2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

günaydınn herkese,
nazlıcanın dediğine bende bişey eklemek istıorum süt konusunda,dün internette okudum bende,
sütü makine ile sağarken bile bebeğin resmine bakmak prolaktin die bir maddenin salgılanmasına sebeb oluomuş buda sütün kalitesini ve miktarını arttırıomuş daha çok süt geliomuş,bana çok ilginç geldi bilginize arkadaşlar,
birde doğumdan bir kaç gün önce hoşaf,hurma gibi şeyler tüketmek sütün gelmesini kolaylaştırır diolar
doğum yapan bir arkadaşımda ben emzirirken ağzıma çörek otu atıorum,sütün gazının bebeğe geçmesini önluomuş,gaz problemı yaşamıoruz dedı

EKİNSU SEN AĞIR KALDIRIPDA KENDİNİ YORMA,

ablamın arkadaşı var doğumunu anlattı sizlerle paylaşmak istiyorum. nomal adet snacısı gibi ağprıları varmış hiç oralı olmamış neyse evini süpürmüş yerleri silmiş bütün işlerini halletmiş o arada ağrısı oldukca uzanıyormuş ağrı kesilincede işine devam ediyormuş, neyse akşam için yemek yapmış işlerini bitrmiş komşusunun yanına gitmiş az az akıntım var demiş kadınalrda kızmış senin sıuyun gelmişdir demiş gercekdende suyu gelmiş ama bu anlayamamış eşini aramış ssk hastanesine gitmişler yatak yok diye yatışını almmışlar başka bi hastaneye gitmişller doktor muane edtmiş oo demiş bebeğin kafası gelmiş nerdeyse doğurcaksın ve hiç ağrı falan çekmedne doğumunu yapmış. evdeki harekettliliği sayesinde olmuş bence vucudunu çok dinleyipde yatmamış. ağrı durdukca iş e vermiş kendini. allah hepimize öyle doğum nasip etsin inş. rahat ve kolay çok özendim doğurasım geldi valla :))) sositososito

Semracım yani bu durumda şunumu anlıyoruz iş yapalım ağrıları hissetmiyelim kolaycacık doğuralım:)))))

Amin canım inşallah hepimiz kolay doğum yaparız, bu arada ben iş yapmıyorum annem yapıyor ben sadece yerlerini gösteriyorum talimat veriyorum

nazlıcan senin annen gelmicekmi kız valla iyi oluyor insanın annesinin yanında olması annecim geldiğinden beri üzerime titriyor insanın kendi annsi gibi yok
bizimde yavruşlarımız işallah bizim için aynı şeyeleri düünürler bizde annelerimiz gibi anne oluruz işallah

inşallah canım düşkün olurlar bizlere
benim annem pazartesi geliyorda artık hemen gelsin istiyorum o gelmeden doğururum diye korkuyorum birde sanki o gelince herşey daha iyi olacakmış gibi geliyor anne işte canım

merhaba hanımlar,

gözlerim kapalı okuyorum sizi resmen benim bu uykusuzluğum ne olucak hiçbilmiyorum yine 2 saatlik uykuyla duruyorum.

alishacım gördünmü bak boşuna telaş yaptın o kadar internetten araştırmalarla falan içimiz rahatladı çok şükür gözün aydın canım.

esracım maşallah canım senin tombiğede aldı başını gidiyor. allah nazarlardan saklasın inşallah minik tulumlar almamıştın hepsini değiştir bence seninki giremiycek hiçbirinin içine bu gidişle..

nazlıcancım nasılsın. ne zaman izne çıkıyordun güzelim sen. annen geliyormuş oh ne güzel ...

benimkide beşiğini ben süslüycem diye tutturmuştu düşünce kaldı yarım tabi makineye oturamıyor artık. bir terzi buldum şimdi bebeğin beşiğini ve benim nevresimi dikiyorlar. annem talimat veriyor kadına o dikiyor:)) dedim gidip beşik alıcam bu beşiğede seni yatırıcam :)))

allah başımızdan eksik etmesin inşallah annelerimizi.

ekinsu
sen normal doğum için bekliyordun dimi

ben aldığım hastane çıkışını yıkadığımda azcık çekti gibi geldiydi üzülüyodum az giyecek diye bebişim minik olunca isabet olmuş azcık çekmesi rahat kullanıcaz

ay sen iyi uyuyodun marsg ne oldu bi sıkıntın yok inşallah
annen daha iyimi?

yok güzelim o montoseri :))

ben 2 aydır 3-4 saatlik uykularla duruyorum hep. sıkıntım yok agrımda yok ama uykusuzluğum var.

birde yüzümde lekelenme başladı biliyormusun. tam gözlerimin altında doğumdan sonra geçer biliyorum şimdide makyajla idare ediyorum ama çok kötü gözüküyor ya.

37 de çıkıcaktın normaldede değilmi 1 haftan yanar o zaman... ne kadarın yanıyor ki

36+2 de çıkıyorum bu durumda.37. haftadan sonra pek beklemeyiz dedi doktorum.zaten içerde kilo alamayınca o da doğabilir dedi.böylece sadece 1-2 hafta doğum öncesi izin kullanabilmiş olucam.sağlık olsun ne yapalım

ben aldığım hastane çıkışını yıkadığımda azcık çekti gibi geldiydi üzülüyodum az giyecek diye bebişim minik olunca isabet olmuş azcık çekmesi rahat kullanıcaz

ah canım benim o senin sütünle birden büyüycek o hastane çıkışını anca giyer 2 kere

bebişine erken kavuşacaksın güzelim birde öyle düşün. valla bende hesaplıyorum 40. haftaya daha 3 hafta vaar nasıl geçicek diyorum

inşallah canım başka bi sıkıntısı olmasında ben tombik yapıcam onu doğunca
aslanlar gibi olsun bak burdaki kızların maşallahı var oğlumun pehlivan gibi olması lazım yoksa yakışmaz gelin adaylarına :))))))

evde kalıcak güzelim bizim kızlar :))

hele benimki ince uzun bişey olucak zargana gibi :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…