemek yedirmeye çalışırken ( artık uğraşmıyoruym aç geziyor) yememek için masada uyuduğu geldi. ve o zamanlar uyumuyordu da çocuk saniyede uyumuştu yaaa...
 
son mesajı ben yazmışım ve yine ben..
sanırım oğlum aşık oldu. bi komşunun kızı var 13-14 aylık. bugün bakıcımızdalarmış. sık sık i araya geliyolar zaten. neyse oğlumsonunda bugün coşmuş. başlamış ecenin saçlarını sevmeyesonra tutmuş elini öpmiş en sevdiği oyuncağı götürüp ona vermiş bugün anlata anlata bitiremediler. ellerini parmak uçlarını falan öpüyomuş. böyle işte. paylaşıyım dedim..
 
kızlar merhaba sivas ellerinden sizlere:) ilk merhabam bu:)
geldik yerleştik herşey çok güzel oldu evi çok beğendim ortalama bir salondaan büyük mutfağım var acayip mutluyum bu konuda ..keremin odasını yeniledik ferah bol oynayacak alanlı oldu çileğin arabalı yatağından aldık ikeadan mini masa ve sandalye aldık konsepte uygun perdeler ve küçük oyuncak kutularıyla acayip şirin oldu odası.özellikle yatağa bayıdı kimseyi yatırmıyo :)) sivas ortalam büyüklükte bir sehir ne küçük ne büyük arayabileceğimiz bi çok şey var aslında koçtaş ve avm de olsa süper olurdu ama sonuçta doğu hizmeti için gidilebilinecek en ideal yer:) bizden böyle işte

bir kaç sayfaya bakbildim duru kıza geçmiş olsun
duygu ve emel ne güzel gezin benimde yerime emele ankaraya gidemeyeceğimizi söylemiştim ama plan değişti pazar gideceğiz ablamlar gelecek ankaraya annemde toplanıyoruz 4 günlük süper bi fırsat bizim için..süre kısıtlı olduğu için sizlerle görüşemeyebilirm sanırım ama bi imkanım olursa mutlaka ararım..

kerem azı dişlerinin sıkıntısında yumruğuyla çenesini dövüyor yavrum ağrıdan..bi kurtulsak ahhh..

sevgiler,
başak
 
başakçım güle güle oturun yeni mekanınızda. keremin odasıda hayırlı olsun. doğu ellerin evleri süper oluyo dimi. bende kiradayken 170m2 süper bi evde oturuyodum. kirada ankara istanbuldan sonra acaip ucuz geliyo insana. neyse senin mülakat falan noldu takip edemedim ben. çalışmaya başladın mı
duyguuu naber..
 
Deryacım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sana hediyem olsun

Duygucum bekle bekle yarın oradayım inşallah
bekliorummmm...
teşekkür ederim hanımlarrrr
çiçekler gelmeye başladı keyfim yerine geldi yaşlansamda doğumgünü kutlamak güzel :)))


aman da amannnn...bu eceler zaten çok can yakar kraliçe onlar:)))fotosunu çek albümüne koy,hatırası olsun:))
 
aaa deyanın d.günüymüş mutlu bir yıl dilerim deya!!
serpil evet canım ev süper ama kira öyle çok ucuz değil aslında 650 evet ankara istanbul için uygun ama hani daha az olur diye düşündüğümüz için çok geldi neyse..canım soruşturma devam ediyor sanırım hala ses çıkmadı yalnız ben buraya gelirken adres değişikliğini bildirmedim bayram sonu hemen bildirmem lazım onu iyi hatırlattın :)
 
biz 400 e oturuyoduk geçen yıl şimdi başka bi arkadaş o evde 450 veriyo. tabievin niteliğine göre de değişiyo. bi arkadaşım var dublex 350 m2 eve 900 veriyo ve ev süper hani bu tür evlerde batıda oturmamız mümkün değil. bu büyüklükte ev yoktur herhalde varsada kirasını düşünemiyorum. aaa unutma adres değişikliğini. hatta netten bildiremiyormusun acaba bi bakta gemiyi kaçırma.
 
duygu ben o vaziyette görsem hemen çekerim resimlerinide göreiyorum. artık makinayı bırakıcam arkadaşa çeksin bu pozları dimi ama
 
iyi akşamlar kızlar
dediğiniz gibi anal fissür tedavisine başladık,çok moralim bozuk,bu dertten muzdarip bi anne olarak nasıl bekledim düzelir diye kendimi yiyip bitiriyorum..çok çok üzgünüm..
cevap yazdığınız içinde ayrıca teşekkür ederim kızlar..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…