2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

bebişine erken kavuşacaksın güzelim birde öyle düşün. valla bende hesaplıyorum 40. haftaya daha 3 hafta vaar nasıl geçicek diyorum

bu bekleyiş zor geliyor valla 37 hafta durdun da 3 hafta geçmek bilmeyecek şimdi canım bakarsın belki ezgide sana süpriz yapar hihoyyyt

evde kalıcak güzelim bizim kızlar :))

hele benimki ince uzun bişey olucak zargana gibi :))))))))

kalmaz şekerim ben alırım kızını oh ne güzel süslü kaydirigubbakcemile5gelin pek severim.hem oğlum anne babasına çekerse boyu uzun olur heralde eşim 1,80 ben 1,68

kalmaz şekerim ben alırım kızını oh ne güzel süslü kaydirigubbakcemile5gelin pek severim.hem oğlum anne babasına çekerse boyu uzun olur heralde eşim 1,80 ben 1,68

ah erken gelse hiç fena olmazdı ... askerlik böyle birşey demekki son günler hiç geçmez derler ya hep. koskoca 9 ay geçti sabırsızlıktan meraktan ölüyorum şimdi ...

:)))) senin yakışıklı uzun olur o zaman benim eşimde 1,90 ben 1,68 ... benimki depek çıtı pıtı olmıycak maglesef :)))))))

Marsgcım ben normal doğumu bekliyorum canım senin gibi 40 hafta dolmasına 15 gün kaldı ama benimkinde hala tık yok rahatı iyi

amanın marsgcım ezginin boyu babasına çekerse koca bulması hakketten zor olcak bakıyorum çünkü etrafa erkeklerin boyu giderek kısalıyor sanki yoksa banamı öle geliyor
ekinsu naber canım iyimisin

:)) ay ekinsu sen bitirdin valla. erkekler daha geç gelir kızlar erken diyorlar ama ... kısmet bakalım.

ben yemeğe çıkıyorum kaybolmayın :))

Merhaba kızlar, nasılsınız_?
Marsgçım afiyet olsun sana
Esracım maşallah kızına, biz ekinsuyla bizim oğlanlar büyük olacak diyoruz ama senin kız geçti bizim oğlanları:))))
Alisha maşallah güzelim senin kzıında kocaman olmuş.
Marsg bizim oğlana aslında zeynebin kzıını alacağız ama sana da ekinsunun oğlunu alalım güzelim, onunda boyu posu uzun olacak:))))):roflol::roflol::roflol:

azcık uyuyayım dedim kaynatmışınız yine,
bende ne zamandır uyuyamıorum gecelerı,içimde o kadar kocaman bişey olunca sağa dön sola dön belimı bile kaldıramıorum artık,zaten yan yatmaktan yara olucam,
marsg hoşgeldın güzelim yazını okuyan cennetlik,sen çalışıomuusn hala,walla dediğin gibi aynısını annemle konuştuk,boyuda geçen hafta 51 cm di dun sormayı unuttum ,dedikki bu tulumların içine sığamaz herhelde,ayak kısımlarını keserrız deyip gülüştük hatta,hepsi yıkandı utulendı etıketlerı kesıldı değişecek hallerıde kalmadıkı,napalım giydiğini giyer yoksa yenılerını alırız kızıma,

Ama ekinsuyla benim paşalar hiç çıkmaya niyetli değiller.Rahatları iyi herhalde , kıpır kıpır dönüp duruyorlar içerde, ama hiç aşağılarda hissetmiyorum.
Yukardan kıpırdanırken boyu uzun geliyor, alttan idrar keseme baskı yapıyor sadece, anında wc ye koşturmak zorunda kalıyorum.naniknanik

anam sız sımdıden gelın aramaya mı cıktınız :)))

ya arkadaslar ben daha bebegın camasırlarını yıkamadım hıc elım gıtmıyor herseyını yıkamak lazım dımı pattanıye uyku tulumları vs. offf keske bu kadar cok almasaydım dıyorum simdi nasıl gozumde buyudu anlatamam (

slm arkadaslar dogum yapan yok sanirim aramizda :)

benim bebis öyle bastiriyorki valla cikcak zannediyorum, artik agrimayan yer kalmadi vücudumda

kızlar hastane çantasına bebiş içinde banyo havlusu koydunuz mu?bu gidişle bavulla gidecem hastaneye
ben yıkıyorum özlem ne var ne yok atıyorum makinaya son makinada yıkanmak üzere.bir yandan kurutup bir yandan ütüleyip yerleştiriyorum.hestaneye gidecekleri ayırıyorum..evi görseniz her şey her yerde.sermesi ütülemesi zevlide dağınıklıktan çok sıkıldım.inşallah yarına bitecek..

kolay gelsın arkadasım
canım her renkten var renklerı cıkan olursa dıyede cok korkuyorum bunun için yaptıgın ozel bısey varmı

slm herkese nasilsiniz bakalim insallah iyisinizdir...
ozlem cim biraz acele etsen iyi olur kiz yika utule cantani da hazirla kenarda dursun ne olur ne olmaz....

kizlar bu arada ben de onumuzdeki 2 hafta icinde dogrurum valla,artik iyice baski yapiyor kizim,agrilarim da var finish cizgisine yaklastigimi hissediyorum:)

kızlar merhaba ,hala doğuran yok değilmi :))

waterfull sen dün doktora gitmicekmiydin ben mi yanlış hatırlıyorum :)

aşıkcım aynen bende çok sıkıldım dağınıklıktan neyseki bugün herşeyi bitirdim,şimdi evi temizlemek kaldı..eşyalar yerleşti,çantalar hazırlandı bitti çok şükür..ben havlusunu aldım yanıma..

montesori senin doğum tarihin neydi belki seni ziyarete gelirim bende nede olsa yakınız.

kızlar epudural le normal doğum fiyatalrı nedir bilginiz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…