2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Balımcım geçmiş olsun canım inşallah hemencecik iyileşir yeğenin

Papatya hoşgeldin sanada sağlıklı ve kolay doğum diliyorum

slm hepinize kızlar,artık ewde olmanın keyfini çıkarıorum,ne güzelmiş ya geç uyandım kahvaltımı ettım şimdi size takılıorum,öğleden sonra dr kontrolümüz war,bakalım dr ne diecek,gece ruyamda doğurmuştum hayır olsunkafamçokkarıştı

marsg nerdesin ya,hiç görüşemioruz,
arkadaşlar bide toboti ve miniğimde yok dimi ne zamandır,merak ettim

merhaba esracım inş. kontrolünden güzel haberlerle gelirsin.rüyanda da hayır olsun canım
toboti yoğun oluyormuş pek giremiyo ama miniğimi bende merak ettim.
hepinize tatlı sohbetler ben çarşıya ve nstye gidiyorum yürüyüş de yapayım hem öğleden sonra fırsat bulursam girerim kendinize ve bebişlere iyi bakın

yürüdüm geldim....
bugun doktora gidenler hayırlı haberlerinizi bekliyoruz...
papatya aramıza hosgeldin...
esraaaaaaaaaa nbr,iyi misin.
nazlıcan yürü tabii arabada neymiş:))
smrisk aklıma takıldı senin kızının adı ne olcak...
esra toboti gecenlerde iyi oldugunu işlerinin yogunlugundan giremedigini yazdı,ama minigimi bilmiyorum...
marsg nbr...annen nasıl oldu...

ekinsu ve montesoricim çok teşekkür ederim...ben kulübe de yeni üyeyim o yüzden tam anlamış değilim sitenin düzenini..bundan sonraki vakitte daha çok girerim inşallah siteye..

bu arada ben de çarşamba günü gidicem inşallah kontrole..bi de bana daha çatı muayenesi yapılmadı..doktorum 38. hafta içinde bakacağını söyledi..çok geç değil mi sizlere yapıldı mı?

ayyyyy 36 haftalık olmusum:1shok:ben cok korkuyorum eşimde cok heyecanlı geceleri yatarken uzun uzun sohbet ediyoruz nasıl olcak ,nolcak, bebege ilk dokundugumuzda ne hissetcez...foto cekerken flaşı kapat ,kimseye öptürme ,ya aldıgımız pusetten düşerse sıkı tut tamam mı?hastaneden eve gelirken bebekle yavas kullan arabayı:roflol:ben ameliyata giderken duygusal bir tablo cizmeyin filan falan...neyseki kocam bu kıs evde oglumuzu her anını birlikte görücez birlikte yasıcazsositosositoaşkım benim :asigim:hamilelik bana cok yakısmıs beni cok ama cok seviyomus...yurt dısında babayada izin veriyolar ya dogumdan sonra bizimkide öyle oldu....herkesden önce ailecek AB ye girdikkaydirigubbakcemile3

nazlıcan gelince yaz yaaw merak ederiz nst nasıl geçti
iim filizcim,ewdeki ilk günüm mutluyum,dr dan sonra bugun hastaneye gidicem hem 37. hafta raporumu almaya hemde şu terlik ve hasta bezi işinide sorayım oda çıksın aradan
papatya hoşgeldın aramıza

mrb arkadadaşlar nasılsınız umarım iisiniz hepiniz, ben de upuzuuun bayram tatilimden döndüm annemlerden, ama biraz tedirgin geçti bikaç günüm,çok hareket ettim gezdim su görünümlü bişeyler geldi bikaçkere, kokusuz renksiz bikaç damla, bi kere de bembeyaz kremsi bişey gördüm çamaşırımda.şehirdışındayım diye de aramadım doktoru ama hep yattım sonra. bugün gidicem bakalım ne dicek, alttan bakmaz di mi kızlar ya çok korkuorum

:asigim:
canım gecmşiş olsun inş erken gelmes bebişin. buarad kesin muane eder acılma varmı diye bence hazırlıklı git

kızlar normal doğum hakkınd acesareti olmayanlar aralık annelerinde hem ebeyim hem gebeyim diye topik var cok güzel bi bakın isterim, valla güzel sorular var

herkese slm...nasilsiniz bakalim ocak anneleri...
ben pek iyi degilim agrilarim artti iyice agirlastim,galiba dogurucam bu gidisle:)
kizim 10 ocak i beklemeyecek gibi gorunuyor...

smrisk canim ben normal yapicam dedigin topigi ben de takip ediyorum saolsun ttuluk cok guzel bilgilendiriyor ,.

Merhaba kızlar
Herkes nasıl, belimin ağrısı iyice arttı. Çarşamba günü kontrolümüz var, sanırım ilk nst tecrübemizi yaşayacağızkafamçokkarıştı.Galiba korkmaya başladım. benim kız ocağı beklemeyecekmiş gibi geliyor bana.:bbo:

slm hande ,hepimizin sikayetleri de ayni canim ee artik dogum yaklasti.
sen de benim gibi araligin sonuna dogurursun heralde:)))
bu arada nst ye ilk defa mi gireceksin,dr un daha onceden yapmasi gerekiyordu galiba ben 30.haftamdan beri giriyorum...

alisha gecmiş olsun bence idrar yollarını üşütmüş olabilirsin lökosit olabilir bende de var aynı problemler camasır ve ped degistirmekten bıktım ...kızlar aralık 15 daha doguran yok haftaya patır patır dökülürüz...

saol canım ya,zaten herkes korkuda acaba doğurcammı die düşüno,sende ne güzl moral verdin şimdikafamçokkarıştı

bence de kizlar artik bu haftadan sonra teker teker dogururuz..
Allah hayirlisiyla kurtarsin ben sahsen korkuyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…