2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

kızlar muyfağa yemek yapmaya gittim benimki bi başladı içerde kasıklarım parçalanıyor sandım.yemek yapışımı görmeniz lazımdı.sağa sola kıvrana kıvrana zaman zaman sıçrayarak oturarak ayşekilden şekle girdim.Kendimi kanepere zor attım.Şu anda regl sancısı gibi sancım var.Artık her akşam olmya başladı

agrılar gıttıkce artıyor son zamanlarımız artık allah hepimize kolaylık versın
pembepanter yazdıklarını okuyunca gercekten ne yasadıgını hıssettım içim tuhaf oldu umarım gecmıstır
ben cıkıyorum arkadaslar hepinize ıyı aksamlar dılıyorum yarın aynı kadro sapa saglam gorusmek dılegıyle
umarım hepiniz bu gece mısıl mısıl sıkıntısız uyursunuz

Saol özlem biraz daha iyiyim ama yine de sancım var.Oğlum çok sıkıldı biliyorum.Normalde 18 ocak günümüz ama Ocağa kadar beklesek razıyım.Ben de aynı dilekleri temenni ediyorum hepimiz için.Güle güle canım...

herkese merhaba aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

ağrıları sızıları olanlara geçmiş olsun

alisha cnm korkma bende de olmuştu öle su gibi ama bebişin suyu gayet yerinde sende içim rahat etsin diyorsan drunu ara derim

bende de iştahsızlık var günde 2 öğün yemek yiyiorum acıkmyrm çok fazla anlamadım gitti

linay maşşallah oğluna aman dikkat et kendine valla ne olur ne olmaz senin oğluşun erkenci olucak galiba

Kızlar ben geldim...

Bebişim gayet ii teyzeleri 2.900 olmuş ama ben ii deilim dr. sinir oldum 1.30 saat bekletti beni en sinir olduum şey bide öyle üsten üsten ilgilendi tam aradıım doktoru buldum derken buda gıcık çıktı(

selam tatlı anneler allah hayırlı doğumlar nasipe etsin hepinize
ben aralık annesiyim yeni bebeğim oldu şuan 15 günlük
hepinizin heyecanını paylaşmak istedim sizleri çok iyi anlıyabiliyorum
süper ötesi heyecan var hepinizde.
hepinizi öpüyoruz oğlumla ve hayırlı doğumlar diliyorum sevgiyle kalın

tşk ederiz canım seninde gözün aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.ama öle hemen kaçma anlat acık bizim heyecanla bekleyen annelere biras tecrübelerini.nasıl geçti doğumun vs.

Blooms maşşallah oğluna canım, bence sinir olma doktora sabret şurda 15-20 gün sonra doğurcan zaten sabret

blooms maşşallah oğluna az kaldı sabret artık

elvira çok saol allah bebişini size bağışlasın allah uzun ömürler versin analı babalı büyütmek nasip etsin sizler atlattınız sıra bize geldi heyecamız hiç bitmesin inş

tşk ederiz canım seninde gözün aydın Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah.ama öle hemen kaçma anlat acık bizim heyecanla bekleyen annelere biras tecrübelerini.nasıl geçti doğumun vs.

süper geçti doğumum maşallah epidural sezeryan oldum ve hemen ertesi gün çıktım hastaneden ve bütün işlerimi kendim yaptım.
tarifi mümkün olmayan bir duygu anne olmak oan bebeğinin sesini duyunca bütün aclarını endişelerini unutuyorsun bebeğine odaklanıyorsun. 6 yıl aradan sonra bebek sahibi oldum keşke altı yıl beklmeseydim evlenir evlenmez hamile kalsaydım diyorum şimdi.
allahım hepinize benim gibi kolay doğumlar nasip etsin sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallh bebelerinizi:ecrin_bebek:

Blooms sıkma canını güzelim, bak bebişin maşallah güzel güzel büyümüş.
Dr olayı çoğumuzda bir dert hayatım, ama şurda kala kala max. 15 gün kaldı.
Elvira çok teşekkür ederiz iyi dileklerin için, inşallah sende oğluşunla güzel günler geçiriyorsundur.

özlem ,blooms canım maşallah sizin oğlanlara ne güzel büyümüşler blooms boş ver canım oluyo arada şurda ne kaldı doğuma boş veeeeer naniknanik

saol canım bilgiler için inşallah Allah hepimize seninkini gibi kolay doğum nasip eder.
bebeğinizle size sağlık ve mutluluklarr canım.

slm kızlar,
anca gelebildim ewe,dr dan sonra bıde hastaneye gidip çalışamaz raporumu aldım,çok yorulmuşum,bide cır cır mı derler ondan olmuşum öldüm karnımın ağrısından:bbo:,azcık uzandm ama hala karnımda taş gibi sert,dr herşey normal dedi,3600-3700 gr olmuş benım tosbik,cumartesiye kadar kendini dinle bebeğin hareketlerı azalırsa ağrın sızın olursa 1 haftayı beklemeden gel yoksa pazartesı gel yinee dedi,bebeği 38+ 2 38+ 3 te falan alırız dedi,çok büyümüş sanada acı verir deyınce gözlerim faltaşı gibi açıldıkafamçokkarıştı,yanı haftaya falan , bugün 37 yim zaten,bende 39 olmazmı bari deyip pazarlığa giirştim en azından 1 ocak falan olsun die,dr da ayıp ediosun seni mı kırcam deyıp espri yaptı:uhm:,ama şaka bi yana sağlığı normal olursa tutabılırız dedi,ama benimkının hiç duracağı yok gibi ya hem hızla buyuyor hem canımı yakıor yınede herşeyın hayırlısı tabı,bizden haberler böyle,diğer gidenler naptı geçmiş sayfaları bi okuyayaım hele

kızlar geldim doktordan, çok şükür bi sorun yokmuş tek sorun 2haftada 4 kilo almışım inanamıyoum ya kesin bi yanlışlık var evde o kadar çıkmıodum, drum baya kızdı, kızım 2300 olmuş 45 cm,akıntılara normal dedi yani sürekli hergün gelen bişey değilse sorun olmaz suyun da normal dedi bidaa 2 hafta sonra çağırdı nst ye başlıycakmışız doğum 15ocak civarında olur bebein başı aşaıda normale uygun dedi

iiyi akşamlar bayanlar
herkezi heyecan basmış bakıyorumda ezracımgerçekten çok az kalmış sana hayırlısıyla kavuşursun inş. bebeğine... az kalanları okudukça ben heyecanlanıyorum... daha bana çok var 15ocak dedi doktor..

maşallah ezracım maşallah bebeğin büyük olduğu için hareketleri doğal olarak daha çok can yakar o zaman az kaldı senin doğuma ocak annesi adı altında çoğumuz aralık annesi olucaz galiba cır cır için biraz yoğurda bi kaşık nişasta kat canım varsa evde tadı değişmiyo rahat yeniyo ve ishale birebir
alishacım sevindin canım sorun olmamasına ama dr'un dediği gibi sürekli gelirse dr'unu mutlaka haberdar et

saol canım ya,walla ocak annesi deyip deyip aralık ta pıtır pıtır dökülcez gibi,dediğini yapiim bakim

reyhan bana çok war deme,walla hiç belli olmuo,benimde normalde 7 ocak ama,bebek önde geliştiği için erken oluo,

benı iyice stres sardı ya,hiç sivilce çıkmazdı yüzümde, 3 -4 yerinde sivilceler patladı yüzümdekafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…