barcli bende göbegimi tam göremiyorum eşime baktırıyorum bişiy yok bişiy yok deyip duruyo moralimi bozmak istemiyo...aslında ben catlamadım olan ameliyat yerim esneme yaptı hemde ne esneme su kanalı gibi...dogumdan sonra bepanten kullancam geciriyomus ama hangisi acaba nazlıcan a sormak lazım...
mrb arkadaslar sizse bisey sorcaktim benim yarim saettir ara ara sol kasigima bi agri giriyor kizlar sizce bu dogum isaretimiki.esimle taritsmistim o andan sonra basladi gerildim ondanmikiyaaaa
kaç dakikada bir geliyo vve ne kadar sürüyo?bir de pozisyon değiştirmekle geçiyomu geçmiyomu önemli.geçiyosa korkma daha doğurmuyosun demektir.[/QU
simdilik gecti arkadasim cok sagol ilgine az önce 5dk bir agri oluyodu uzandim iyi geldi canim neyse yatim dinlenim ben en iyisi iyigecler cnaimmmmm
slm arkadaşlar size bişey sormak istiyorum bende dr umla sezeryan için 38.haftamda anlaştım peki iyi güzel de yanlız daha erken sancınız gelirse normal doğummu yapmamız gerekiyor sezeryan olamazmıyız yani?aniden doğum sancısı olursa erken suyunuz gelirse dr.lar sezeryan yapmıyolar mı bunu öğrenmek istiyorum