2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

alisha geçmiş olsun beninmde arada oluyo kilot değiştirmekten 1 ip kilot asıyorum vallakaydirigubbakcemile3ezra.nazlıcan habersiz bırakmayın bu gün inaysa daha girmemiş siteye şaşırdım:1shok: papatya aramıza hoş geldin hayırlı ve sağlıklı doğum diliyorum a.s.artık bu haftadan sonra şöyle doğurdum böyle doğum yaptım hikayeleri döner bencede naniknanik marsg oku oku bitiremedin tribünden sahaya hadi neler yaptın annen nasıl?????

arkadaşlar 34. haftadayım inanılmaz hemoroid sorunum arttı sizin böyle sorunla karşılaşanınız var mı

benim bebişte alttan alttan vuruyor karnımın içinde neler yapıyorsa göbeğimi ittiriyor çıkmak istiyor artık sanırım ,
Montesori benim kocişinde 5 gün doğum izni varmış doğumdan sonra onu kullanacak ardından da yıllık izin alıcak 10 gün kadar

kızlar az önce 1 aralıkta dogum yapan arkadasımla konustum 12 gün sütü gelmemiş...gelen memelerini mıncıklamıs giden mıncıklamıs bunalıma girdim mama verdik daha yeni yeni geliyo sütüm diyo...benim gögüslerimde büyümedi acaba süt yapan icecekler var onlardan filan içmeye baslasam mı nazlıcan gelince sorucam bakalım o ne dicek...

herkese merhaba kıslar nhayet vakit bulabildimde gireildim evde hem annem he kayınvalide olunca organize etmekten işleri ancak fırsat buldum
okuduğum kadarıyla herkes gayet iyi gecede sohpet koyuymuş
bugün dr agiden arkadaşladan gelen yok galiba işallah hepsi güzel haberlerle gelir bende dr umu aradım perşembe öğlede sonraya randevu aldım drumun fakültedeki ameliyat günü pazartesiymiş arkadaşlar beni büyük ihtimal haftaya pazartesi alır

biraz araştırdım netten moralim bozuldu yaa, eğer bebeğin amniyon sıvısıysa gelen hemen doğum başlatılabilirmiş, zar yırtılmışsa anne de bebekde mikrop kapabilir ölümcül olabilir yazıyo, akıntı değil benimki o yüzden korkuyorum bildiğiniz saf berrak su,yudum yudum geldi ama bebeği susuz bırakabilir gördüğüm beyaz krem gibi çok yoğun şeyde bebeği saran krem olabilirmiş, bi de sizde de oluyomu kızlar gece karnımın bi orası bi burası taş gibi oluyo içim çekiliyo sanki allahtan bebek çok hareketli içimi rahatlatıyo

Alisha istersen biran önce doktora git rahatlarsın, ben de çok merak ettim umarım kötü bişey değildir. Bildiğimden değil ama çok gelmediyse bebeğin suyu değildir hala devam ediyor mu?

alishacım çok geçmiş olsun bugün kontrolün var heralde dr'unu aramamakla hata yapmışsın canım
inşallah bi sorun yokturdur ama ihmal etme kremsi akıntı filizin dediği gibi üşütmeden kaynaklanıyor olabilir
çünkü doğum öncesi gelen kremsi sıvı daha çok kanlı pembemsi salyalı bi sıvı oluyo seninki öyle değilmiş bu iyi
inşallah gelende amniyon sıvısı değildir
merak etme amniyon sıvı miktarına usg ile bakılıyor alttan yapılıcak bi işlem yok
sıvı miktarındaki azalmayı hemen farkeder dr'un

filizcim ne yapıyosun ya canım benim bacak içlerinde inanılmaz morluklar bar sadece iç kısımlarda dışta olsa çatlaktan falan derim ama değil
2 haftadır geçmedi dr'u aramakda istemedim önemli bişey değil gibime geldi ama bacak içlerim komple mosmor olmuş varisede benzemiyor enteresan bişey sendede varmı

benim bi sorum var
Bi makina bebeğin çamaşırlarını yıkadım , ütüledim.. Şimdi bu kadar minik şeyleri nasıl katlıcam bilemiyorum ... Bunları yerleştirirken büyüklüklerine göre mi koysam yoksa aynı şeyleri aynı çekmeceye mi koysam??? ay anlatamadım galiba yani diyorum ki, ilk 3 ayın kıyafetleri bi yerde sonrakiler biyerde mi olsun yoksa tulumlar bi yerde , zıbınlar bi yerde falan mı olsun?? Ya takımları ne yapcam onlar iç içe mi koyulacak ???? ne gereksiz yerlere takılıyorum??

Montesori miydi düzen takıntısı olan ?? o ne yaptı ki?

merhaba hanımlar

işteyim biraz okudum biraz çalıştım ancak bitti sayfalar... çok kaynatmışsınız yine ...

alishacım içini ferah tut git doktoruna bir sorun yoktur güzelim merak etme... artık bunlar olucak cantan falan hazır olsun doğum dersede erken kavuşmuş olursun prensesine sıkma canını sakın hareketleri önemli onlardada sorun yok diyorsun rahatla biraz internetten araştırma boşver içini sıkarsın boşuna...

nazlıcancım sende içini ferah tut güzelim bu kadar hamileyiz bebişler için dua edioruz hep allahın izniyle hepimiz sağlıkla alıcaz miniklerimizi kucağımıza ... zayıf doğsada annesi bakar oğlunu kocaman delikanlı yapar.

bende 12sinde gittim kızımız iyiymiş çok şükür zaten sürekli tepiniyor. doktor tekrar hatırlattı hareketleri önemli hareketlerini sürekli takip et dedi. çantamı hazırladım sonunda. daha vaktim var biliyorum ama herkes o kadar ısrar ettiki illaki hazırla diye bende doldurdum ne varsa...

ekinsucum iyi olmana çok sevindim.

nazocum odanız çok güzel güle güle kullan güzelim.

daha unuttuğum varsa kusura bakmayın nolur aklıma geldikçe yazarım. şimdi yürüyüşe çıkıyorum .

zeynep benim morluklarım igneden kaynakalanıyo senin bahsettiğin farklı bir durum pek bilgim yok bu konuda...
sheeda benim vardı düzen takıntım...ben cıtcıtlı bodylerini bir yere ,ayaklı tulumlarını bir yere örgü,sapka,corap bir yere koydum...bakım setlerini bezini havlusunu tırmak makasını filan da bir yere koydum bazı cicilerini de askıya astım....

Marsg çok sevindim,iyi haberlerle gelmişsin.a.s.
Alisha kız kalk bir doktora git istersen, meraktan kendini yemekten iyidir herhalde.
Kançiçeğim sordum doktoruma ben 35. haftadan sonrfa alıyorum nst ye, ultrasonda terslik görürsem önce alıyorum dedi, o yüzden ilk nst tecrübemiz çarşamba günü olacak herhalde.a.s.

sheeda ben ilk 3 aylık kıyafetleri dolaba yerleştirdim kalanı katlı duruyor.

5 katlı rafa şöyle koydum...

uzun kollu kısa bacaklı tulumlar ayrı katta, uzun kollu uzun bacaklı tulumlar ayrı katta, kısa kollu kısa bacaklı tulumlar ayrı katta bunlar içine giyilenler.

yelekler ayrı katta, hırkalar ayrı,

dışına giyilen cicili bicili kıyafetleri, elbiseleri ise astım.

birde kutulardan aldım ikeada falan satılıyor onlar takı kutusu gibi ayrı ayrı bölmeleri var çok menun kaldım.. bir kutuya eldiven, şapka, önlük, iç zıbınlar bir kutuya çoraplarını koydum.

bir diğer kutuya ise ayakkabı ve patiklerini koydum... ohh bitti :))

slm,alisha cim cnaim aman dikkat et tetikte ol bebeginin hareketlerini takip et canim...insallah bebegin zamaninda gelir sana.. saglikla..benim de karnimda aksamdan beri sertlesmeler oluyor ama benim de kizim cok hareketli o yuzden rahatim.ama benim de beyaz akintim cogaldi carsamba dr a gidicem bakalim ne diyecek...

sheeda canim ilk once kullanacaklarini yani kucuklerini kolay bulabilecegin bir yere koy elinin altinda olsun.diger buyuk olanlarini sonra kullanacaklarini da katla koy.ben oyle yaptim ilk basta kullanacaklarimi dolabin icine koydum elimin altinda olsun diye..

zeynebim ee sende ne var ne yok bakalim??? canim kankim:)))

hande cim tmm canim anladim. demek ki dr dan doktora gore degisiyormus,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…