2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada bende duruşumun resmini koydum avarata nasıl kzım teyzeleri.

canım maşallah çok tatlı sağlıkla büyüsün inşallah.

cnm bizimki bornova şifada yattı. 16 aralıkta doğdu cnm seninkinden baya önce. bende prepar kullandım plasenta previa vardı bende yani plasentası doğum kanalına yerleşmişti o da çok kanamaya neden olabiliyormuş doktorum her gittiğimde uyarıyordu nitekim öyle de oldu çok aşırı bi kanama yani öyle böyle değil sanki çeşme açmış gibi acilen hemen doğum oldu işte

benimde 2 kere o şekilde kanamam oldu.2.sinde şirinyerde oldu forbes caddesinde 2.sinde iş yerimde oldu.2.cisi daha şiddetli bir kanamaydı bacaklarımdan aşağıya ayakkabılarımın içine bile doldu bebeğimi kaybettim sandım.seninki gibi birşeydi ama doktora gidene kadar bebeğim çok hareketli olduğu için plesantası yer değiştiriyordu ve 24 saat içinde kanamayı durduruyorlardı.derken erken doğuma kadar dayandık işte.rabbim bebişlerimize uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.
herkese iyi geceler öpüldünüz canlar.
 
saolun kızlar hepsine maşallah.
kızlar ben bu ticker işinden anlamıyorum zaten hamilelik olanıda esra yapıp lincini vermişti ben sadece yapıştırma işlemini yapmıştım o nedenle bunuda değiştiremedim kaldı.
 
sedakt kızın çok tatlı benim kızımda adı duru

evet canım bende bugün farkettim adaş olduklarını benim kızımın adı nisa duru ama duruyu kullanıyorus adlarıyla yaşınlar inşallah canım Allah hepsine sağlıklı bi hayat nasip etsin inşallah.:nazar::nazar:
 
saolun kızlar hepsine maşallah.
kızlar ben bu ticker işinden anlamıyorum zaten hamilelik olanıda esra yapıp lincini vermişti ben sadece yapıştırma işlemini yapmıştım o nedenle bunuda değiştiremedim kaldı.

sedacım doğum bilgilerini ver yine yapmaya çalışayım sana:lepi:
 
selamlar oğluşu uyutmuşkn bir bakayım dedim balım maşallah ne güzel kilo almış mama veriyormuydun canım sende

inaysa ben mama vermedim.hatta çok ağlıyordu ilk zamanlar açtır dediler aptamil aldım o da boşa gitti.hiç mama yemek istemiyor çok zorladım istemedi.inşallah 6 aylık oluncaya kadar sütüm yeter çünkü mamayı sevmedi.
 
yapıştırman gereken yerı hatırlıosun dimi, hoşgeldin sedakt yazan yerden ismine tıkla,hakkımda kısmına gir kilo takıp yerine yapıştır canım
 
oldu esracımm çok tşkkk ederim yordum seni valla yinee.durucuğumda tşk etti:emir_bebek::sm_cool:
 
X