2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dr kontrollerine giden arkadaşlar ocak bebeklerinin boy ve kiloısu olan linkede yazmayı unutmayın listemizi güncelleyelim
 
slm kızlar Huggies kullanan arkadaşların dikkatine bugün eşim bimden 54 lük iki paketi 19.90 almış yani 108 adedi uygun geldi bana ve bütün bimlerde varmış kullanıyorsanız stok yapın derim eşim bitane 3 numara iki tanede 4 numara almış.3 nekadar kullanırıs belli olmas o nedenle elimizde kalmasın die.
 
selam kızlar..
boynum ağrıyo galiba tutlacak baş ağrısı halsizlik ve dayak yemiş gibiyim senağlamaay 1 tane doğurdum şaftım kaydıkaydirigubbakcemile3
esracım bizim duru hanım gündüz memede uyuyo kıpırdattığın anda gözler faltaşı gibi açılıyo:1shokgece 3-4 kez kalkıyo ama 8 kadar uyuyoruz:jeyyar:
ay ben bu ev işi yapan ve başka çocuğu olan hatunları tebrik ediyorum valla :1hug:
 
Valla arada bir yerde temizliğide yapmak gerekiyor.. Yoksa ev uğranmayacak hale gelecek....
 
enel doğum hikayeni okudum.çok zor şeyler yaşamışsın neyse şimdi sağlıklı yanındaya bebeğin yaşadıklaını unutturmuştur sana.

sağol canım evet unuttum.ama sadece bir görüntü hep hafızamda.bebeğime dokunamadan küvezle giderken ona bakışım.


canım ben daha yenidoğan 2-5 kullanıyorum.indirimleri hep takip ediyorum ama faydalanamıyorum henüz.ve bu arada kipa da bebek bezi çıkarıyor ben çok uygun vede güzel ben denemek için aldım.72 adedi 10 ytl kızlar.

Valla arada bir yerde temizliğide yapmak gerekiyor.. Yoksa ev uğranmayacak hale gelecek....

vallaha ben hiç dokunamadım daha eve ve misafirde kabul edemiyorum.bu ay sonu bakalım kadın alıcam artık.
 
enelcim hikayeni okudum sende zor şeyler yaşamışsın bazı şeyleri unutmak kolay olmuyor benimde bebeğimi ambulansla başka hastaneye götürdüler ambulans sesi duyduğum zaman hep o gün geliyor aklıma odam camın önündeydi beynime işledi resmen ambulansın sesi. oğlumun küvözdeki hali falan aklıma geldikçe zor tutuyorum valla kendimi senağlama bir anne için çok zor bunları yaşamak neyseki geride kaldı o günler Allah başka dert vermesin inşallah
 

canım benimkide küvez içinde ambulansla gitti odam benimde pencere kenarıydı.ama o giderken benim çok ağladığımı gördü ambulans görevlisi kadın o yüzden sirenleri hastaneden uzaklaşınca yolda açmışlar.kızımı seve seve götürmüş eşime çok tatlı bir bebek demiş.çok kızmıştım.hemşirelerde gözümün önünde seviyorlardı bana dokundurmadılar hiç hastaneden çıkacağı güne kadar çok zoruma gitmişti.
neyseki sağlıklılar ve kollarımızdalar rabbim ayırmasın bir daha.
cnım sen kaç haftalık doğum yaptın?
 
36 cnm. ben her gün gittim hastaneye içeri maske takıp ve steril kıyafet giyip görüyordum 5 dk falan ama ağlamaktan helak oluyordum.
 
Son düzenleme:
bizim komşunun ikizleri doğdu 34 haftalık ama onlara ciğer geliştirici iğne yaptıkları için küvöze girmediler. 6-7 aylık oldular şimdi baya toplandılar ama onlar baya bi prematüre maması kullandılar dr onların sayesınde bu kadar kilo aldıklarını söylemiş. bizim kilo problemimiz olmadı 3200 doğdu hiç mama kullanmadık
 
canım alıntı yap butonunun yanında NQ butonu var ona basıyorsun en son mesajınkini alıntı yap a basıyorsun hepsini cevap yerine aktarıyor sende cevap yazıp gönderiyorsun canım.

enel saol ya aylardır yazışıp duruyoruz hiç haberim yoktu ne güzel rahatmış valla


geçmiş olsun elacım benimkide memede uyuyordu ama artık uyumuyor her gün başka bir huyu çıkıyor ortaya


ben prima kullanıyorum ama onun 54 lüğü 18.5 huggies çok iyiymiş valla
 
ekinsu hem huggies daha güzel primaya göre biraz sert ama bağlaması falan çok rahat derli toplu duruyor
 
36 cnm. ben her gün gittim hastaneye içeri maske takıp ve steril kıyafet giyip görüyordum 5 dk falan ama ağlamaktan helak oluyordum.


bende aynı şekilde hastaneye giriyordum yoksa behçet uz damı yatty bebiş hangi tarihlerde.ben 34 haftalık doğum yaptım.erken doğum riskim hep vardı benim hamileliğim kanamalı geçti 2 kere hastaneye yattım ama hiç ciğer geliştiri iğne vurmadılar sadece erken doğumu önlesin diye ilaç kullanmıştım.
 
ekinsu canım rica ederim burda herşeyimizi paylaşıyoruz o yüzden bir aradayız:)))
 
kızlar bu arada bende duruşumun resmini koydum avarata nasıl kzım teyzeleri.
 

cnm bizimki bornova şifada yattı. 16 aralıkta doğdu cnm seninkinden baya önce. bende prepar kullandım plasenta previa vardı bende yani plasentası doğum kanalına yerleşmişti o da çok kanamaya neden olabiliyormuş doktorum her gittiğimde uyarıyordu nitekim öyle de oldu çok aşırı bi kanama yani öyle böyle değil sanki çeşme açmış gibi acilen hemen doğum oldu işte
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…