2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

deneyimli anneler doğum belirtileri nasıl oluyor.alishanın dediği gibi bende de akıntı iki gündür çoğaldı.birde bebek çok hareketli ve vajinada bir ağrı acı hissediyorum.dün akşamdan bu yana belime ara ara ağrılar giriyor.yarın doktora gidicem diye aramadımda.

Ne yazıkki bu isim konusunda büyükler bazen gençleri anlayışla karşılamıyo.Hem onların itiraz edemeyeceği hem de kendi beğeneceğimiz ismi bulmak çok zor.Ama bence miray da güzel smrsikcim.Benim çok sevdiğim bir arkadaşımın ismi bilmem ondan mı seviyorum ben bu ismi:)

selam hamiş adaşlarım bende Allah ın izni ile ocak annesi olacağım.. heyecanlar nasıl :) biz 35+1 haftalığız..aynı haftalarda başka hamişler vrmı?? :)

smrisk

miray da derin de çok sevdiğim isimler... ama arkadaşlarımda var koyamadım.

nehir ve yağmuru koyan hiç olmadı ya ben bayılıyorum bu iki isme onlarda var arkadaşlarımda (

Canım ben deneyimli anne değilim ama aynı şikayetler bende de var.Hem de baya uzun zamandan beri.Benim vajinamdaki ağrılar yürürken çok canımı yakıyor.Oğlum da hiç durmuyor tekmeleriye baskı yapıyor iyice.Akıntı olayına gelince alishanın akıntısı sanırım daha farklı.Bendeki akıntı bildiğimiz vajinal akıntı ama çok yoğun.Ben daha önce doktoruma sorduğumda normal olduğunu söyledi.Ama yine de nst ye bağlandım bişey çıkmadı çok şükür.

Linaycım maşallah oğluna hadi bakalım hayırlısı olsun

Smriskcim iki isimde güzel ama ben derinden yana oyumu kullanıyorum canım

kızlar ben o kadar tüylüyüm ki ...agda yaptırırım eve gelene kadar uzar benim tüyler dogumdan bir gün önde yaptırcam agdamı:)))dogumdan sonrada lazere baslıcam kısmetse...

teşekkürler canım.banada doktorum doğuma hazırlıyor vücut kendini demişti ama iki gündür daha farklı bir ağrı bu ya.neyse yarın belli olur artık.

kızlar ben o kadar tüylüyüm ki ...agda yaptırırım eve gelene kadar uzar benim tüyler dogumdan bir gün önde yaptırcam agdamı:)))dogumdan sonrada lazere baslıcam kısmetse...

:roflol::roflol:

ay çok güldüm ya...

sen sezeryansın tabi rahatsın. bende bayramın 3. günü yaptırdım ama doğuma kadar yine yaptırmam gerekir heralde.

lazerli epilasyon süper ben gidiyordum hamile kalınca yarım kaldı ama muhakkak devam edicem. aldırdıktan sonra 2 ay rahat ediyorsun tam çıkıyor yine gidiyorsun.

kızlar tşkler yorumlar için derin ismini bende cok beyeniyorum ama bi arjkadaşın kızının ismide derin oyüzden pek istemiyorum. marsg yağmur ismini çok beyeniyorum ama onud akociş şistemiyor.

montesori benide güldürdün, allahda seni güldürsün,

marsg canın yanıyo mu lazerde bir de fiyatları ne kadar...aklıma geldi acaba ben dogum sabahı mı gitsem agdaya:)))kendimi bildim bileli sirle agda yapıyorum yada yaptırıyorum hiç bir azalma olmadı bende...

tüylerin azalması için geçenlerde sitede bir yazı vardı.dolunayda alıp çişini sürecekmişsin sonra.deneyenler olumlu sonuçlar aldıklarını söylüyor.bilmiyorum artık ne kadar doğru.

doğumdan sonra ben de lazere başlıcam, büyük rahatlık olur keşke bebekten önce yaptırıp bitirseymişim.. ben koltuk altımı yaptırmıştım bitti süper bişey

aynen benimde öyle montesori seni çok iyi anlıyorum.bende her hafta bir saatimi harcıyorum.doğumda hazırlıksız olmam inşallah.sarışınım ama çok tüylüyüm.hormon sorunu yaşamıştım ergenlik sonrası onda çıktı hepsi yoksa hiç tüyüm yoktu.bende çok istiyorum lazer ama tüylerin siyah olması gerekiyormuş galiba benimkiler sarı olurmu ki..

elifcim hoşgeldin canım sağlıcakla alırsın inşallah bebeğini kucağına
linaycım maşallah senin bebişe ben waterfull önce doğurur diyordum ama başı sen mi çekicen ne ağdanı halletmişsin canım sıhhatler olsun:))))))
simrsk canım miray ve derin ismini sen mi sordun bilmiyorum ama 2side çok güzel miray ismini bizde düşünmüştük ama galiba olmuycak
filizcim sen niye bekliyosun ki güzelim ağda için 200ü geçerse şekerin gitmen gerekiyordu ya
Rabbim 200ü göstermesin canım ama sen önceden bi seans yaptır derim
bide karınca yumurtası yağı denilen bişey var haberin varmı bilmiyorum pahalı da değil ağdadan sonra 5 gece sürüyorsun baya bi azalıyormuş tüyler daha ilk denememde ben çok memnun kaldım haberin olsun
ezra gelmedi mi daha dr'dan

marsg canın yanıyo mu lazerde bir de fiyatları ne kadar...aklıma geldi acaba ben dogum sabahı mı gitsem agdaya:)))kendimi bildim bileli sirle agda yapıyorum yada yaptırıyorum hiç bir azalma olmadı bende...

hiççççç yanmıyor bir koltuk altın 5 sn falan sürüyor. lazere başlamadan 20 gün öncesinde jilet kullanıcaksın ama. anlatırlar sana. çok değilde ya koltuk altı 30 du sanırım ben ona başlamıştım gittim 5 seans falan bayagı azalttı ama kaldı sonra. 2 ayda bir gidiyorsun her ay çağırmıyorlar.

tüylerin azalması için geçenlerde sitede bir yazı vardı.dolunayda alıp çişini sürecekmişsin sonra.deneyenler olumlu sonuçlar aldıklarını söylüyor.bilmiyorum artık ne kadar doğru.

Tüh dolunay da geçti.Keşke deneseydik belki bi daha ağda yapmak zorunda kalmazdık doğuma kadar:)Ayy valla bu iş ne zor yaa.Hamileyken 5 kat daha da zor...

bende ilk gelen sütten sürdüğün yerde bebekte tüy çıkmıyormuş diye duydum.inandırıcı gelmedi bana.öyle olsa hiçbir erkekte bıyık olmaz dimi..yine de kızı olanlara duyrulur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…