2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Kızlar maşallah dün gece kırmızı noktalı muhabbetler dönmüş burda bakıyorum kaydirigubbakcemile3

Gülcecim çatlağın varmı diye sormuşsun, olmaz mı yaaaa, resmen patır patır patladı karnımın her yanı, hatta onlara çatlak bile denmez yarıklar oluştu valla:çok üzgünüm:, malum yerde bile çatlaklar var :eek:, sende yoksa bu saatten sonra da olmaz ozaman inşallah.
Bu arada cumartesi günü sabah 10:00'a aldım randevumu, değiştirmezlerse o güne kadar.

Benim velet rahim ağzına çok vuruyo, tünel kazıyo falan diyorum ya hep, dün akşam felaket canımı yaktı, iki üç tane patlattı rahim ağzına, yerimden nasıl kalkacağımı şaşırdım sonra kasıklarıma ve bacaklarıma bir ağrı yayıldı, dedim doğuruyorum herhalde ödüm koptu, 10-15 dakika sonra geçti.
Bugünde bir saniye yerinde durmadı sürekli içimde parende atıyo, amuda kalkıyo, acayip derecede hareketli, işyerindekiler bile gülmekten öldü bugün karnıma baktıkça, karnım dalga dalga hareket halinde, iyice sabırsızlanmaya başladı gibi geliyo ama hayırlısı bakalım.

oh maşallah kıslar dr dan gelmişler herkesin durumu gayet iyiymiş çok sevindim
be u hafta sonundan iibaren patır patır dökülürüz diye düşünüyorum işallah sağlıcakla kavuşuruz yavrularımıza

ezra maşallah kızına :nazar:desene yılbaşına kucağında girecen kızınla :1hug:kuzi ya benim kızım midemin altında toplanıyo poposumu başımı büyük bi kitle yerleşiyomu acaba ay erken doğmasın korkuyorum valla ne yapıyosa içerde:eek:

Gülce benimde ara ara oluyo, ayaklarını dayıyo herhalde mideye doğru, geçen kontrolde daha dönmedi ama bu ay dönebilir demişti doktor, artık dönmeye başlamıştır belkide, kafa aşağı ayaklar yukarı şeklinde

ela saol canım,walla yılbaşını beklese ii olur sene açısından,
aynı şey banada oluo,benımkı dönmüş başı aşağıda ama poposunu öle bı dayıyorkı midemın üstune canım çıkcak sanıorum

kızlar naz kızımızın odasının resimlerini çektim bu adresten bakabilirsiniz...

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...-anneleri-iste-kizimin-odasi.html#post4556205

en son resimde ablasının odası sabah kardeşinin oda resimlerini çektiğimi görünce anne benim odamın resminide çekip koysana dedi,bende servisin gelmeden odanı toplarsan olur dedim.kapının yarı aralığından resmi çekmemizin sebebide bütün dağınıklıklarını odasının o kısmına toplaması:roflol:

ezracım,alishacım maşallah bebişlerinize:nazar:ezra cım desene bişi kalmadı ay ben bile heyecanlandım şimdi ilk fireyi senden vericez galiba,allah kolay doğumlar versin inşallah
kuzicim benim bebişte çok vuruyor alttan alttan valla doğurucam zannediyorum,kırmızı noktalı muhabbet haaa ben geçmiş sayfalara bakamadım daha ama sen böyle yazınca merak ettim bakalım ne kaynatmış bizim kızlar.
kızlar benim arkadaşım yeni doğum yaptı 2.doğumu ilkinde karnı hiç çatlamamış ama bu sefer son günlerde 3 yerden çatladı diyor anlıycanız belli olmuyor bu çatlakların sağı solu:mymeka: ,biz yağ sürmeye devam....

Talya çok güzel maşallah odanız güle güle sağlıkla kullanın, ablasının odası daha güzel görünüyo cici bici tam küçük hanım odası.

Seninki de gün ışığı görse uzatacak kafayı desene, benimkinin elinde kazma kürek var sanki kazıyo da kazıyo zillikaydirigubbakcemile3

sağol kuzicim,kızıma söyliyimde sevinsin ara ara kıskançlık damarı kabarıyor selin hanımın...
glebella nasıl yani çıtır çıtır sesler nerden geliyorki,

Glabella bana hiç olmadı öyle bişey ama daha önce biri daha ses duyuyorum demişti, sanmıyorum bebekten geldiğini belki senin eklemlerinden falan geliyodur bilmemki

talyacım kızlarının odaları cok cici perdelerinize bayıldım...
ne güzel herkes doktor kontrolunden iyi haberlerle gelmiş...
kızlar bahsettiğiniz sorunlar bende yok da sadece gögüslerimin altı acıyo...

ii geceler:))
herkesin ii olmasına sevindim ama bu haftaya gelecek muhtemel doğum haberleri telaşlandırıo valla..!!
ben de akşam çantamı hazırladım deminde eksikleri netten sipariş verdim umarım bi sorun olmaz..
odalarınız çok güsel canım:))sağlaıkla büyüsünler:))
çıt sesi benden geliodu,normalmiş..bebekten gelio..
ben de yarın doktora gideceğim nst de sancı görmekten korkuorum:KK43:(
şimdik duş alıp yatayım,ii geceler:))

kötü bişey olduğunu düşünmüyorum umarım yani.
beni rahatsız eden asıl şey karnımın kaşıntısı.bazen kendimden geçiyorum kaşınırken.bebeğe zarar vvericem diyede çok korkuyorum.neyse az kaldı diye teselli ediyorum kendimi.şafak 12:)

benimde karnım kasınıyo ama catlarım diye hiç kasımıyorum kasıntım cok olursa karnımı hafif ılık suyla ıslatıp bebe yagı sürünce geciyo kasıntım...

talya güle güle kullanın odanızı,
glabella benden de öle ses gelıodu ama kasıklarımdakı kemıkler açılıodu sanırım,
benımde son 2 haftada başladı çatlaklarım sormayın,içim gidio

X