2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı


damak gerçekten çok acıtıo bazen içim gidio benim de..valla kaşınnıosa gelio heralde diş,her çocukta farklı çıkarmış 2 aylıkken çıkaranı bile okudum KK de..
 

canım benim durumda seninkiyle aynı ve aynı mamayı yediriyorum.bir türlü doyuramadım şu kızı.bu kadar yemeye aşırı bir büyümede yok.

Kızlar benimkini hıçkırık tutunca acaip sinirleniyor nasıl ağlıyor sizinkilerde de oluyomu böyle.Gezinip durudk yine evde şimdi uyudu inşallah uyanmaz artık ben de yatarım

benimkide çok hıçkırık tutuyor hemen emziriyorum geçmiyor.gaz çıkarıyor ona bile bağırıp ağlıyor.bu benden mi çıkıyor ne diyor herhalde:)))

kızımın uyumaya niyetiyok ben valla bakırköye yatarım bu gidişle uykusuzluktan sinir sistemim bozuldu valla senağlama
delikafadulden

al benden de o kadar dün gece ondan önceki gece atacam kendimi 2.kattan artık dedim o kadar kötüyüm.ben çok hareketli çalışan biriyim iş yerimde ama şimdi evde bu kızınbaşından bir saniye ayrılamıyorum bazen kucağımda emerken nete giriyorum.


anladım canım.izmirde sandım ben.yalnız bölümü çok güzelmiş.


canım doktorları öyle söyledi bazı şeyleri eksik olabilir yaşıtlarına göre dedi.mesela şu anda 52 günlük diyorum ben kızıma aslında doğumu 9 mart gerçek yaşı 13 günlük.



sağol canım içim rahatladı biraz inşallah çabuk iyileşir.


bizde 8 den beri öyleyiz canım.yedi ve yediklerini sürekli kustu böyle olunca ne yediğini bilmiyorum.en sonunda üst kalmayınca sonuncusunu giydirip yedirmeyi kestim.babası sürekli beşiğini sallıyor uyuması için.



canım benimkide salı akşamından perşembe öğleden sonraa kadar yapmadı.sonra 4 kere yaptı perşembe günü ondan sonra bu zamana kadar yapmadı yine.ama gaz çıkarıyor bir sorun yok süre uzarsa sorun var demektir.5 gün kadar.



canım çok sağol destek olduğunuz için.

enelcim üzülme daha anca başlar bakmaya, sana gülmeye.

zaten biraz büyüdüğünü anlasam çok rahat edicem.doktorlar hep bişeyi yok diyorlar ama kızım sanki biryerine iğne batırıyormuşsun gibi ağlıyor.
 
damak gerçekten çok acıtıo bazen içim gidio benim de..valla kaşınnıosa gelio heralde diş,her çocukta farklı çıkarmış 2 aylıkken çıkaranı bile okudum KK de..

bende okumuştum cnm. 3. aydan sonra kaşınmaya başlarmış zaten bizimde öyle oldu valla :) bi de ısırmasa :))) senin kızında çok tatlı cnm
 
enel bööle bikaç mesajı nasıl alıosun aynı mesaja?

canım alıntı yap butonunun yanında NQ butonu var ona basıyorsun en son mesajınkini alıntı yap a basıyorsun hepsini cevap yerine aktarıyor sende cevap yazıp gönderiyorsun canım.
 
bende okumuştum cnm. 3. aydan sonra kaşınmaya başlarmış zaten bizimde öyle oldu valla :) bi de ısırmasa :))) senin kızında çok tatlı cnm

gerçekten te bebişin çok tatlı maşallah rabbim bütün nazarlardan kötü göz ve niyetlerden korusun onun canım.
 
enelcim olabilir demiş olucak dememişki canım benim şimdiye kadar gördüğüm hiçbir premetüre bebek yaşıtlarından geri deil en başta oğlum ve oğlumun dr biz sıkıntı yapınca bu bebek yaşıtlarından daha hızlı ve fazla gelişebilir premetüreler genelde birden gelişir demişti sizinki niye aksini demiş anlamadım.canım sen onların ne dediğine bakma boşver önemli olan beslenmesi.
 
merhaba herkese.

dün bizimde kontrolümüz vardı.oğlum daha öncede söylemiştim 6500 gr 63 cm olmuş.herşey güzel dedi.güneşe çıkar bebeğini dedi.6 aya kadar çıkardın çıkardın sonra bir faydası omazmış.benim oğlan dönmeye başladı artık.doktor amcamız zaten çok hareketli bir bebekti bu ayda dönmesi normal dedi.

bu arada ben bu avatara resim neden koyamıyorum anlamadım yaw:uhm:
 

günaydın kızlar valla süper fikir ya ,
banyo için birini beklemekten bıkmıştım bi deneyim bakalım bizimkide müsade edecekmi!
 
geçmiş olsun ekinsu umarım çabucak atlatırsın

canım benim çok teşekkür ederim, çok hoşsun valla ,şu rüya işi biliyorum ,seni gayet iyi anlıyorum..haklısın eşim ve annem gibi sende haklısın ama sen benim gibi çiçeği burnunda tecrübesiz bir anne olarak haklı olduğun için benim için onların haklı olmasından daha anlamlısın:)a.s. bugünlerde fazla sallamamaya çalışıyorum başarırım umarım esra demiş ya ben hiç takmıyorum aydan aya tartırıyorum bende öyle yapardım bebeğimin gaz sorunu olmasaydı düzenli emseydi doyduğundan ve yeterince uykusunu alabildiğindn emin olabilseydim bende o kadar rahat olabilirdim ama her bebek aynı olmadığı gibi her annede aynı olamıyor bu yüzden şu gaz sancısı bir bitse emip rahat rahat mışıl mışıl uyuduğu günleri görmek için can atıyorum
 

canım çok sağol inşallah kızım yaşıtlarını yakalasın yeter bana.çok sağol canım.



maşallah bebişine canım.nazar deymesin inşallah.
kontrol panelinden profil düzenleye gir orda avatar ekle var gözat tuşu ordan ekle canım.
 
inanna sanada geçmiş olsun canım şu çoklu mesajı deniyordum senin mesaj çıkmamış tam beceremedim ama olcak saol enel ya bu işimizi baya kolaylaştırcak becerebilirsek yapmışım ama nasıl yaptım bende anlamadım
 

teşekkürler enelcm.o şekilde yapıyorum ama her defasında bağlantı gidiyor.anlamadım bi türlü.
 

birşey değil canım ne olcak.baktım ben güzel olmuş.sadece kişilerin mesajının nerelerde ayrıldığını QUOTE diye başlayan yerden takip etmek yeterli.

teşekkürler enelcm.o şekilde yapıyorum ama her defasında bağlantı gidiyor.anlamadım bi türlü.

canım hata mesajımı veriyor acaba ona bi bakarmısın?
 
enel doğum hikayeni okudum.çok zor şeyler yaşamışsın neyse şimdi sağlıklı yanındaya bebeğin yaşadıklaını unutturmuştur sana.
 
selamlar oğluşu uyutmuşkn bir bakayım dedim balım maşallah ne güzel kilo almış mama veriyormuydun canım sende
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…