doğurur muyum cnm ya, şiddetlensşn diye bekliorum ama hep aynı 6 saattir, 10dk da bir 30 sn civarı, öyle çok kötü değilim, bekliyim akşama kadar diyorum geçmesse giderim doktoramerabalar:)
anam alisha sen bugün doğurursun,hadi hayırlısı canım,analı babalı büyüsün işallah:)
darısı doğuracakların başına..
özlemcim bu havalarda dışarı çıkaramayacaksın,için el vermeyecek..
gunaydın arkadaslarr
gece doguran olmamıs anlasılan :)) yahuu dogurunn aaaaa
bıtıyor ocak amanın subata neye kaymayın annem aksam baya tecrubelerıne dayanarak tavsıyelerde bulundu :)) sureklı bagdas kurarak oturmak bebegın kanala gırmesını saglıyormus bol bol bagdas kurup oturmak lazımmıs acılmada rahat oluyormusss bılgınızee....
halen umutlu belkı normal yaparım dıye :))))))
annem pazartesınden once sacılanmam ıcın dua edıyor kayınvalıdem emeklı maaşımı alıyım sonra dogur dıye dua edıyor :)))))
bende pazartesı herseyın yolunda gıtmesı ıcın dua edıyorum :)))
herkes kafasına gore takılıyor :)))))))
dun kaan beyın yatagını, perdesını, uyku setını, yatak koruyucusunu, halısını aldım bugunde odasının dolabı gelmemıstı o gelıyor
son kez evı temızlıcem bugun
yarında kendıme bakım yapıcam :)))
pazar gunu de arabasını almaya gıdıcem dısarda vakıt gecırmek ıstıyorum olabıldıgınce :)))
arkadaslar sızler hangı arabaları aldınız ya lutfen yazın bı bakayım cok kararsızım
doğurur muyum cnm ya, şiddetlensşn diye bekliorum ama hep aynı 6 saattir, 10dk da bir 30 sn civarı, öyle çok kötü değilim, bekliyim akşama kadar diyorum geçmesse giderim doktora
yok cnm artmadı çok düzenli hep 10dk da bir, bekliorum azalsa değişse arıycam benim doktor dekan zaten işi başından aşkın inşallah girer doğumageçmiş olsun canım normal sancıda olabilir hayırlısı bakalım süre arttımı kaç dakkada bir geliyor sancıların.eğer süre azaldıysa dr ara canım git demiyorum ama bilgisi olsun doğuma kendi dr giricekse haberdar olmalı ve kendini ona göre hazırlamalı aynı zamanda senide rahatlatır.
yok cnm artmadı çok düzenli hep 10dk da bir, bekliorum azalsa değişse arıycam benim doktor dekan zaten işi başından aşkın inşallah girer doğuma
slm kizlar ben hala dogurmadimya ya bu sancilar nasil oluyor sancim var ama tik yok ay cok bunaldimyaaaa 40+5oldu oglum allah sagliklisini versin ama beklemekte böyle cok zormusss.doktor bana sicak suya yat demsiti banyoda sanci gelemsi icin dogrumu kizlar sizin bu konuda bilginiz varmiiiiii.
valla cnm adet sancısı gibi ama alt bölge belim kasıklarım uyuşuyo hepsi aynı anda karnım da sertleşiyo, buarada ishal de olmuşum ya dua edin de bu gece doğurıyım hayrlısylaalisha agrin nerelerinde benim kasiklarimda sanci olarak giiyor ufak ufak böylemiki seinki nasillll
valla cnm adet sancısı gibi ama alt bölge belim kasıklarım uyuşuyo hepsi aynı anda karnım da sertleşiyo, buarada ishal de olmuşum ya dua edin de bu gece doğurıyım hayrlısyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?