2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

zeynep anlamıyorsun galiba ne kadar beklesem kardır canım:)))
balım kurt gibi dolunayı mı gözlicem bunca yıl tüylüydüm yine de çiş filan süremem ben igrenirim...
asık lazer koyu tüyde etkili diyolar ben hamilelikten önce baslıcaktım ama korunmadıgımı bebek istedigimi söyleyince ordaki bayanda ara vermen gerekir dogumdan sonra görüşelim dedi....

zeynep anlamıyorsun galiba ne kadar beklesem kardır canım:)))
balım kurt gibi dolunayı mı gözlicem bunca yıl tüylüydüm yine de çiş filan süremem ben igrenirim...
asık lazer koyu tüyde etkili diyolar ben hamilelikten önce baslıcaktım ama korunmadıgımı bebek istedigimi söyleyince ordaki bayanda ara vermen gerekir dogumdan sonra görüşelim dedi....

evet canım koyu tüyde daha etkili çok memnun kalırsın ama ilk seanstan azalma bekleme devam et bak görüceksin. ben en çok ta 2 ay çıkmamasına seviniyordum

iyi o zaman filizcim sen git bakam doğuma orman gibide gör gününü:))))))))))))))))
sen ne kadar temiz gidersen git eğer ki sezeryan olucaksan hemşireler ne olur ne olmaz diye tekrardan bi üzerinden permatikle geçiyolar :)
seninkini komple temizlerler
bu arada lazer epilasyon baya pahalı haberin olsun canım arkadaşa bi fiyat çıkarmıştılar kız aman boşver ne aldırcam zaten uzayınca sıcak tutuyorlar beni diye teselli ediyodu kendini

bu arada kızlar biz Sterilizatör aldık.

bebeğin biberonlarını çıkardık gecen gün eşimle birbirimize baka kaldık nasıl temizliycez şimdi bunları diye. elde yıkasak kaynatsak ne kadar saglıklı olur ki dedik.

arzumun Sterilizatör ünde indirim varmış ondan aldık. en azından içim rahat eder kaynatma derdim de olmaz dedim.

benim tüylerim azdı zaten hamilelikle daha da azaldı.bu yönden problemim olmadı çok şükür.şu bant ağdalar varya yüz için kullanılan o bana yetiyor.koltuk altımda hiç yok desem daha doğru olur.

dolunay olayınıda ben denemedim.dediğiniz gibi çişi sürmek biraz mide ister.

güle güle kullan marsg iyi yapmışın,çalışacağın için biberon çok kullanırsın kolaylık olur sana..

kızlar bende iştahsızlık hat safhada.zorla yiyorum hiç yemesem mutlu olacağım ama oğluşa nasıl kıyarım..bir aydır kilo almadım allahtan zayıflamadım..bakalım doktor ne diyecek perşembe.kilo almamız şart değil dimi ya...şimdiye kadar on kilo almıştım zaten..

kızlar bende iştahsızlık hat safhada.zorla yiyorum hiç yemesem mutlu olacağım ama oğluşa nasıl kıyarım..bir aydır kilo almadım allahtan zayıflamadım..bakalım doktor ne diyecek perşembe.kilo almamız şart değil dimi ya...şimdiye kadar on kilo almıştım zaten..

aşık kıskandım seni, ben 20 kilo aldım ve mutfaktan çıkamıyorum keşke benimde iştahım biraz azalsa...

aşık benimde iştahımda azalma var biliyormusun. çok isteksiz yiyorum bende. acaba heycandanmı böyle olduk. ben çok heycanlıyım bu aralar çünkü.

her arayan bide doğurmadınmı demiyormu kalbim agzıma çıkıyor...

bu arada kızlar bir arkadaşım doğum yapmıştı sütü 20 gün sonra gelmiş. hep gelmez artık demişler ama o makineyle falan hep sağmış. ısırgan otu ve kayısı kompostosu süt yapıyormuş

Marsg albüm çok güzelmiş, güzel anılarla dolar taşar inşallah

Özlem maşallah ona hızla büyüyor demek , yerim ben o miniği

aşık belli dönemde iştah azalması bendede olmuştu.ama şimdi shedaanın dediği gibi bende yiyorum sürekli.dün gece yeğenimi doktora götürcez annemlere uğramıştık 4-5 tane elma koydum çantamacokacimcoook o derceyim ya uyanık olduğum sürece sürekli birşeyler yiyorum.

X