- 24 Mart 2008
- 2.408
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deneyimli anneler doğum belirtileri nasıl oluyor.alishanın dediği gibi bende de akıntı iki gündür çoğaldı.birde bebek çok hareketli ve vajinada bir ağrı acı hissediyorum.dün akşamdan bu yana belime ara ara ağrılar giriyor.yarın doktora gidicem diye aramadımda.
Canım ben deneyimli anne değilim ama aynı şikayetler bende de var.Hem de baya uzun zamandan beri.Benim vajinamdaki ağrılar yürürken çok canımı yakıyor.Oğlum da hiç durmuyor tekmeleriye baskı yapıyor iyice.Akıntı olayına gelince alishanın akıntısı sanırım daha farklı.Bendeki akıntı bildiğimiz vajinal akıntı ama çok yoğun.Ben daha önce doktoruma sorduğumda normal olduğunu söyledi.Ama yine de nst ye bağlandım bişey çıkmadı çok şükür.
kızlar ben o kadar tüylüyüm ki ...agda yaptırırım eve gelene kadar uzar benim tüyler dogumdan bir gün önde yaptırcam agdamı:)))dogumdan sonrada lazere baslıcam kısmetse...
tüylerin azalması için geçenlerde sitede bir yazı vardı.dolunayda alıp çişini sürecekmişsin sonra.deneyenler olumlu sonuçlar aldıklarını söylüyor.bilmiyorum artık ne kadar doğru.
marsg canın yanıyo mu lazerde bir de fiyatları ne kadar...aklıma geldi acaba ben dogum sabahı mı gitsem agdaya:)))kendimi bildim bileli sirle agda yapıyorum yada yaptırıyorum hiç bir azalma olmadı bende...
tüylerin azalması için geçenlerde sitede bir yazı vardı.dolunayda alıp çişini sürecekmişsin sonra.deneyenler olumlu sonuçlar aldıklarını söylüyor.bilmiyorum artık ne kadar doğru.