2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

gidemedim bir türlü anneciğimi de sormuşsunuz.

emar çekildi röntgende çıkmayan kırık emarda çıktı. yan kırıkmış 3 ay çelik korse takıcak... üzülüyor işte torunum gelicek kızıma torunuma bakamıycam diye ...

sağolsun görümcemler tek tek aradı hepsi biz bakarız kızına torununa sen canını sıkma diye moral vermişler çok sevindim.

aaa çiçeğim gelmiş hoşgeldin güzelim nasılsın
biz ağır aksak gidiyoruz galiba benim zilloş acele ediyor gelmek için aman gelsin valla kanki artık baya zorluyor beni ocağı beklesin dedim ama beklemesede olur artık mahvetti beni
sheeda canım ben herşeyini ayı ayrı dizdim çekmecelere
çorapları şapkaları tulumları bodyleri hepsi ayrı ayrı çekmecelerde kullanırken çok rahat oluyor düzenli duruyor ve birini alırken diğerleri dağılmıyor
bide dizerken ilk günlerde giyeceği kıyafetleri ayrı koy tabi ki her açıdan daha kolaylık sağlıyor
sağol filizcim öyle herşey için ikide bir dr'u aramayı sevmiyorum önce bi size sorayım dedim

zeynep cim hadi bakalim hayirlisi bu gidisle sen de ben de aralik annesi olucaz gibi gorunuyor:))benimki de artik iyice zorluyor beni agrilarim artti ve karnim sertlesiyor kasiliyor bizimki de cok aceleci galiba bu ayin sonuna dogar bizim kizlar:)) hayirlisi olsun insallah ...

marsgcım canım çok çok geçmiş olsun annene inan hiç haberim yoktu
üzülme canım sen yetersin bebeğine annen iyi olsun da

gecmis olsun canim ya Allah acil sifalar versin insallah:Saruboceq:
neyse annen sagligina kavussun da sen de gorumcenler de bakarsiniz bebisine ...:ecrin_bebek:

Merhaba arkadaşlar,herkes iyi gibi akşamdan beri :)

bugün doktordaydım..nst ye bağlandım ve sancım çıktı ebe de doktor da bu sancıyla 25 aralığı beklemez dediler..cuma günü yine gideceğim duruma göre alabilir beni sezaryene..ama ben hiç sancı hissetmiyorum gayet iyiyim..3420 kg olmuş oğluşum keyfide yerinde hoplayıp zıplıyor..gelirkende kuaförüme gidip ağdamı manikürümü yaptırdım kaşlarımı aldırdım en olur ne olmaz :))
bizden havadisler bu kadar şimdilik..

mrb kizlar bakiyorumda herkes aralik annesi olmaya niyetli hayirlisi olsun diyorum artik rabbim onlari bize bagislasinda ocaka ralik farketmez diycez dimi.linaycim demek bebgine kavuscaksin hadi bakalim ilk annemiz kim olcak merakla bekliyorum.benimkide cok sikistiriyor beni yahu oglusumda cikmak icin biyer ariyor ama simdilik bulamiyor bakalim ne zaman bulcakkkkkkkkk

Selam hanımlar.Herkesi doğum stresi sarmış.Bakalım ilk kim doğuracak diyordum ki linay sen olcaksın galiba canım.İyi yapmışsın hazırlıklı olmak lazım:)Maşallah kilosu da iyi bebişinin.Sağlıkla doğsun inşallah.

gözün aydın linaycım geliyor demek bebişimiz.
alisha ihmal etme bir görün doktoruna..
özlem bende perşembe gideceğim doktora heyecanla bekliyorum..geçen gittiğimde hiç bir şey anlamadım ultrasondan zaten sığmıyor ekrana kafada aşağıdaydı yüzünü göremedik..
seheda bende yıkadım bir makina.daha üç makina var yıkanacak.bende boy boy katlayacağım,büyükleri arkaya koyarım.şimdilik kullanacaklarım önde durur ama ben etiketlerini tek tek kestim şimdi ölçüp duruyorum hangisi kaç aylık acaba diye.ayrıca marsg gibi kutular aldım koçtaştan çorapları filan ona koyacağım..asması bile zevkli.bundan sonrada böyle zevkle yıkamaya gücümüz ve vaktimiz olur inşallah..

Bu arada benim oğluşum en son doktora gittiğimizde hala dönmemişti.Bakalım bu çarşamba tekrar görünücez inşallah artık dönmüştür.Yoksa normal doğum hayallerim suya düşecek gibi görünüyor

linay masallah oglusuna kilosuna boyuna...galiba ilk anneler sen ve inaysa olcaksın yazdıklarını okuyunca heyecanlandım...şimdi nst de sancı cıktı ama sen hissetmiyosun nasıl oluyo bu yaaa...

l,inay hayırlısı olsun senin adna inş sağlıkla kucağına almak nasip olur. bu arada saatler olsun :)) parlamışsın :)) ya ben korkuyorum gecen hafta ada yapdım ocakda yine yaparım ya hazırlıksız yakalnırsam diye çok kkorkuyorum

pembe panter inş bebşin döner merakl etme.

marsg annecin en kısa zamnda düzelir inş, ne güzel ailen yanında destekl oluyor görümcelerinin ince düşünceli olması bence çok güzel. allah daim etsin.

linay maşallah canım oğluna hayırlısı ile sağlıcakla doğsunda artık ir hafta önce bir hafta sonra farketmez bu sancı olayı bendede olmuştu be iç sancı hissetmediğim halde nst de çıktı bazı insanlaın ağrı eşiği yüksek oluyormuş o nedenle hissetmeyebilirsin hazırlanmakla iyi yapmışssın canım

maşallah güzelim 3,5 olmuş demek son anda ataga geçti senin oğlan :)) ee artık doğsun kilosuda yerinde :))

ben hiç baglanmadım nts ye seni niye bagladılar şimdi durup dururken. doktorumda baglan falan da demedi hiç. bende de sancı yok ama çok hareketli dün de resmen aşağı indi gece hissettik. kanala yerleşti artık tamam dedim yani

kızlar çok heyecanlı gerçekten çok az kaldı artık biri uzun süre buraya girmezse doğurduğunu düşüncez o yüzden herkes hergün girip haber versinn...

smrisk ben derin ismini cok begenirim ...mirayda güzelde ben derinden yanayım...
marsg beni de doktor nst ye baglamadı bayramda gittiğimizde sordum harekerleri yavaslayınca sen bana söylersin o zaman baglanırız nst ye dedi...zaten ultrasonda görüyo suyunu hareketlerini...

smrisk bende de aynı telaş var ağdayı güç bela hallettim de ya ben doğurana kadar tekrar yapmak gerekirse.her gün bakıyorum artık tek tük çıkmışsa cımbızla almaya çalışıyorum.Ay iğneyle kuyu kazar gibi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…