Kançiçeğim, burada hastanede normal doğum yapıldığında , bir sorun yoksa ertesi gün taburcu olunuyor.
Ama sanırım orada daha uzun süre tutuyorlar.Kontrol amaçlı.
Hayatım adet kanamsı gelmiyor zaten ilk 40 gün. doğumdan sonra ilk bir kaçgün aşırı bir kanaman olur, 3-4 gün sonra da adet kanamsı gibi kanama başlar.Yaklaşık 40 gün gibi sürüyor bu dönemde. Daha kısa ya da daha uzun sürebilir, kişiye göre.arkadaslar adet kanamasi dogumdan ne kadar zaman sonra gelmeye basliyor biliyor musunuz???hastane cantama ped koyup koymamakta kararsizimda..
birde bu nst ile ilgili bisi sormak istiyorum. ben 7aylik hamileyken amnionda hafif bir kacaklik olmustu.hastaneye gittigimde kendi dr yoktu baskasina gorunmek zorunda kaldim. oda nst istedi.girdim ama sonucuna bakip hicbirseyin yok sen hayal gormusun o gelende akintidir kesin deyip gonderdi beni.
(insan akintiyla bir bardak dolusu kadar gelen siviyi ayiramaz mi ya!)
neyse iki gun sonra kendi dr gittigimde bana nst nde cocukta sanci cikmis dedi.hic mudahale edilmedi mi sana dedi. yooo dedim. dr sasirdi ala alaa ciddimi soyluyorsun dedi.
muhtemelen zarda kacaklik oldu oda kendini yeniledi.hemen test yapalim aciklik aninda mikrop kapma olayi olmusmu bakalim dedi.
neyse benim sormak istedigim cocukta cikan sanci dogum sancisi olarak nitelendirilen sancimi? nasil mudahale ediliyor boyle ciktiginda?
Hayatım adet kanamsı gelmiyor zaten ilk 40 gün. doğumdan sonra ilk bir kaçgün aşırı bir kanaman olur, 3-4 gün sonra da adet kanamsı gibi kanama başlar.Yaklaşık 40 gün gibi sürüyor bu dönemde. Daha kısa ya da daha uzun sürebilir, kişiye göre.
evt canim ben sordum dr a uc gun yatiriyorlarmis anneyi de bebegi de ultrasonla muyaene ediyorlarmis...
bu kanamalarla ilgili kimse bana bir sey soylemedive bukadar uzun olabilecegini hic akıl edemedimm
hasta bezi denileni bunun icinmi kullaniyoruzki?
normal ped mi kullanacagiz bu dedigin asiri kanamada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?