bu arada bende dün ntsye girdim bazen 120 bezen 140lara cikiyor banada beklicez dediler canimya.sanci oldugunu hangi numaraya gelince anlyolarkiii
bu arada bende dün ntsye girdim bazen 120 bezen 140lara cikiyor banada beklicez dediler canimya.sanci oldugunu hangi numaraya gelince anlyolarkiii
Kızlar inşallah sağlıkla bir an önce doğumunuzu yaparsınız.Kançiçeğim, senin kızın inatçılığı baştan belliydi:)))Doğumunda da benimki inatçı çıktı demiştim, ama senin kız bizim oğlanı yine geçti:))))
Suni sancı olayı o kadar korkulacak bir şey değil kızlar, ben daha önceki doğumlarımda kendisi gelmişti sancılarım, bunda suni sancı bverdiler. Değişen tek şey kendiliğinden geldiğinde süresi daha uzun oluyor.Örneğin, ilk sancılar başladığında arada 15 - 20 dk olurken yavaş yavaş süre düşmeye başlıyor.Ama suni sancıda, dr. lar verdikleri damlalarla sancının daha sık aralıklarla gelmesini sağlıyorlar. Benim ilk taktıklarında serumu dakikada 8 damla olarak ayarlamışlardı, bende hiç sancı başlamayınca damla sayısını arttırdılar.24 damlaya geldiğinde sancılarım birden 2 dk da bir gelmeye başladı.Zorluğu tek bu, daha kısa sürede o sancıyı çekmeye başlıyorsunuz.Ama daha kısa sürede doğum oluyor.
Zaten belli bir süre sonrasında açılma yoksa, mecbuıren sezeryana alıyorlar.
Canım o 120- 140 bebeğin kalp atışı, o çizgilerin altında ayrı bir çizgisel diyagram var.Hafif titreşimler arasında yukarı doğru uzanan bir çizgi oluşuyorsa o nst çıktısında o sancı demek oluyor.Kaç tane varsa o kadar sancı çıkmış oluyor.Ben çok merak etmiştim, hiç bir yerde yazmıyor bunlar:))))O yüzden yazdım size:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?