montesori senin doğum tarihin neydi belki seni ziyarete gelirim bende nede olsa yakınız.
kızlar epudural le normal doğum fiyatalrı nedir bilginiz varmı
kolay gelsın arkadasım
canım her renkten var renklerı cıkan olursa dıyede cok korkuyorum bunun için yaptıgın ozel bısey varmı[/QUOT
özlemcim markalı kıyafetlerin renkleri çıkmıyor ama ben yinede beyazları az renklileri koyu renklileri ayırdım zaten 4-5 makine çıkıyor.dolabı boşaltıp ayırdım hepsini arka arkaya attım makinaya şimdide boylarına göre diziyorum dolabına sende fazla bekletme bence gittikce daha zor olur.
bakkk yan cızmeye basladın bilee bunun sonu epidural sezeryan fıyatlarını sorarak devam ederse gorurum senı kaydirigubbakcemile3
montesori senin doğum tarihin neydi belki seni ziyarete gelirim bende nede olsa yakınız.
kızlar epudural le normal doğum fiyatalrı nedir bilginiz varmı
kolay gelsın arkadasım
canım her renkten var renklerı cıkan olursa dıyede cok korkuyorum bunun için yaptıgın ozel bısey varmı[/QUOT
özlemcim markalı kıyafetlerin renkleri çıkmıyor ama ben yinede beyazları az renklileri koyu renklileri ayırdım zaten 4-5 makine çıkıyor.dolabı boşaltıp ayırdım hepsini arka arkaya attım makinaya şimdide boylarına göre diziyorum dolabına sende fazla bekletme bence gittikce daha zor olur.
aslında dolabımız daha gelmedı belkıde ondan bılmıyorum sımdı yıkıcam utulucem yıne aynı olacak sonra tut tutabılırsen keçileri
Merhabakızlar bir yere giderken bebegin eşyalarını koymak için canta aldınız mı ben nike da baktım spor cantalara ama karasız kaldım siz napcaksınız...