2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

teşekkür ederim cevap verdiğin için ezracım bana o şekilde demediler de sancı olursa şayet normal doğum yapmak gerekiyomuş dr lar normal doğum yaptırıyomuş sezeryan olmazmış bana söylenen bu canım sağolasın yanlış söylediler o zaman bana.

ezra bepantenin mavi olanından bende kullanıyorum,kızıma almıştım güneş yanığına iyi geliyor çünki,göbüşe sürüldüğünü bilmiyordum,bende kullanıyım bari.

ezracım senide Allah kurtarsın arkadaşım sağlıklı hayırlı bi doğum diliyorum sana yavrularımzıı inşallah sağ salim kucağımıza almak nasip olur

teşekkür ederim cevap verdiğin için ezracım bana o şekilde demediler de sancı olursa şayet normal doğum yapmak gerekiyomuş dr lar normal doğum yaptırıyomuş sezeryan olmazmış bana söylenen bu canım sağolasın yanlış söylediler o zaman bana.

yok canım ya yanlış bilgilendirmişler seni normal doğumun son evresinde bile dr.lar ters giden bişiler olursa hemen sezeryene alabiliyorlar merak etme yani,sen kendinmi istedin sezeryeni,,,,

kızlar ben yatıyorummirmirmirmir,umarım bu gece deliksiz uyuyabilirim,herkese iyi geceler.

yok canım ya yanlış bilgilendirmişler seni normal doğumun son evresinde bile dr.lar ters giden bişiler olursa hemen sezeryene alabiliyorlar merak etme yani,sen kendinmi istedin sezeryeni,,,,

teşekkür ederim canım evet yanlış bilgilendirdiler sanırım.evet ben istedim sezeryanı ilk doğumum olacak nasipse ve dr.umdan herkes çok memnun kalmış eli çok hafif dediler doğum yapan arkadaşlarım hemen toparlanabilmişler yani.bir de açıkçası normal doğum yapamam cesaret yok çok korkuyorum :1no2:

kıslar herkese günaydın bebişlerinizle ğüzel bir gün geçirmenizi diliyorum
bugün dr a gidecek arkadaşlar işalah güzel haberlerle gelirsiniz
kıslar benim sağ ayak bileğim geceleri çok ağrıyor gece kalktığımda üztüne basamıyorum nerdeyse yatarkende sğa sola dönerken acaip ağrı giriyor kasıklarıma

günaydın bayanlar, dün doktordan gelen arkadaşlar gözünüz aydın.
kızlar benimde kalçamda çatlaklar oluşdu göbişde henüz bişey yok ama olsada yapacak vbişey yok bebekler sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.

herkese günaydın kızlar
dün kontrole giden annişlerin bebişlerine maşallah
bende iyiyim şükür
dün bol bol yürüdüm çantama koymak için yeni iç çamaşırı (bak bu sefer giymeden koyuyorum ha) ve bebeğe de 2-5 kiloluk yenidoğan bezi aldım.çantamın bi eksiği kalmadı şükür.
ay montesoricim ben yürümeyi unutmuşum anacım öldüm yorgunluktan.
süt artıran çay demişin ama doğum öncesi çok anlamlı olacağını sanmam çünkü bebek meme uçlarını ağzına almadan ve doğum gerçekleşip hormonlarında ona göre değişmeden süt gelmez çoğuzaman.o arkadaşının durumuda pek sık olmaz endişelenme.bebeğini hissederek böle sevgi dolu düşünerek emzirmeye boşla oluk gibi sütün gelecek bak.ben nilsuyu aklıma getirince bile sütüm akardı inan.genede humana'nın steel tea diye bi çayı var otlardan oluşan günde 4 bardakla baya fark yaratıyor.birde ben bi ara izne ayrılınca size anne sütü emzirme ve süt artıran gıdalarla ilgili seminer yaparım burdan tam süper olur(çok eğitim almış hemde emzirmiş biri olarak :)).ama izne ayrılınca.

günaydın semracım boşver çatlakları sağlık olsun şu yeni çıkan çatlak ürünleriyle şansımızı deneriz olmadı benim 8 senedir dediğim gibi kızımın anısı dersin canım

günaydın hanımlar..
maşallah dün güzel haberlerle dönmüş tatlı annelerimiz..
bu gün de hepimiz için güzel bir gün olsun.))

nazlıcan bencede değer allah kimsenin elini boş bırakmasın bu tatdığımız duyguyu bütün anne olmak isteyenlkerin yaşaması dileğiyle.

Merhaba
Bende 35+4 gunluk hamileyim. Ocakta bebegimi kucagima alacagim nasipse.
Fakat bebegim henuz donmedi. Bu yuzden canim biraz uzgunum. Sezaryan olursam ocak 6 da
donerde normal dogum olursa ocak 16 da anne olucam.

aslımı beklerken hoşgeldin işallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın Rabim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

Kızlar günaydın , iyi günler diliyorum hepinize
Bizde sabahtan beri annemle yorgan nevresim yastık ayırıyoruz doğumda benim ev çok kalabalık olacak herkes yatıya gelecek çünkü şimdiden ayıralım ki o zaman telaşe olmasın dedim yaklaşık 10 kişi olacak biz hariç
Aslımıbeklerken hoşgeldin hayırlısı olsun seninde sağlıklı doğumlar dilerim

oo ekinsuum baya kalabalık olucakmışssınız bari evin müsitmi bukadar misafir ağırlamaya bizde kalabalık olucaz ama benim abimde yakınımda oturuyor bizim taraf orda kalır eşimin taraf bizde diye düşünüyorum yoksa sığmak zor valla

Oo hanımlar bebekler doğdu hazırlıklar bitti misafirletre gecmişsiniz valla maşşallah tü tü tüü
valla ben evimi terk ettim :)) ablamın evi çok sıcak annemede yakın olmuş oluyorum hemen alt katımda annecim torunlarına bakdığı için benim yanıma gelip gidemez ve aklı bende kalır diye düşündük, ablacım sağ olsun bize bi oda tahsis etti biz orda kalıyoruz bebğimin herşeyinide orda hazırladık. Benim evim çok soğuk oluyordu bi dönem bel ağrıılarım olmuşdu sancı çıkmışdı bende, soğukdan olmuşdur diye düşünüp böyle bi karar aldım. Artık havalar ısınana kadar bu şekilde idare edicem.

valla evin bütün odaları dolacak , zaten tam 10 kişilk yatacak yerim var işte 11 olursa yatıramam yer yok kontenjan 10 kişi :)

X